Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No prave z hoto ovladania som na nervy. Keby som bol pilot, tak sa od zufalstva katapultujem. Ta kornunka sa bajonetovym sposobom odateruje a nastavuju sa nou budik, hodiny, timer atd... To je tak vsetko co viem inak neviem nastavit nic. Mam EN manual a hodil by sa aspon CZ, ak niekto nahodou viete pomoct, tak mi poslite SZ, alebo postnite link. Inak hodinky su krasne prepracovane, velke a zaroven dobre nositelne, paradny plasticky cifr, hromada funcii, ktore sice este neviem uplne ovladat, ale snad do toho preniknem.

tu su este nejake foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mas to krasny. Ja byl zezacatku z GW1000 taky rozruseny a kdybych se neunahlil Bandicoot by mel ted na zapesti jen IWC. :-) Jinak analog g shocky jsou nejuniversalnejsi hodinky co znam. Svoje gw 4000D nesundavam ze zapesti. Jen ty vlnky na te gume me s...u.

Odkaz ke komentáři

@blam. Anžto mám IWC v servisu jsem za ně rád. Jsi samozřejmě první v pořadí ale mrchy se strašně rychle oťukávají, jsou velký neohrabaný a ten plast je měkký :(

Je mi to jasny Pavle. 4000 nejsou jine. Taky uz jsem na nich pokrtil sklicko ani netusim kde se to stalo. Cca 2mm sramek. Jinak velka spokojenost. Jinak velikost at uz 1000 nebo 4000 je unosna.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník cecil

mněl jsem tyto:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník cecil

ještě jsem ćhvíli mněl tu čest s finál frogy a ted nedávno pořízené gwf-1000 atomic frgman :nuke: ,ty jsou ze všech výše uvedených vlastnil asi nejlépe zpracované a jsou opravdu krásné.Futuristický tvar,velice příjemný display jako u všech frogmanů avšak lépe dotažený do detailu.A jsou to největší frogmany vůbec jsou to opravdu těžké a velké g shocky.Omlouvám se za ilustrační foto,dodám vlastní na ruce 22cm a mohu říci že jsou velikostně a robustností srovnatelné s gx-56 akorát mají jiný tvar a jsou o dost těžší.

foto vypujčené z google a chronomagu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Tak mám zase nový géčka - tentokrát jim říkám "definitivní". Mimochodem, ten výraz jsem ukradl ggrandovi z jiného tématu :)

Jak jsem se k nim dopracoval? No, nemít vůbec žádný géčka (jasně, budu mít stále MRG-120, ale ty nejsou na otloukání) a taky žádný rádiem řízený hodinky je "divný"..pak jsem taky zjistil, že se mi líbí hlavně ty, co působí aspoň trochu vintage dojmem a taky jsem nechtěl, aby byly příliš velký a nebo zase na drouhou stranu příliš malý..a ještě k tomu neměly být moc drahý...když jsem to dal všechno dohromady, divil jsem se, že mi z toho vůbec něco vyšlo - ale myslím, že GW-6900 splňují všechna kritéria.

Velice si rozumíme, i když je mám jen asi hodinu - perfektně sedí na ruce a mají měkký a pohodlný řemen, jsou mi tak akorát velké a přitom nepřekáží.

Pak se mi na nich ještě líbí taková jejich celková příjemná černá vizáž - nápisy na bezelu jsou decentní a nepůsobí rušivě a celkově jsou to takový "chlapácký" géčka - aspoň na mě tak působí.

..no a teď jen navlíknout montérky a trochu vyzkoušet v praxi v garáži  :)

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

gw-6900 jsem měl ...asi 14dní :)

musím souhlasit - maj neuvěřitelně pohodlnej řemínek a celkově špičkový zpracování i v rámci jiných gšoků a vlastně jsou to moc povedený géčka.

ale nějak mě omrzely (stejně jako všechny géčka, takže to neni jejich chyba).

Odkaz ke komentáři

Tak g shock GA-200SPR-1AER jsou doma za 4500 kč stačí mít dobrý známí a všechno jde :D čekal jsem na ně 5 dní borec zajel do Prahy a přivezl mi je... akorát by mě zajímalo kolik kusů se jich vyrobilo ? nevíte někdo??? jinak jsou TOP as f*ck !!!win-exclusive-supra-gshock-watch-sneaker

tvl to mi nedělej :lol2:  hoď sem nějaký foto na ruce jak sednou a vypadaj

a gratulace samo :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

gw-6900 jsem měl ...asi 14dní :)

musím souhlasit - maj neuvěřitelně pohodlnej řemínek a celkově špičkový zpracování i v rámci jiných gšoků a vlastně jsou to moc povedený géčka.

ale nějak mě omrzely (stejně jako všechny géčka, takže to neni jejich chyba).

Nojo, to máme společný problém, že nás hodinky hned omrzí. Normálním lidem vydrží třeba 5 let a někdo si kupuje třeba furt ty samý dokola a je spokojený (viz recenze na Amazonu), ale nám vydrží hodinky 14 dní, někdy taky den :D

Ale tyhle už mi musí vydržet - jestli je zase použiju a odkopnu, tak už je to se mnou fakt marný :wallbash:

Jinak hlásím, že po tříhodinové práci v garáži a na zahradě mi naprosto vyhovují.

odjinud: mají je teď v akci na Mall.cz za dobrou českou cenu a s dvouletou zárukou. Můžeš je zkusit a když je nezrasuješ a nebudou ti vyhovovat, tak zase do 14-ti dnů vrátit bez udání důvodu a vrátí ti peníze.

http://www.mall.cz/panske-hodinky/casio-gw-6900-1er?v=433124

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

Nojo, to máme společný problém, že nás hodinky hned omrzí. Normálním lidem vydrží třeba 5 let a někdo si kupuje třeba furt ty samý dokola a je spokojený (viz recenze na Amazonu), ale nám vydrží hodinky 14 dní, někdy taky den :D

Ale tyhle už mi musí vydržet - jestli je zase použiju a odkopnu, tak už je to se mnou fakt marný :wallbash:

Jinak hlásím, že po tříhodinové práci v garáži a na zahradě mi naprosto vyhovují.

odjinud: mají je teď v akci na Mall.cz za dobrou českou cenu a s dvouletou zárukou. Můžeš je zkusit a když je nezrasuješ a nebudou ti vyhovovat, tak zase do 14-ti dnů vrátit bez udání důvodu a vrátí ti peníze.

http://www.mall.cz/panske-hodinky/casio-gw-6900-1er?v=433124

paráda. Řekl bych, že za 2 a něco tyšic toho umějí celkem dost a hlavně 6-Band a solár, skvělá kombinace.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...