pciza Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Právě teď, Murphy97 napsal: kdyz mi cinkla na telefonu reakce od Tebe, ani sem to nemusel cist abych vedel, co pises ale ja ty Festiny fakt neunosim.. To jsi si mne ale spletl s frantikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna před 3 minutami, pciza napsal: To jsi si mne ale spletl s frantikem vy nejste dvojcata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna před 2 minutami, Murphy97 napsal: vy nejste dvojcata? Jak v čem. Do funkce Festina guru se mu nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna (upraveno) před 17 hodinami, pciza napsal: Dobrý, ale něco mi tam chybí! před 17 hodinami, Murphy97 napsal: kdyz mi cinkla na telefonu reakce od Tebe, ani sem to nemusel cist abych vedel, co pises ale ja ty Festiny fakt neunosim.. napadlo mě totéž:-D Edit: Teda né festiny, ale že Ti tam něco chybí Upraveno 26. dubna uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 5 hodinami, Moty napsal: napadlo mě totéž:-D Edit: Teda né festiny, ale že Ti tam něco chybí Sem nakej vyhorelej, ani nevim, jestli me to bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna V 26. 4. 2024 v 15:31, Murphy97 napsal: Sem nakej vyhorelej, ani nevim, jestli me to bavi Ti zas pučim Pelagosy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna před 4 hodinami, Moty napsal: Ti zas pučim Pelagosy asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Takže po rokoch strádania , pokusov, omylov…na teraz taktostále je možno čo vylepšovať, ale momentálne som veelmi spokojný..snáď mi to dlho vydrží 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května @Campino paradna “dospelacka” zbierka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Před hodinou, junior300 napsal: @Campino paradna “dospelacka” zbierka Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 145013 & 145026 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května No to je nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Práve si tak hovorím, že mám vybavené, že to volne miesto nepotrebujem... ...a došlo mi zlahka nevoľno, lebo som si uvedomil ze chýbajú potápky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května správny postreh no som zvedavý čo ti padne do oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května před 8 minutami, AKUC napsal: správny postreh no som zvedavý čo ti padne do oka Tak dake bondovky, čo iné, o tých spekulujem 10 rokov cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května máš pravdu to by sa ešte hodilo pekné Seamaster 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Malý update mé rodinky. Chybí jen Beemanovky a SKX. A mám pocit, že jsem toho nasyslil zase zbytečně moc:-) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 12 minutami, Kostra napsal: Malý update mé rodinky. Chybí jen Beemanovky a SKX. A mám pocit, že jsem toho nasyslil zase zbytečně moc:-) Moc? Ani mi to tak nepřijde... přitlač! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 38 minutami, Kostra napsal: Malý update mé rodinky. Chybí jen Beemanovky a SKX. A mám pocit, že jsem toho nasyslil zase zbytečně moc:-) Konečně vidím, jak by vypadaly staré polárky v provedení Tiffany blue. Máš to hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Moc? Ani mi to tak nepřijde... přitlač! První něco pustím a třeba přitlačím A taky mi třeba po x letech zavolají od Bechyněho a budou Exp I, ale to je asi sci-fi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se