majorZeman Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 PEPEPE napsal: Mám jednu zvláštnosť: http://translate.googleusercontent.com/tra...YsZAShPLVVWnifA sú úplne nové, časom ich chcem vymeniť za FROGMANY alebo predať. ty jsou zajimavi ,jak se ti cte ten displej? Pripada mi to tesko lustitelny?? :-)
PEPEPE Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2010 Všetko funguje ako má, farba displeja sa dá ľahko zmeniť farebným polarizačným sklom alebo originál odstrániť a máš klasický LCD.
Gilius Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Dnes mi došly od Kibiho jeho 8050 ....jsem naprosto nadšený!!! Vintage kousek(made in Japan) ve 100% -ní kondici....skvěle seděj na ruce...prostě párada !!!!!
nAscA Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Gratuluji, zajimave hodky. PS nejspis jsem dospel k rozhodnuti, ze prodam temer vsechna moje gecka. Jen premyslim, jak je nabidnout, protoze fotit se mi je vsechny moc nechce.
Gilius Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Nafocený to máš....tak jen zakroužkuj ve fotce
nAscA Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Tam nejsou zdaleka vsechny. Zejmena Frogmany pribyly.
Gilius Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 nAscA napsal: Tam nejsou zdaleka vsechny. Zejmena Frogmany pribyly. já vím...tož to pěkně cvakni
stando Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 nAscA napsal: Tam nejsou zdaleka vsechny. Zejmena Frogmany pribyly. ...ak si dobre pamatam tak ich uz nafotene niekde mas.Myslim,ze to bolo na nejakej lavicke ,alebo sa mylim??
lub Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 nAscA napsal: Gratuluji, zajimave hodky. PS nejspis jsem dospel k rozhodnuti, ze prodam temer vsechna moje gecka. Jen premyslim, jak je nabidnout, protoze fotit se mi je vsechny moc nechce. máš pěknou sbírku, co tě k tomu vede? ..doufám, že je nabídneš tady
nAscA Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 stando napsal: ...ak si dobre pamatam tak ich uz nafotene niekde mas.Myslim,ze to bolo na nejakej lavicke ,alebo sa mylim?? Jj mam, ale to nejsou vsechny 2lub: nejspis za ne nakoupim neco ziveho , ale loucit se s nimi budu dost tezko. Nektere si necham. 90% z nich jsem nikdy nemel ani na ruce, tak si rikam, ze je to zbytecny "luxus" mit tolik nevyuzitych hodinek. Nabidnu je jenom tady, co se tu neproda, tak si necham, nebo budu nabizet treba cely rok
Gilius Odesláno 27. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 kibi napsal: dneska jsem na ruku dostal Stargejty... to je ale macek...! dekuju! Jsem pekelně zvědavej na živé fotky
Návštěvník cecil Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 Ahoj tak pokud budeš prodávat nějaké Frogy, tak to zase zvážím nějak jsem propadl kouzlu žabiček a to jsem mluvil že už žádné géčka kupovat nebudu...
Gilius Odesláno 27. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 cecil napsal: Ahoj tak pokud budeš prodávat nějaké Frogy, tak to zase zvážím nějak jsem propadl kouzlu žabiček a to jsem mluvil že už žádné géčka kupovat nebudu...
Návštěvník cecil Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 mně ostatní géčka nikdy až tak nebraly, ale Frogman má prostě něco v sobě navíc. Z Raysmanů jsem byl nadšenej, nedal jsem je z ruky ani ve sprše ale jak jsem uviděl po týdnu Frogy okamžitě jsem Raysmany sundal a zase je nosím. Dokonce i mé dosti drahé automaty a i milované Ecozilly jsou pouze ve winderu a čekají na příležitost...
lub Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 cecil napsal: Ahoj tak pokud budeš prodávat nějaké Frogy, tak to zase zvážím nějak jsem propadl kouzlu žabiček a to jsem mluvil že už žádné géčka kupovat nebudu... nAscA píše: "nejspis za ne nakoupim neco ziveho" tak to budou pravděpodobně žáby, když má pod avatarem FROGMAN.
Návštěvník cecil Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 to nasca: takže opravuji pokud bude něco z frogu na prodej rozhodně dej vědět, nějak se jich nemužu nabažit...
majorZeman Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Gilius napsal: Dnes mi došly od Kibiho jeho 8050 ....jsem naprosto nadšený!!! Vintage kousek(made in Japan) ve 100% -ní kondici....skvěle seděj na ruce...prostě párada !!!!! Ty vypadaji jako hodinky do kosmu ,nemel je nekdo ve vetrelci ,pekny :-))
majorZeman Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 cecil napsal: Ahoj tak pokud budeš prodávat nějaké Frogy, tak to zase zvážím nějak jsem propadl kouzlu žabiček a to jsem mluvil že už žádné géčka kupovat nebudu... Gecka jsiou strasne nakazlivi .-))))
majorZeman Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 JJ,uz se taky tesim az tady neco vyhodis na prodej
lub Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 nAscA napsal: Jj mam, ale to nejsou vsechny dej sem zase ty fotky s lavičkou a my si třeba nějaký vybereme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se