Přejít na obsah

Kdo tu má nějaké G-Shocky a jaké???

Gilius

Doporučené příspěvky

Fotili jsme i dynka, jsou oboje moc pekne. Na tech mych ma krtecek antenku a na tech druhych jede krtecek na nejakem silenem povoze :thumbsup_anim:

Rekl bych, ze misto 5 kruhu (u tech mych) ktere maji vyuziti jen pri radio-synchronizaci (navic zbytecne, je mi fuk na jakej vysilac jedu) meli displej vyuzit pro popisky funkci.

Kazdopadne pocit z obou verzi je dobry. Timto Gandalfovi dekuju za fotku, ja bych asi nedal v tech podminkach ani jednu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky. To uz je jiny kafe :thumbsup_anim:

Stejne by bylo fajn, kdyby si clenove dali praci a u hodinek fotili dynka vzdy. Pocit z dynka (a vsech casti hodinek) je pro me stejne dulezity jako pocit treba z ciferniku nebo displeje.

Odkaz ke komentáři

Fotili jsme i dynka, jsou oboje moc pekne. Na tech mych ma krtecek antenku a na tech druhych jede krtecek na nejakem silenem povoze :thumbsup_anim:

Rekl bych, ze misto 5 kruhu (u tech mych) ktere maji vyuziti jen pri radio-synchronizaci (navic zbytecne, je mi fuk na jakej vysilac jedu) meli displej vyuzit pro popisky funkci.

Kazdopadne pocit z obou verzi je dobry. Timto Gandalfovi dekuju za fotku, ja bych asi nedal v tech podminkach ani jednu.

Mas pravdu, indikaci vysilace ktery zrovna prijimam bych tam taky nemusel mit. Stacila by indikace ze nejakej signal vubec mam.

Odkaz ke komentáři

Andreas.ks: Jak tak vidím Tvé fotky mých bývalých G-Shocků, je mi teskno... :( Ani nevím, proč já idiot , je vlastně prodával... I kibi z nich měl radost :)

Divím se, že jsi je od něj vymámil. Každopádně gratuluji a buď na ně hodnej, jsou to opravdu pěkné, decentní hodinky...

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Andreas.ks: Jak tak vidím Tvé fotky mých bývalých G-Shocků, je mi teskno... :( Ani nevím, proč já idiot , je vlastně prodával... I kibi z nich měl radost :)

Divím se, že jsi je od něj vymámil. Každopádně gratuluji a buď na ně hodnej, jsou to opravdu pěkné, decentní hodinky...

Peto, z kibiho je nakonec vymamil nekdo jinej... Ale jsou opravdu skvělý - chytré a jednoduché, ve srovnání s mudmany mnohem pohodlnější a příjemnější na nošení, nenápadní a funkční... Myslím, že jsou to mé definitivní G-shocky - a i když to nejsou ty tvé, budu na ně hodnej :)

Odkaz ke komentáři

Hele, já je měl, a fungovaly. Pak sem je v pomatení mysli prodal, posléze prozřel, a od té doby je marně sháním nazpět. Kupoval mi je Kamil odněkud z Hamburku. Takže se dělat musely, musely... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

A jsi si jistej ze nemely inverzni displej?

Odkaz ke komentáři

tak odpověď Casio.cz zní takto:

Dobrý den.

Tento model nebyl vybrán do modelové řady nabízené v České Republice.

S pozdravem ............

Tak jsem mu odepsal,že je to škoda,že je to jeden z nej modelů........co myslíte,mám ho pozvat,ať jukne na Chronomag???? :lol:

Odkaz ke komentáři

No baže, že měly.Proto sem je taky prodal. Na kole ( původní primární určení, proč sem je kupoval) byly hůř čitelné..

No tak vidis. Tech je vsude mraky. Kibi shanel stejny model s minimalne Multiband 5 ale s klasickym displejem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...