Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mi došly od Kibiho jeho 8050 ....jsem naprosto nadšený!!! Vintage kousek(made in Japan) ve 100% -ní kondici....skvěle seděj na ruce...prostě párada !!!!! :wub:

post-1110-1264513150.jpg

Odesláno

Gratuluji, zajimave hodky.

PS nejspis jsem dospel k rozhodnuti, ze prodam temer vsechna moje gecka. Jen premyslim, jak je nabidnout, protoze fotit se mi je vsechny moc nechce.

Odesláno
  nAscA napsal:
Tam nejsou zdaleka vsechny. Zejmena Frogmany pribyly. :)

...ak si dobre pamatam tak ich uz nafotene niekde mas.Myslim,ze to bolo na nejakej lavicke :thumbsup_anim: ,alebo sa mylim??

Odesláno
  nAscA napsal:
Gratuluji, zajimave hodky.

PS nejspis jsem dospel k rozhodnuti, ze prodam temer vsechna moje gecka. Jen premyslim, jak je nabidnout, protoze fotit se mi je vsechny moc nechce.

máš pěknou sbírku, co tě k tomu vede?

..doufám, že je nabídneš tady :)

Odesláno
  stando napsal:
...ak si dobre pamatam tak ich uz nafotene niekde mas.Myslim,ze to bolo na nejakej lavicke :thumbsup_anim: ,alebo sa mylim??

Jj mam, ale to nejsou vsechny :(

2lub: nejspis za ne nakoupim neco ziveho :), ale loucit se s nimi budu dost tezko. Nektere si necham. 90% z nich jsem nikdy nemel ani na ruce, tak si rikam, ze je to zbytecny "luxus" mit tolik nevyuzitych hodinek. Nabidnu je jenom tady, co se tu neproda, tak si necham, nebo budu nabizet treba cely rok :)

Návštěvník cecil
Odesláno

Ahoj tak pokud budeš prodávat nějaké Frogy, tak to zase zvážím nějak jsem propadl kouzlu žabiček a to jsem mluvil že už žádné géčka kupovat nebudu...

Odesláno
  cecil napsal:
Ahoj tak pokud budeš prodávat nějaké Frogy, tak to zase zvážím nějak jsem propadl kouzlu žabiček a to jsem mluvil že už žádné géčka kupovat nebudu...

smejo.gif

Návštěvník cecil
Odesláno

mně ostatní géčka nikdy až tak nebraly, ale Frogman má prostě něco v sobě navíc. Z Raysmanů jsem byl nadšenej, nedal jsem je z ruky ani ve sprše ale jak jsem uviděl po týdnu Frogy okamžitě jsem Raysmany sundal a zase je nosím. Dokonce i mé dosti drahé automaty a i milované Ecozilly jsou pouze ve winderu a čekají na příležitost...

Odesláno
  cecil napsal:

nAscA píše: "nejspis za ne nakoupim neco ziveho"

tak to budou pravděpodobně žáby, když má pod avatarem FROGMAN. :eek:

Návštěvník cecil
Odesláno

to nasca: takže opravuji pokud bude něco z frogu na prodej rozhodně dej vědět, nějak se jich nemužu nabažit...

Odesláno
  Gilius napsal:
Dnes mi došly od Kibiho jeho 8050 ....jsem naprosto nadšený!!! Vintage kousek(made in Japan) ve 100% -ní kondici....skvěle seděj na ruce...prostě párada !!!!! :wub:

Ty vypadaji jako hodinky do kosmu ,nemel je nekdo ve vetrelci ,pekny :-))

Odesláno
  cecil napsal:

Gecka jsiou strasne nakazlivi .-))))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...