lub Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 CASIO G-7500-1 http://www.casio-europe.com/euro/watch/gshock/g-7500-1ver/ Nejsem si jistý, ale myslím, že tady ještě nejsou. U nás poměrně netypický model. Funkce popořadě: tel. seznam na 30 jmen, světové časy, timer - ten je docela zvláštně vychytanej - jde si navolit častější pípání podobně jako u mudmanů, opakování nebo ne, po doběhnutí jde rovnou do plusu jako stopky. ještě jsem to příliš nezkoumal.. dál 3 budíky + snooze a stopky. Nejzajímavější proti jiným modelům je vibrační alarm, který jde aktivovat místo pípání. Je to sranda, fakt to docela účinně funguje - určitě víc než pípnutí. Jako budík jsem to ještě nepoužil, ale hodinový signál - místo pípnutí zavibrujou - je na ruce znát. To samé u timeru. Hodinky v reálu vypadají naprosto parádně, z těch několika málo g-shocků co mi prošly rukama asi nejlepší dojem. Na fotkách nevynikne jejich mohutnost a zpracování "okolí displeje", nicméně G-7710 vypadají vedle nich jako chudší příbuzný.. Samotný displej se taky hodně povedl, je přehledný díky oddělenému času a hlavně číslice jsou podstatně vetší než u většiny jiných typů g-shocků. Takže fakt příjemné překvapení po vybalení. Po tomhle modelu jsem koukal už déle a potom, co se objevil na jednom českém ešopu za pár korun, jsem neváhal. Pokud chcete momentálně koupit nějaký g-shocky, tak mrkněte sem - na některé modely je super akce: http://hodinky.inshop.cz/casio/g-shock/pri...1=OK&desc=0 Tak jen narychlo pár fotek - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. srovnání s G-7710: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stando Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Gratulacia.Doteraz som si myslel,ze vibracnu signalizaciu maju iba "Silencery" a vidim,ze to aplikuju uz aj na ine modely. Pekne hodinky.Dokonca sa daju za slusny peniaz kupit aj v SK http://www.online-hodinky.sk/casio/g-shock...o-g-7500-1.html
t2 Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Pokud chcete momentálně koupit nějaký g-shocky, tak mrkněte sem - na některé modely je super akce: http://hodinky.inshop.cz/casio/g-shock/pri...1=OK&desc=0 Reklamu moc nedělám, ale tohle stojí za návštěvu, nový géčka za 837,- to ujde. Ale ne všechno je zas tak růžový DW5600E za 2081,- se dají sehnat za 1900,- (praha kamený obchod).
nAscA Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 a ja si myslim, ze kdyz gecka, tak nejake limitovane
lub Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 a ja si myslim, ze kdyz gecka, tak nejake limitovane jenže těch je ti líto je zase nosit - hlavně na to "horší tahání ", na který jsou géčka určený.
nAscA Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Tak to mas pravdu. Proto je vlastne taky prodavam, vetsinu z nich jsem nemel nikdy na ruce
study Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 G-Shock,to je jak v té reklamě na auto,nepotřebuji ho,ale CHCI! a tak už mám také jedny doma G-7710KRT-3ER,krásně zelené Kawasaki. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Woodie Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Odesláno 8. května 2010 G-Shock,to je jak v té reklamě na auto,nepotřebuji ho,ale CHCI! a tak už mám také jedny doma G-7710KRT-3ER,krásně zelené Kawasaki. Parada U mne je to dost podobne, taky je nepotrebuju (mam G-7700), ale moc se mi libi Byl by mozny wristshot? Jak v te zelene v realu vypadaji?
study Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Parada U mne je to dost podobne, taky je nepotrebuju (mam G-7700), ale moc se mi libi Byl by mozny wristshot? Jak v te zelene v realu vypadaji? Na fotkách jsou o dost výraznější než v reálu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MiroM Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Tak som po mesiaci skontroloval presnost mojich Gulfmanov G-9100 a velke prekvapenie a radost :predbehli sa za mesiac o 1 sekundu!Podla mna super,uz vobec nelutujem,ze som nezobral atomove Gulfmany(hlavne kvoli dizajnu,na tych atomovych sa mi nepacil ten kruh s indikaciou vysielacov).
wave ceptor Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Tak ta přesnost se mi ani nechce věřit, to by byla kotel náhoda.
MiroM Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Vazne!15. minuleho mesiaca,ked mi prisli,som ich nastavil podla tejto stranky a dnes som skontroloval.A naozaj +1 sekunda!Ani ja som tomu nechcel verit,ziadne digitalky mi este nesli tak presne.
lub Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 nejpřesnější z mých g-shocků G-7710 dělají taky +1 sekundu za měsíc. taky mě ta skutečnost mile překvapila.
Beladona Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Tak nadešel čas pořídit si něco k obleku......:-)Zakoupeny včera v Koscomu.Z celkového výběru vystavených Géček dělají na ruce nejvíce přiměřeně mohutný a nápadný dojem a zároveň v tomto rescue provedení mají i správné letní ladění, které jsem najednou zcela, ale zcela nutně potřeboval. (kde je ale sakra to slunce??)Hodinky mají samozřejmě mnoho funkcí které tady v kotlince využiji (např. sledování jakéhosi přílivu a odlivu ale o funkce na hodinkách mi koneckonců šlo naposledy tak v roce 1984, kdy jsme si se spolužáky porovnávali digitálky z motolské burzy či západního Německa. V ostatních barvách nepůsobí již 7900 tak zajímavě, váhal jsem jen mezi vyšší verzí GW 7900 v tmavě černé, které působí solidně a mají solar a multiband. (pro neevropský trh existují také v negativu)Nakonec zvítězila přeci jen nápadná barevná variace nad slunečním pohonem a seřizováním na dálku z bůhví čeho, neb černých hodinek mám už tak nějak docela hodně.Hned dnešní den jsem si také uvědomil, jak je také báječné se o hodinky čas od času nestarat....:-))Mechaniky stále dotahuji, kontroluji, ráno seřizuji...no občas je to tak trochu na hlavu, i když to dělám rád.No a také doufám, že budu mít za relativně levný peníz chvíli klid v duši.......(pokud mě nezačne vrtat hlavou, že malé Frogy potřebují dospělého bratříčka) atd..... však to znáte! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 (upraveno) Cervenou ja rad. viz tyto Frogmany. Fotka je od Wah, ale taky mam dvoje Jsou jelly - trochu prusvitne. Upraveno 26. května 2010 uživatelem nAscA
A10 Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Ty červené 7900 se mi taky moc líbí, když jsem je viděl na živo (za výlohou), tak ještě víc. Ale budu objednávat přes ebay, vychází tam o dost levněji než v českých obchodech např. zde http://cgi.ebay.com/Casio-G-Shock-G-Rescue-Mens-Watch-G-7900A-4-G7900A-New-/330428363678?cmd=ViewItem&pt=AU_Watches&hash=item4cef10b39e#ht_1600wt_911
Gilius Odesláno 27. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Red je fuj...když už,tak Rescue oranž
MiroM Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Ja by som sa rad spytal,nenasiel som vhodnu temu,ako nastavit Gulfmany,aby spravne ukazovali mesacne faze?V nastaveniach som nasiel nastavenie Longitude-to sa mi podarilo,ale neviem kde najst hodnotu Lunitidal Interval pre moje bydlisko.Dakujem.
Beladona Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Cervenou ja rad. viz tyto Frogmany. Fotka je od Wah, ale taky mam dvoje Jsou jelly - trochu prusvitne. Dobrá práce......:-))
Beladona Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Red je fuj...když už,tak Rescue oranž Red .......samozřejmě nic pro starší či usedlé pány
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se