Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

CASIO G-7500-1 http://www.casio-europe.com/euro/watch/gshock/g-7500-1ver/

Nejsem si jistý, ale myslím, že tady ještě nejsou. U nás poměrně netypický model.

Funkce popořadě:

tel. seznam na 30 jmen, světové časy, timer - ten je docela zvláštně vychytanej - jde si navolit častější pípání podobně jako u mudmanů, opakování nebo ne, po doběhnutí jde rovnou do plusu jako stopky. ještě jsem to příliš nezkoumal.. dál 3 budíky + snooze a stopky.

Nejzajímavější proti jiným modelům je vibrační alarm, který jde aktivovat místo pípání. Je to sranda, fakt to docela účinně funguje - určitě víc než pípnutí. Jako budík jsem to ještě nepoužil, ale hodinový signál - místo pípnutí zavibrujou - je na ruce znát. To samé u timeru.

Hodinky v reálu vypadají naprosto parádně, z těch několika málo g-shocků co mi prošly rukama asi nejlepší dojem.

Na fotkách nevynikne jejich mohutnost a zpracování "okolí displeje", nicméně G-7710 vypadají vedle nich jako chudší příbuzný..

Samotný displej se taky hodně povedl, je přehledný díky oddělenému času a hlavně číslice jsou podstatně vetší než u většiny jiných typů g-shocků.

Takže fakt příjemné překvapení po vybalení.

Po tomhle modelu jsem koukal už déle a potom, co se objevil na jednom českém ešopu za pár korun, jsem neváhal.

Pokud chcete momentálně koupit nějaký g-shocky, tak mrkněte sem - na některé modely je super akce:

http://hodinky.inshop.cz/casio/g-shock/pri...1=OK&desc=0

Tak jen narychlo pár fotek -

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

srovnání s G-7710:

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
a ja si myslim, ze kdyz gecka, tak nejake limitovane :)

jenže těch je ti líto je zase nosit - hlavně na to "horší tahání ", na který jsou géčka určený.

Odesláno

G-Shock,to je jak v té reklamě na auto,nepotřebuji ho,ale CHCI! a tak už mám také jedny doma G-7710KRT-3ER,krásně zelené Kawasaki. :thumbsup_anim:

Odesláno
G-Shock,to je jak v té reklamě na auto,nepotřebuji ho,ale CHCI! a tak už mám také jedny doma G-7710KRT-3ER,krásně zelené Kawasaki. :thumbsup_anim:

Parada :thumbsup_anim: U mne je to dost podobne, taky je nepotrebuju (mam G-7700), ale moc se mi libi :) Byl by mozny wristshot? Jak v te zelene v realu vypadaji?

Odesláno

Tak som po mesiaci skontroloval presnost mojich Gulfmanov G-9100 a velke prekvapenie a radost :) :predbehli sa za mesiac o 1 sekundu!Podla mna super,uz vobec nelutujem,ze som nezobral atomove Gulfmany(hlavne kvoli dizajnu,na tych atomovych sa mi nepacil ten kruh s indikaciou vysielacov).

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak nadešel čas pořídit si něco k obleku......:-)

Zakoupeny včera v Koscomu.

Z celkového výběru vystavených Géček dělají na ruce nejvíce přiměřeně mohutný a nápadný dojem a zároveň v tomto rescue provedení mají i správné letní ladění, které jsem najednou zcela, ale zcela nutně potřeboval. (kde je ale sakra to slunce??)

Hodinky mají samozřejmě mnoho funkcí které tady v kotlince využiji (např. sledování jakéhosi přílivu a odlivu :rolleyes: ale o funkce na hodinkách mi koneckonců šlo naposledy tak v roce 1984, kdy jsme si se spolužáky porovnávali digitálky z motolské burzy či západního Německa.

V ostatních barvách nepůsobí již 7900 tak zajímavě, váhal jsem jen mezi vyšší verzí GW 7900 v tmavě černé, které působí solidně a mají solar a multiband. (pro neevropský trh existují také v negativu)

Nakonec zvítězila přeci jen nápadná barevná variace nad slunečním pohonem a seřizováním na dálku z bůhví čeho, neb černých hodinek mám už tak nějak docela hodně.

Hned dnešní den jsem si také uvědomil, jak je také báječné se o hodinky čas od času nestarat....:-))Mechaniky stále dotahuji, kontroluji, ráno seřizuji...no občas je to tak trochu na hlavu, i když to dělám rád.

No a také doufám, že budu mít za relativně levný peníz chvíli klid v duši.......(pokud mě nezačne vrtat hlavou, že malé Frogy potřebují dospělého bratříčka) atd..... však to znáte!

Odesláno (upraveno)

Cervenou ja rad. viz tyto Frogmany. Fotka je od Wah, ale taky mam dvoje Posted Image Jsou jelly - trochu prusvitne.

Posted Image

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

Ja by som sa rad spytal,nenasiel som vhodnu temu,ako nastavit Gulfmany,aby spravne ukazovali mesacne faze?V nastaveniach som nasiel nastavenie Longitude-to sa mi podarilo,ale neviem kde najst hodnotu Lunitidal Interval pre moje bydlisko.Dakujem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...