Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hele jeste je nemam doma . proto ilustracni foto ( jsou na ceste ). Sorry jestli to vyznelo jinak. Na dynku bude podle me urcite klasicky krtek s vrtakem a antenou....

Odesláno

Podle me jsem koupil tohle , oznaceni ktere jsem uvedl vyse pouzil prodejce v korespondenci. Ale jelikoz je z USA , videl bych to na GW-9000A-1.... Dynko vyfotim az to prijde ale bude to ten krtek - na Mudmanech s radiem jsem nevidel nic jinyho...

Odesláno (upraveno)

mně by na nich čéče asi vadilo právě těch 5 zbytečných vočí a taky že současně neukazují datum a den v týdnu. to raději ty GW-9010 v odkaze :smile_anim:

S cervenymi prvky nechci, nelibi se mi - mel jsem je a musel jsem je upravit.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Vlastni foto nemam. Jednu fotku jsem nasel na WUS - je to sice jiny model (obycejny v designu camouflage) ale velikost je uplne ta sama. Jeste tam mas Risemany...

post-6982-1279891335,78.jpg

...tak tie na pravo DW-6600 uz nejaky ten cas zhanam.Boli to v 93-tom moje prve Gecka. Ak ich tu niekto ma alebo vie ako k nim poslite SZ

Odesláno

Myslel jsem si to, proto jsem na to upozornil. "vypujcil" si je ale nechal na nich copyright. asi by to chtelo informovat aukro o "poctivosti" prodejce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...