Přejít na obsah

Rolex OP - čekací doba

Ondrej83

Doporučené příspěvky

Dnes jsem se ptal u HB na dobu čekání na SD 43, čistě teoreticky mám pnutí (ve fázi úvah) vše vystřelit a přejít na tento břeh (s malou pravděpodobností) a bylo mi řečeno že rok až dva. Což je asi méně, než dřív....  Kámoš je "objednal", tak uvidím... jak si je ošahám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
před 3 minutami, Lukyn77 napsal:

když to tu čtu, tak se jen divím ... já na exp36 v 2021 do 6 měsíců.

A největší prdel je, že když byly OP36 normálně k dostání, tak to byly ležáky který v podstatě nikdo nechtěl ... jak dokáže trh zmanipulovat myšlení lidí

Každému trh manipuluje hlavu. Predpokladám, že tie expy ani ty by si nekúpil keby si hneď stratil 80 percent hodnoty. Taký vúl by si nebol

Odkaz ke komentáři

25 minutes ago, Lukyn77 said:

A největší prdel je, že když byly OP36 normálně k dostání, tak to byly ležáky který v podstatě nikdo nechtěl ... jak dokáže trh zmanipulovat myšlení lidí

K Expům v 36 se dostaneš dříve než k OP36 v požadované barevně variantě. Prostě se jich vyrábí více, ale zájem větší není.

Odkaz ke komentáři

@Lukyn77 to byl obecně trend posledních let, že lidi kupovali rolexy za účelem spekulace, což vedlo k totálnímu nedostatku i základních modelů.

Mně OP přijdou jako perfektní hodinky a na ruce mi seděly lépe jak Expy, proto jsem si je vybral. Ale určitě si je nekupuji "zmanipulován" trhem :)

Odkaz ke komentáři

Jsem v Carollinu zapsán od dubna na Sky-Dweller zelený, dnes jsem volal kvůli zájmu ještě o něco jiného. Ohledně SD paní (jinak velmi milá) říkala, že prý přišly od představení 2 kusy, takže mám počítat cca. 3 roky. Vím, vlákno je OP, ale jestli někdo čeká na něco podobného, tak ať ví… 🙂 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 10. 11. 2023 v 10:34, Lukyn77 napsal:

Souhlasim, ale podle me to taky bylo tim, ze se tenkrat hodne povedly ty barevny cifry. Uz jen podle toho, jak to dalsi sezonu zacali vsichni kopirovat.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
před 15 hodinami, PetrKu napsal:

hezky jsi to napsal, rozumim 😀...díky

Když jsem chtěl tenkrát u Bechyněho změnit model ze Submariner na GMT Master, tak mi řekli, že to bude beze změny v čekací době a nemusím se bát. Vzhledem k tomu, že čekám skoro 3 roky, tak ta změna čekací doby byla myšlená asi jinak, jakože se snad asi nedočkám a mají mě na háku😂. Ještě že existuje Chronomag.

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Luky napsal:

Když jsem chtěl tenkrát u Bechyněho změnit model ze Submariner na GMT Master, tak mi řekli, že to bude beze změny v čekací době a nemusím se bát. Vzhledem k tomu, že čekám skoro 3 roky, tak ta změna čekací doby byla myšlená asi jinak, jakože se snad asi nedočkám a mají mě na háku😂. Ještě že existuje Chronomag.

stejně tam mám cestu po novém roce, tak se zastavím zeptat. Třeba se našel pacient, co by chtěl přehodit barvy opačně, tak by mi to mohli nabidnout....uvidim a dam echo 😉

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, PetrKu napsal:

stejně tam mám cestu po novém roce, tak se zastavím zeptat. Třeba se našel pacient, co by chtěl přehodit barvy opačně, tak by mi to mohli nabidnout....uvidim a dam echo 😉

Jasná věc. Za pokus nic nedáš. Každopádně mi to tak bylo řečeno, že to na čekání vliv nemá tyhle úpravy, ale radši se zeptej. Je to rok a půl stará informace, mohlo se něco změnit🙂.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...