Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Yvaine napsal:
..ale je to mazané.. :)

Ono přecejen bude něco na tom,proč jim Kibi soukromě říká "F117"........nikde nic nečouhá,jsou velmi kompaktní a líbivé.... ;)

Odesláno
  lub napsal:
ano, ty šedý MUDMAN...zkouším už třetí prodejnu, v předchozích dvou byly vyprodaný, tak uvidím. prý se už nedělaj a nejdou objednat...

Ak budem rozmyslat o tom,ze ich poslem do sveta tak ti dam vediet,zatial su to moje BEST OFky :robot:

Zhanam jedny,ktore boli moje prve v roku 1992-3.Nemozete sem niekto zavesit link na nejaky prehlad Gciek vyrabanych po rokoch?To by mi dost pomohlo.

Odesláno
  stando napsal:
Ak budem rozmyslat o tom,ze ich poslem do sveta tak ti dam vediet,zatial su to moje BEST OFky :robot:

Zhanam jedny,ktore boli moje prve v roku 1992-3.Nemozete sem niekto zavesit link na nejaky prehlad Gciek vyrabanych po rokoch?To by mi dost pomohlo.

http://mygshock.com/image-archive/

Odesláno
  nAscA napsal:
Tady je prehlednejsi IMHO http://mygshock.com/wiki/List_of_Every_G-Shock_Model . Asi udelam casem nejaky FAQ, otazky se tu casto opakuji a mne se tu spatne vyhledava. (Uz jsem to sem daval)

Dakujem za super link,.....uz som tie svoje prve nasiel :thumbsup_anim:

Mali by to byt DW-6695 z roku 1994,ale su tam iba modely s abecednym pismenkom na dislayi.Ja som mal bez pismenka.Nemate ich tu niekto?.....vyvazim ich zlatom :thumbsup_anim:

Odesláno

tak uz aj ja mam doma Giliho Gcka... je to parada taka klasika klasikovata :) pamatam sa ako som podobne na gympli zavidel spoluziakovi co sedel vedla mna

inak pokial ide o tie Kamilove tak na nosenie su to asi najpohodlnejsie hodinky co som kedy mal, nic nikde nevycnieva nezachytava sa, na ruke paradne sedia skoda toho dipleja, na ten som si nezvykol, skusal som ich svojho casu zohnat s obyc displejom ale uz sa v tomto designe asi nerobia :( (nie ze by som sa v tom nejak vyznal)

Odesláno

a tak uz viem preco som ich nekupoval tie s obyc displejom sa synchronizuju len v japnsku a USA pre EU ta klasicka varianta nebola to bol dovod preco som na ebay neprihadzoval.

Odesláno (upraveno)

Tyhle dokážou, ale zato už nejsou tolik stealth :(

GW-056E-1VER-1

Edit: zatracený obrázky, nikdy se to nenaučím ;)

post-688-1239364629.jpg

Upraveno uživatelem chose
Odesláno

Na koniec som zistil ze gcka radsej skladujem v supliku nez nosim :) resp nosim ich len do bazena co je tak raz do tyzdna takze som sa uzniesol ze solary nie su nic pre mna na kolko u mna si slnka uziju malo.

Odesláno

mas pravdu okno je jedna vac a navyse ono im celkom v pohode staci aj svetlo lampy takze staci mat ich na stole ked ma clovek rozsvietenu lampu.... ale aj tak mam teraz spadeno na nieco nesolarne :)

post-1266-1239531028.jpeg

Odesláno

Tak já vám tedy jedny poradím a to tyhle : Klasika největší v moderním kabátě za kterou moc děkuji Mililovi.

Rádio, solár, odolné, mají příběh, krásně sedí na ruce, prostě skvělé :)

post-2202-1239536128.jpg

post-2202-1239536141.jpg

post-2202-1239536180.jpg

post-2202-1239536193.jpg

post-2202-1239536204.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...