Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Cele to zacalo tym, ze som zhanal 2264.50. Je to celkom problem, tak reku kym zozeniem 2264.50 kupim su bondovky. Kupil som, potom som dostal ponuku na cierne bondovky, tak reku skusim. Tyzden nato mi pise kamos, ze na fore niekto pusta 2264ky. a dopadlo to takto....

teraz sa rozhodnut, co predat, kazde zu v niecom TOP.

6ca1e50ec2cd6356e6c896f770624e90.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cele to zacalo tym, ze som zhanal 2264.50. Je to celkom problem, tak reku kym zozeniem 2264.50 kupim su bondovky. Kupil som, potom som dostal ponuku na cierne bondovky, tak reku skusim. Tyzden nato mi pise kamos, ze na fore niekto pusta 2264ky. a dopadlo to takto....

Prodal bych modráky, mě ty modré moc neberou a koupil SMPc, abys měl komplet řadu a byl za ještě většího pacienta :)

Odkaz ke komentáři

nene, bohuzial daco budem musiet pustit. tak to uz chodi... musim sa na to napit a zvazit to. ale je to krasny pocit ich takto mat pokope :)

A jak myslis, ze jsem zacal z fortisama? Libil se mi chrongraf kosmonaut- poptavka a pak to jelo a bylo hloupe odmitat....

Byt tebou, tak zatim neprodavam.

Odkaz ke komentáři

Pěkná trojka. Jestli chceš pustit jenom jedny, tak prodej černý klasiky. Pokud si chceš nechat jenom jedny, tak prodej všechny a kup si novější modráky jak psal Andy. To jsem ti pomohl co :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...