MíraMíra Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Tool rodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Tool rodinka.pekná rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Díky a ještě mají pár netool sourozenců, ale je pravda, že v poslední době jsou leštěnky spíš v hodinkovici než na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Ani vam nevim, proc me pri pohledu na tohle kombo napadaji Bud Spencer a Terence Hill :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Krasna dvojka. Tak rozdilna. Jako Bud a Terence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Honza71- nas taky :-), ale pekny to je, o tom zadna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 (upraveno) alebo Homer a Marge Upraveno 12. března 2017 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Krasna dvojka. Tak rozdilna. Jako Bud a TerenceHonza71- nas taky :-), ale pekny to je, o tom zadna.;-) doufam, ze tyhle dva kousky moji hodinkovnici nikdy neopusti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Cele to zacalo tym, ze som zhanal 2264.50. Je to celkom problem, tak reku kym zozeniem 2264.50 kupim su bondovky. Kupil som, potom som dostal ponuku na cierne bondovky, tak reku skusim. Tyzden nato mi pise kamos, ze na fore niekto pusta 2264ky. a dopadlo to takto....teraz sa rozhodnut, co predat, kazde zu v niecom TOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Tomáš ty si riadny pacient gratulujem prídam aj ja svoju skromnú ? rodinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Cele to zacalo tym, ze som zhanal 2264.50. Je to celkom problem, tak reku kym zozeniem 2264.50 kupim su bondovky. Kupil som, potom som dostal ponuku na cierne bondovky, tak reku skusim. Tyzden nato mi pise kamos, ze na fore niekto pusta 2264ky. a dopadlo to takto....teraz sa rozhodnut, co predat, kazde zu v niecom TOP. Prodal bych modráky, mě ty modré moc neberou a koupil SMPc, abys měl komplet řadu a byl za ještě většího pacienta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 pacient som dost. mam este 2201.50, seamaster 300 a 3570.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Andrej, tebe dakujem ze to info o 2264kach mas u mna pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Mne se naopak ty modre do te trojky hodi. Jen bych se mrkl po novejsim modelu s delsi ruckou a aplikovanyma indexama. Budes pak mit super trojku. Plus ten zbytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 ty mas u mna dve za otvarak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 nene, bohuzial daco budem musiet pustit. tak to uz chodi... musim sa na to napit a zvazit to. ale je to krasny pocit ich takto mat pokope Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 nene, bohuzial daco budem musiet pustit. tak to uz chodi... musim sa na to napit a zvazit to. ale je to krasny pocit ich takto mat pokope A jak myslis, ze jsem zacal z fortisama? Libil se mi chrongraf kosmonaut- poptavka a pak to jelo a bylo hloupe odmitat....Byt tebou, tak zatim neprodavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 (upraveno) je to take krasne prekliatie toto hobby Upraveno 14. března 2017 uživatelem huhu4d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Cele to zacalo tym, ze som zhanal 2264.50. Je to celkom problem, tak reku kym zozeniem 2264.50 kupim su bondovky. Kupil som, potom som dostal ponuku na cierne bondovky, tak reku skusim. Tyzden nato mi pise kamos, ze na fore niekto pusta 2264ky. a dopadlo to takto....teraz sa rozhodnut, co predat, kazde zu v niecom TOP.Pěkná trojka. Jestli chceš pustit jenom jedny, tak prodej černý klasiky. Pokud si chceš nechat jenom jedny, tak prodej všechny a kup si novější modráky jak psal Andy. To jsem ti pomohl co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 co clovek to ina rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se