gandalf Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Foto z dnešního minisrazu s Codym. Horní hodinky jsou jeho nový přírůstek, spodní hodinky jsem zakoupil pro kolegu Giptricka /pošlu je v pondělí/. Fotografováno v hospodě, ostatní fotky se nepovedly :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Fotili jsme i dynka, jsou oboje moc pekne. Na tech mych ma krtecek antenku a na tech druhych jede krtecek na nejakem silenem povoze Rekl bych, ze misto 5 kruhu (u tech mych) ktere maji vyuziti jen pri radio-synchronizaci (navic zbytecne, je mi fuk na jakej vysilac jedu) meli displej vyuzit pro popisky funkci. Kazdopadne pocit z obou verzi je dobry. Timto Gandalfovi dekuju za fotku, ja bych asi nedal v tech podminkach ani jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Tak znovu - hodinky pro Giptricka Codyho nové hodinky Jak říkal Milouš - chce to klid na práci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Diky. To uz je jiny kafe Stejne by bylo fajn, kdyby si clenove dali praci a u hodinek fotili dynka vzdy. Pocit z dynka (a vsech casti hodinek) je pro me stejne dulezity jako pocit treba z ciferniku nebo displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Fotili jsme i dynka, jsou oboje moc pekne. Na tech mych ma krtecek antenku a na tech druhych jede krtecek na nejakem silenem povoze Rekl bych, ze misto 5 kruhu (u tech mych) ktere maji vyuziti jen pri radio-synchronizaci (navic zbytecne, je mi fuk na jakej vysilac jedu) meli displej vyuzit pro popisky funkci. Kazdopadne pocit z obou verzi je dobry. Timto Gandalfovi dekuju za fotku, ja bych asi nedal v tech podminkach ani jednu. Mas pravdu, indikaci vysilace ktery zrovna prijimam bych tam taky nemusel mit. Stacila by indikace ze nejakej signal vubec mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 (upraveno) Andreas.ks: Jak tak vidím Tvé fotky mých bývalých G-Shocků, je mi teskno... Ani nevím, proč já idiot , je vlastně prodával... I kibi z nich měl radost Divím se, že jsi je od něj vymámil. Každopádně gratuluji a buď na ně hodnej, jsou to opravdu pěkné, decentní hodinky... Upraveno 25. července 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Andreas.ks: Jak tak vidím Tvé fotky mých bývalých G-Shocků, je mi teskno... Ani nevím, proč já idiot , je vlastně prodával... I kibi z nich měl radost Divím se, že jsi je od něj vymámil. Každopádně gratuluji a buď na ně hodnej, jsou to opravdu pěkné, decentní hodinky... Peto, z kibiho je nakonec vymamil nekdo jinej... Ale jsou opravdu skvělý - chytré a jednoduché, ve srovnání s mudmany mnohem pohodlnější a příjemnější na nošení, nenápadní a funkční... Myslím, že jsou to mé definitivní G-shocky - a i když to nejsou ty tvé, budu na ně hodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 P.S. k mému dřívějšímu příspěvky na téma "Kto tu má..." Ty mám od Kibiho já a jsem s nimi velmi spokojen přesně jak tu píšete....nenápadné,ale plně funkční....jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 a ja mam 056ky a jsou super... nemate nekdo tip, kde by se daly koupit 056 (solar, EU radio) s normalnim (ne reverznim) displejem...? Bohuzel nic takoveho jsem nenasel. Asi jedine rozebrat a obratit polarizacni folii ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 to uz me taky napadlo... asi by to bylo idealni reseni... ale netroufam si na to... Abych rekl pravdu, taky bych si netroufnul hrabat se ve funkcnich zanovnich hodinkach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 a ja mam 056ky a jsou super... nemate nekdo tip, kde by se daly koupit 056 (solar, EU radio) s normalnim (ne reverznim) displejem...? Mas jejich presne oznaceni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 (upraveno) Bohuzel Kibi dle popisu maji 60khz - to znamena signal WWVB - jen USA. Info o signalech v cestine zde - dole , otazky a odpovedi. Upraveno 27. července 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 (upraveno) Bohuzel Kibi, hledal jsem vsude mozne ale zklamu te. Vsechny byly jen USA. Ale zaujal mne tento model: GS-1200B-1AJF Upraveno 27. července 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Bohuzel Kibi, hledal jsem vsude mozne ale zklamu te. Vsechny byly jen USA. Hele, já je měl, a fungovaly. Pak sem je v pomatení mysli prodal, posléze prozřel, a od té doby je marně sháním nazpět. Kupoval mi je Kamil odněkud z Hamburku. Takže se dělat musely, musely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 To jo...ale sehnat se nedaj a nedaj.....aspoň ne na netu. EDIT - napsal jsem dnes do Casio.cz,zda je možné je u nás koupit přes ně.......až odpoví,dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Hele, já je měl, a fungovaly. Pak sem je v pomatení mysli prodal, posléze prozřel, a od té doby je marně sháním nazpět. Kupoval mi je Kamil odněkud z Hamburku. Takže se dělat musely, musely... A jsi si jistej ze nemely inverzni displej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 tak odpověď Casio.cz zní takto: Dobrý den. Tento model nebyl vybrán do modelové řady nabízené v České Republice. S pozdravem ............ Tak jsem mu odepsal,že je to škoda,že je to jeden z nej modelů........co myslíte,mám ho pozvat,ať jukne na Chronomag???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 jen ať juká, třeba začnou vozit i jiné modely nebo alespoň na objednávku, to by je snad nezabilo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 A jsi si jistej ze nemely inverzni displej? No baže, že měly.Proto sem je taky prodal. Na kole ( původní primární určení, proč sem je kupoval) byly hůř čitelné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 No baže, že měly.Proto sem je taky prodal. Na kole ( původní primární určení, proč sem je kupoval) byly hůř čitelné.. No tak vidis. Tech je vsude mraky. Kibi shanel stejny model s minimalne Multiband 5 ale s klasickym displejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se