911 Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 me se porad z tveho portfolia libi ten minute repeter. mas ho jeste nebo ti uz dal nekdo nemravnou nabidku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 me se porad z tveho portfolia libi ten minute repeter. mas ho jeste nebo ti uz dal nekdo nemravnou nabidku? Ano, pořád je mám a mám je rád čim dál víc je to parádní stroj asi bych je jen tak neprodal takhle nahlas tikající náramkové hodinky jsem ještě neměl. a za nové asi v dohlené době takové peníze nebudu ochotnej dát. Hned jsem si je natáhnul a zabimbal jsem si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 (upraveno) kvalita je viac menej (viac) zla, neviem fotit a s kompaktom sony ktory tak trochu hrka som rad ze vysly take fotky rodinka je zaial mala ale som aspon hrdy ze ju nespati QQQ edit: foto cifrtnikmi hore-hodinky tie pozlatene ktorim moc nevydno cifr su tieto dole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. června 2009 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Dovolil bych si Vás seznámit s japonskou částí mé rodiny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Tak já "primáckou" část rodiny: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 souhlasím přesně jak napsal kibi asi se mi dokonce víc líbí ta televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 televize s day/date! to je cal. 97 ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Švýcarsko-Ruský smíšený pár Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 (upraveno) souhlasím přesně jak napsal kibi asi se mi dokonce víc líbí ta televize A časem asi bude dražší než Orlíky. Je jich míň, řekl bych. EDIT: To Gilius > je to 97. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. června 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 (upraveno) Jo, je to limitka Cousteau divers 2500 ks. Nejradši mám ale stejně Portuguese. Hele Dali, móc pěkná rodinka. Až budu chtít vidět nějaké IWC, snad bude lepší se podívat rovnou k tobě. Portuguese je jasná klasika, ale i ty Cousteau divers jsou velice pěkné. Vlastně ošklivé IWC ani nevidím. Upraveno 10. června 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2009 Kamile a Dali moc pěkný sbírky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 skromnejsia rodinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 pekne foto. poprosim o znacku a typ tych hranatych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 pekne foto. poprosim o znacku a typ tych hranatych. dakujem Tissot Quadrato - quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 pecs83 tak ty festiny jsou uz pekne stary, co? ja mel ty same s modrym cifernikem. nutil jsem je lolohovi a nechtel je. tak jsem je vyhodil. kupoval jsem je tak pred 14 lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 (upraveno) pecs83 tak ty festiny jsou uz pekne stary, co? ja mel ty same s modrym cifernikem. nutil jsem je lolohovi a nechtel je. tak jsem je vyhodil. kupoval jsem je tak pred 14 lety tak tak, moje maju 10 rokov a kupoval som si ich v spanielsku a boze chraaan aby som ich vyhadzoval, 9 rokov som ich nosil den co den! to je uz trvaly vztah Upraveno 14. června 2009 uživatelem pecs83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 tak jsem je vyhodil. ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 ....... ja myslel ze Festina tu nema dobre jmeno a nebude je chtit nikdo ani zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 víc si tu čti.... (viz. quartzové vlákno)......chudinky malý....... EDIT- třeba já mám Festinky moc rád...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Došlo k pár změnám, moje nová rodinka tady. Novému přírůstku se čile daří, zapojil se a kolektiv ho přijal bez větších potíží . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se