PhoeniX Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Tak já vám tedy jedny poradím a to tyhle : Klasika největší v moderním kabátě za kterou moc děkuji Mililovi. Rádio, solár, odolné, mají příběh, krásně sedí na ruce, prostě skvělé Jaký je prosím Tě označení toho modelu? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2009 Phoenix: Ahoj, označení je tohle : GWM5600-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 Phoenix: Ahoj, označení je tohle : GWM5600-1 Někde jsem je zahlédl v akci za super peníze a teď tje nemůžu najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 Tak a co jinak kdo plánujete?????? Já osobně pokukuju po 7800 a Frogmanech........ale musím na ně nejdříve ušetřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 No ja ted utratil hodne $ za Tag Heuer, tak jsem si rekl, ze dele nic. Ale shodou nahod jsem mel ve vyhledu vyse zminovane M5600, a po Frogmanech koukam pravidelne.... zejmena Real Black mi neda spat . Pokud budes nekde drazit, napis mi SZ, at ti tam zbytecne neprihazuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 to je na dýl....momentálně nemám zbytečné fufníky...rodina je přednější.Ale dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Ahoj. tak mám díky Bakerovi svoje třetí g-shocky - G-9000-8. tuto řadu nemá cenu nějak víc popisovat. konkrétně na tědlech se mi líbí barevná kombinace - barva zašlý kulečníkový koule, s displejem barvy mýho zápěstí . tlačítka jdou hodně ztuha, naopak řemen je jednoznačně pohodlnější, než u g-7710. lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 u Mudmanů jdou tlačítka vždy hodně ztuha...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Do chvile nez jsem je drzel v ruce by me nenapadlo koupit si bile digi (vlasne zadne digi), ale musim rict, ze nevypadaji spatne (o funkcich bohuzel nevim nic). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 A to jsi jeste nevidel uplne bile.... to je teprve nadhera. lub pekne se ti to rozrusta . A pekna fotka (ta rozsvicena). To asi nebylo lehke vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 To asi nebylo lehke vyfotit. také nad tím dumám......dobrá práce!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 lub: Jak jsi to vyfotil? Vzhledem k tomu, že svítí 2s cca, ani ne, na obrázku máš troje hodinky( nevím, jak bys to stihnul rozsví*** všechny a vyfotit), fotil jsi to sám nebo Ti to cvakl někdo jiný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 díky. ve skutečnosti na tom nic není - auto.el a něco, na čem je můžete společně otočit. zaostřím - samospoušť - otočím je nahoru a zpět - rozsvítěj se - exponuju. blbinky.....ale hezky to vypadá :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levitující Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Tak jako nedávno přispívající Peta-Biker vlastním klasické GW-M5600. O nich bylo napsáno snad již vše. Design lahůdka. Mám je zatím jen krátce. Koupeno jako ideální hodinky na léto a volný čas. Prodejce "shopemco" přes Amazon, za 5 dní doma. Jinak... Lákají mě i různé funky barvy z edice crazy colors, ale ještě jsem nenašel odvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Gratuluji, fakt pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 jj,užij si je..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertík Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Ahoj jsem dlouho váhal protože mé G-čka jsou už letité a fakt dost jeté. Nakonec jsem je fotnul (telefonem omluvte kvalitu) a tady je tedy ukazuji. Nevím z jakého jsou roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Pekne, diky za foto. Porad je nosis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertík Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Jj pořád právě je mám na ruce. Sundavám je prakticky jenom ve fitku. No a v případě, že si beru třeba Timexi expedition nebo Polar sporttester. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Tak to ma byt. Kdyz mi napises, co je to presne za typ, tak ti vyhledam, kdy se vyrabely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se