Přejít na obsah

Rolex OP - čekací doba

Ondrej83

Doporučené příspěvky

Před hodinou, STRKKT napsal:

Musím říct, že se mi tenhle přístup vůbec nelíbí. Zajímal jsem se o OP a po výslechu, za jakým účelem je chci, mi bylo doporučeno, že si mám koupit Tudor Black Bay (mám Rangery, potápky navíc nechci) a pokud mě to nepřejde, mám se zapsat na wish list. A jestli se čeká klidně dva až tři roky, jak tu bylo napsáno, tak to pokládám jenom za uměle vytvořenou frontu, která má podpořit hype a pocit vyjímečnosti... 

umele vytvorenou, kdyz myslis ... black  bay jsou k tem OP asi nejbliz, teda modry bez tech zlatejch volovin a samozrejme nemaji oyster, ale jubilee, ale jak bylo sdeleno ber nebo nech bejt. Nicmene to co pises je konspirační tvrzeni 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslím si, že jsou potápky Black Bay 54 nějak extra blízko k Oyster Perpetual, ale to je jedno. Celé mi to přijde netransparentní a imho nedůstojné, kdyby to byl oficiální pořadník a bylo by předem jasné, jak to bude probíhat, tak OK.

Zvažuji i jiné značky, mám ale podmínku jednoduchého ciferníku, perfektní čitelnosti a absence datumovky. Bohužel, datum to často kazí.

Odkaz ke komentáři

chlape, ty jsi vesela kopa 😊

co vy si tak Kefalin predstavujete pod hentym pojmom "oficialni poradnik"?

neco jako v mototechne na favority? nebo snad jako ten za komancu na druzstevni byt? nebo banany, maso?

jakoze by pan Bechyne, soukromy podnikatel, musel uprednostnit kazdeho z ulice pred treba sportovci, podnikateli, politiky, influencery,..?

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Nemyslím si, že jsou potápky Black Bay 54 nějak extra blízko k Oyster Perpetual, ale to je jedno. Celé mi to přijde netransparentní a imho nedůstojné, kdyby to byl oficiální pořadník a bylo by předem jasné, jak to bude probíhat, tak OK.
Zvažuji i jiné značky, mám ale podmínku jednoduchého ciferníku, perfektní čitelnosti a absence datumovky. Bohužel, datum to často kazí.

BlackBay 36 nebo 41 jsou ten OP blizko, asi spis mysleli to nez potapky.
Odkaz ke komentáři

Podle mě si vybírají komu je chtějí prodat a komu ne. Já na obyč OP čekám něco kolem 3 let (nechce se mi to hledat přesně). Mezi tím jsem sehnal co jsem chtěl a na tohle mě už přešla chuť, rád bych se zapsal na něco jiného, ale domnívám se, že by to bylo úplně stejné a proto to neudělám.

Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, STRKKT napsal:

Black bay je cela rada hodinek jak potapky tak gmt, tak klasicky 

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, shewcza napsal:

Podle mě si vybírají komu je chtějí prodat a komu ne.

Taky jsem z toho měl ten při osobní návštěvě ten dojem, ale nechci dát na pocity. Dívám se na sekundární trh i na jiné značky, navíc to není něco, bez čeho bych se v životě neobešel. 

2Steel: já to vím, proto jsem upřesnil model na BB54.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, STRKKT napsal:

Taky jsem z toho měl ten při osobní návštěvě ten dojem, ale nechci dát na pocity. Dívám se na sekundární trh i na jiné značky, navíc to není něco, bez čeho bych se v životě neobešel. 

Samozrejme že si vyberajú toho, komu chcú predať, to predsa nie je tajomstvo. Funguje to všade pri luxusných tovaroch nie oen pri Rolex.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, STRKKT napsal:

Já první zápis na wishlist 2 minuty hovoru přes telefon, druhý zápis příjemný pokec u kafíčka o cestování. Určitě nešlo o žádný výslech, to je chujovina která možná platí u toho výše zmíněného Pátku nebo Ferárka, ale nevím, nikdy jsem nekupoval 😆 Buď je chceš a něco pro to uděláš, nebo jak píšeš se bez nich obejdeš a je úplně zbytečné to řešit :cheers:

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, STRKKT napsal:

Tys psal obecne black bay, jestli ti nabidl 54 misto OP, to samozrejme smysl nedava. 

Odkaz ke komentáři

No právě, vytáhli je z výlohy, že prý je můžu mít hned za krásných 103k. OP chci, protože se mi líbí design bez datumovky a na rozdíl od Explorerů mají pěkné rovné ručky. Z podobného důvodu nejdu do jinak pěkných IWC Mark XX nebo Omega Aqua Terra, protože všude tlačí datumovku.
Varianta by byl Tudor BB41, ale když už mám Ranger, tak mi přijde divné mít dvoje v podstatě stejné. 

Odkaz ke komentáři

Mě tohle šaškování taky nebaví, chci přijít, zkusit na ruku a když sedne tak zaplatit a jít. Sedět u kafe chci s přítelkyní, ne s nějakým prodavačem.

Waitling list je wtf, buď mi udělejte objednávku a dejte termín, nebo nazdar.

Jinak musím říct, že mi byl mnohem příjemnější nákup v Helveti, než u Bechyně.

Odkaz ke komentáři

Mne sa pred pár dňami ozvali práve od Bechyněho, že ma tam čakajú OP41, na ktoré som sa pred dlhšou dobou zapísal. Prístup z ich strany bol od začiatku až po prevzatie maximálne ústretový. Výsluch som nemal žiadny, vždy sa jednalo o príjemný pokec o hodinkách.

@African neviem, kto tu zažil nejaký výsluch, ja som ho nezažil pri prejavení záujmu o akékoľvek hodinky - či už to boli Rolex, AP, PP ...

@Dez123 veď to nie je problém. Prídeš, skúsiš a ak sadne, tak zaplatíš a ideš. Ak to majú dostupné skladom. No nakoľko sa tu bavíme o niečom, čoho sa vyrobí len zlomok toho, o čo je záujem, tak je normálne, že človek musí čakať 🙂

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Lou napsal:

Překvapuje mě jedna věc: tady n fóru se točí spousta Rolexů, potápky, yachty, gmt, expy. A OP se tu objeví jednou za dlouhou dobu. Čím to je, že tohle skoro nikdo neprodává? 

OP majú ludia skôr ako ich prvý Rolex a možno aj jediný a tí nepredávajú tak často. Kto už má yachty a gmt, spravidla má toho viac,  viac aj predáva, vymieňa. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...