bandicoot Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 ...viac fotiek a detailov po sviatkoch v "Chlubicim vlakne" tak už dorazily... super
stando Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 ...bol to "BEH NA DLHU TRAT" ,ale vdaka trpezlivosti clena fora KASPERa som to dotiahol do uspesneho konca.Dnes rano som ho o 6.30 vytiahol s postele .To ste ho mali vidiet.Tvar este otlacena od vankusa,pol mozgu este v REM hladine, a chronoblb na telefone. Dik Kasper
Gilius Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Super,pánové.... !!!! Nezapomeňte se potom pochlubit fotkama
nAscA Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 Koukam jak blazen, same lepsi kousky, ktere ani nemam. Gratuluji vsem majitelum novych prirustku.
Standis Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Same krasne prirustky - gratuluju vsem. jó léto se blíží, každý chce testovat a hlavně se vytáhnout s něčím novým
Gilius Odesláno 2. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Ale G-čka jsou hodinky (takřka) pro každou příležitost !!!! Nejen na léto
Standis Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 Ale G-čka jsou hodinky (takřka) pro každou příležitost !!!! Nejen na léto souhlasím, ale v létě jsou díky počasí(krátký rukáv,koupaliště,moře atd) více vidět a kdo se nechce pochlubit a také otestovat, že. mé se chystám řádně propláchnout poprvé. zatím testování v sauně a na sněhu a prošli.
Kasper Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2010 ...bol to "BEH NA DLHU TRAT" ,ale vdaka trpezlivosti clena fora KASPERa som to dotiahol do uspesneho konca.Dnes rano som ho o 6.30 vytiahol s postele .To ste ho mali vidiet.Tvar este otlacena od vankusa,pol mozgu este v REM hladine, a chronoblb na telefone. Dik Kasper No diky Nech Ti slúžia...
Gilius Odesláno 3. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 zatím testování v sauně a na sněhu a prošli. To si teda vymysli pořádnej test,ne tohle škádlení. Tímhle bych se chlubil u nějakejch automatů,ne u G-ček.....
Dantechno Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Čo hovoríte na toto? Co presne myslis? Ty ceny? Jsou to originaly jestli ti jde o toto , jen nezapomen ze ma vysoke postovne.
dizi Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) Ide mi o tie ceny... aj po zarátaní poštovného to vyjde lacnejšie ako z Ázie. Ak sú to zaručene originály, tak nejaké do konca týždňa objednám Tak už som si všimol tú záhadu: This watch was used as a store demo and has cosmetic blemishes Upraveno 5. dubna 2010 uživatelem dizi
ls8ls8 Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Ještě mám na cestě stříbrné GW-3000D-1AJF. Huráááááá, ať žije léto Tak už jsou doma, živé foto zítra.
Dantechno Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Tak už jsou doma, živé foto zítra. Vypadaji dost dobre , zadna barevna divocina. Jen se mi zdaji trochu neprehledne - jsem zvedavy na tve zkusenosti a zive fotky.
ls8ls8 Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 (upraveno) Upraveno 8. dubna 2010 uživatelem ls8ls8
Dantechno Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Diky. Na neprehlednosti trvam , jinak jsou fakt bezva.
Gilius Odesláno 9. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 4 ls8ls8 - bezva kousek!!!! Gratuluju !!
lub Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Pánové, dnes jsem se byl po delší době podívat v Koscomu Na Poříčí a mají tam docela dost typů géček, i barevné varianty DW-6900 což dřív myslím neměli. Mile mě to překvapilo, navíc teď ten brutální model GA-110 ve všech barevně křiklavých mutacích. Doporučuju vidět naživo .
vikiooo Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Pani moji, toto je mazec diskusia. Som tu uplny novice, a mam v plane kupit prve gecka. (tato diskusia ma tak navnadila-dik) Mam 3 modely vytipovane, nic extra ale niekde sa zacat musi, a potreboval by som pocut nejake +/- na kt. clovek listovanim kat. nepride. Ako to vidim ja: vatiant A) G 7710-1 + inverzny display (paci sa mi, doteraz som pouzival FOSSIL JR-8747) +/- hodne informacii naraz zobrazenych, moze byt uzitocne ale aj neprehladne + cierno-zlta kombinacia + tlacitko G + timer od 1sec. - citatelnost displaya za sera variant G 2900F-1 + dizajn + tlacitko G + databanka - animacie nad hlavnym ukazovatelom casu (funkcnost, praktickost?) variant C) DW 5600E-1 + este krajsi dizajn (trochu navrat k retro) - menej funkcii - bocne tlacitka Ako + u vsetkych povazujem auto-iluminator,a dufam ze sa nemylim. Cena +/- rovnaka u vsetkych. Co vy na to, tak ktore? Cele zle a nebodaj ine? Ak som uplne off-topic,tak sa moc ospravedlnujem.
lub Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Pani moji, toto je mazec diskusia. Som tu uplny novice, a mam v plane kupit prve gecka. (tato diskusia ma tak navnadila-dik) Ahoj, mohu doporučit G-7710. mám model G-7710C-3 a byly to moje první G-shocky po příchodu tady na forum , viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=241595 . už jsem měl víc typů a některé prodal, ale tyhle mi přijdou opravdu povedené. ve srovnání s těmi ostatními tebou vyhlídnutými je to dle mě nejlepší volba. ale trochu bych měl obavy z čitelnosti inverzního displeje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se