Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

V 28. 12. 2011 v 12:58, 'morepower' napsal:

vypadá to poctivě, uvidíme:-)

Jinak pořád sem z nich paf

tak pánové, je to lak (bílý na tmavém korpusu). Už mi začínají prosvítat hrany. Jinak jsem s nimi moc spokojen a ani trochu je nešetřim, ani trochu.... :gunsmilie:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak se pochlubím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Po delší odmlce ( půl roku :rolleyes: ) mi přistály doma nové géčka.

Nejsem žádný expert přez digi, ale pár kousků od Casia mi doma už prošlo. Historicky - GW056 ( ty dokonce dvakrát) pak GW M850 a taky výroční GW 5525.

Všechny tyto hodinky používám pouze na sport - kolo, voda... 5525-ky jsem protáhl slanou vodou, GW056 se mnou najely 6000km na kole za sezonu..prostě užívám si digitálek na činnosti, kde je mi mechaniky líto.

Dnes sem se dopídil ( v podstatě náhodou- sháněl sem MTG 910 ) ke kousku Mudman 9010-1ER za výbornou cenu 2500,- (v ČR obchodě). Za ty peníze tam prostě nešly nechat, obvykle se jejich cena u nás pohybuje přez 3000 až 4000 kaček českých.

Provedením mě ničím nezklamaly, všechny moje géčka měly radio a solar ( a neříkejte, že je to na prd, mě se to líbí), a pak jsou tam nějaké rally funkce s odpočítáváním, s mezičasy a podobné hovadiny, které nevyužiju a samozřejmně standartní věci jako budíky, letní čas, auto osvětlení...

I přez svou hamatnost jsou lehoučké ( přece jen - je to kus plastu..) a z mého odzkoušeného portfolia jednoznačně největší, nicméně nosí se příjemně.

Plasty sedí- perfektně spasované, jak už je u Casia zvykem, řemínek je patřičně dlouhý pro standartní populaci asi příliš, pro nás prostorově výrazné tak akorát.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Taková malá třešinka - jakokovové segmenty pouzdra mají približně stejnou barvu metalízy jako mám na rámu kola- bude ze mě cykloseladon :sleeping_03anim:

Fotky přidám z netu od přítele Googla..spíš se naučíé koza číst, než já fotit:

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

to Radimk

gratulace velká a ta cena je opravdu výborná :smile_anim:

máš druhou nejkrásnější verzi Mudmanů,chvíli jsem o ní taky uvažoval ale nakonec se mi podařilo sehnat tu téměř nesehnatelnou a ta jednoznačně vyhrála :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Já je měl taky (ve verzi s rádiem) a prodal jsem je...teď mě to štve, líbil se mi ten rally timer a i všechno ostatní, jenže jsem zase chtěl vyzkoušet jiný, tak jsem je dal pryč. Postupem času mám pocit, že jsem je stejně mel nejradši ze všech G-shocků (společně s G-7800B) a byly opravdu hezký. Tohle jsou hodinky, který na fotkách na celým internetu vypadají děsně, ale ve skutečnosti jsou opravdu pěkný a ten rally timer je takový zajímavý bonus, s kterým si člověk může docela vyhrát a hlavně jsem i našel dost způsobů jeho praktického využití. Co se dá dělat, budu je muset asi časem pořídit znovu.

Odkaz ke komentáři

Tak nějak jsem tam, kde jsem už byl. Z černých GA100 jsem šel tentokrát do klasických černočervených GA100. K nim koupil nato adaptér a 24mm Zulu a není to ono a nejpěknějc tohle padlo k kdysi mnou vlastněným DW9052, takže jsem je sháněl nanovo a už jsou doma. A to jsem měl období, kdy jsem géčka ani neměl. Čekám ještě Seiko SSC021 a pak hodím celkovou fotku do mojeho vlákna moje sbírka.

EDIT: Musím pochválit GA100, tentokrát jsem dostal pěkně vyladěný kousek. Když je mám přes den na ruce, tak za 2 týdny nonstop nošení udělaly 0sec oproti radiově řízené meteostanici. Ale na 2. stranu za 2 týdny v šuplíku udělají +9sec.

striedmy: zmenši si ten obrázek prosím, ať je to podle pravidel.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2012 v 17:57, 'striedmy' napsal:

DW 5600E v zátiší

pěkné.

V 20. 3. 2012 v 19:38, 'ggrand' napsal:

Tak nějak jsem tam, kde jsem už byl.

jsem si tím kolečkem prošel a jsem rád, že už to snad mám za sebou, nakonec nejlepší ,géčka´ jsou stejně dw-290 :smile_anim:.
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Jak jsem se už několikrát zařekl, že další digi už né, tak jsem samozřejmě nevydržel a pořídil si G-8000-1.

Tyhle géčka s bradavicí se mi vždycky celkem líbily, navíc mám dojem, že tu ještě nejsou. K jejich koupi mě taky navočkovalo tohle vlákno. Mohu potvrdit, že displej je asi ten nejlepší, co jsem na géčkách viděl - největší čísla hodin a minut a skvělá čitelnost díky velmi kvalitní odrazné folii pod displejem. I kvůli tomu jsem volil tuhle základní variantu - ostatní barvy displeje - nemluvě o inverzním - tohle neuměj. No a hlavně - čas je viditelný ve všech modech, 24h timer má opakování včetně aktivního pípáku, kromě wortd time nemají nic navíc. Krásně sednou na ruku díky tvarování přechodu řemínek - pouzdro.

Na géčka vypadaj dost uhlazeně a elegantně, akorát tu bradavici se žlutou flash LEDkou bych oželel, tuhle funkci jsem nikdy aktivně nevyužil. Ale aspoň mají starý dobrý illuminator.

co s nimi budu dělat? digi vlastně už ani nenosím..

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři

Super hodinky. Jediná věc, která mě odradila od pořízení těchto je ten kroužek a kříž na displeji. Nelíbí se mi to a ruší mě to+mi to evokuje starou televizi :D Gratuluju k hodně jiným hodinkám.

Po použití např. stopek musíš přemačkávat ostatní funkce nebo stačí 1x mode a si na hlavním displeji(EDIT: kukám na youtube a neumí to)?

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Aspoň jedny G-čka do každé chronorodiny.Já jsem zvolil GW-M 5600 a mají se jak v bavlnce...

Odkaz ke komentáři

Mam ich uz sice dlhsie,asi rok, ale pochvalim sa teda aj ja Gečkami ;)

Akurat ze na fotke vyzeraju ze su mi velke, v reali to take hrozne nie je aj ked mam mensie zapästie no ;)

Posted Image

Odkaz ke komentáři

nie, tie som kupoval od standa tak pred rokom asi.

Su to moje volnocasovky a som s nimi nad mieru spokojny.

Kupoval som ich hlavne kvoli synovi, ked sa s nim hram a tak ;) lebo vtedy by moje kancldrive dost utrpeli urcite ;)

Cize akonahle pridem z prace nasadzujem Gečka a musim povedat ze su mimoriadne odolne, este ani jeden šram ;)

Upraveno uživatelem Almi
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  V 8. 5. 2012 v 19:19, 'Stýf' napsal:

Aspoň jedny G-čka do každé chronorodiny.Já jsem zvolil GW-M 5600 a mají se jak v bavlnce...

Jsou ty hodinky nositelný i bez toho bezelu? Ty kovový vypadaly bez bezelu dost hrozně, tak bych rád viděl jak vypadají ty plasťáky, byl bych vděčnej kdyby měl někdo nějakou fotku jak to vypadá bez bezelu s řemenem, jestli to napojení je OK, připadly by mi takový decentnější jak ty první typy, co ještě byly celoplastový bez gumy na povrchu.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...