lub Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 dík za reakce. takže pokud GA100, tak ty základní GA-100-1A4ER. ty GW3000 jsou vzhledově fakt špica, ale přijde mi, že géčka už možná zbytečně namakaný a komplikovaný.
ggrand Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Možná by stálo rozdělat a zinvertovat už inverzní displej těch černých, protože ta základní verze(měl jsem ji zároveň s černou,abych si vybral) vypadá vedle těch černých jako taková hračka. Kombinace červené vypadá lacině+se ztrácí hodinová ručička při letmém pohledu díky její barvě.
lub Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Kombinace červené vypadá lacině+se ztrácí hodinová ručička při letmém pohledu díky její barvě. aha, no tak to si ještě rozmyslím.
spineshank Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 aha, no tak to si ještě rozmyslím. jdi do té stealth verze,je nejkrásnější 1
vE13Lius Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Pánové, tak už jsem taky G-shockař....Hůhů . Casio G-shock Frogman GW-200MS-1
Dr.Watson Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Tak Frogmany u mne těsně prohrály s těmi 5600. Moc se mi líbí, nechtít něco "usedlo-universálního" bral jsem je také. Uvidím, jak sednou negéčkové Pathfindery ale s kupováním stejně končím. Možná napíši Ježíškovi. V naději, že neexistuje...
vE13Lius Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Já jsem právě chtěl něco jiného, než jsem doposud měl, což se povedlo až běda:-). Vlastně sem je chtěl vždycky ale až teď se naskytla možnost je mít a dostatek prostředků po ruce. S nakupováním neskončíš, uvidíš...:-). No a jaké ty Pathfindery jsi vybral? Ač jsem hledal, tak sem to tu nikde nenašel jestli to tu někde je... Tak Frogmany u mne těsně prohrály s těmi 5600. Moc se mi líbí, nechtít něco "usedlo-universálního" bral jsem je také. Uvidím, jak sednou negéčkové Pathfindery ale s kupováním stejně končím. Možná napíši Ježíškovi. V naději, že neexistuje...
Dr.Watson Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 PAG240-B nemají oranžový tlačítka. Někde psali, že taky patří mezi Géčka, bádat nebudu, podle popisu mají jak pásek, tak pouzdro ze stejného materiálu (resin, myslím), přijde mi příjemný na dotek. Jsou na cestě, tak uvidím, co kolegové na pražské stodvacítce teoreticky by měly přijít příští týden.
vE13Lius Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Tak to vypadá slibně. No, potom rozhodně podej report, jsem zvědav :-). PAG240-B nemají oranžový tlačítka. Někde psali, že taky patří mezi Géčka, bádat nebudu, podle popisu mají jak pásek, tak pouzdro ze stejného materiálu (resin, myslím), přijde mi příjemný na dotek. Jsou na cestě, tak uvidím, co kolegové na pražské stodvacítce teoreticky by měly přijít příští týden.
Dantechno Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 PAG240-B nemají oranžový tlačítka. Někde psali, že taky patří mezi Géčka, bádat nebudu, podle popisu mají jak pásek, tak pouzdro ze stejného materiálu (resin, myslím), přijde mi příjemný na dotek. Jsou na cestě, tak uvidím, co kolegové na pražské stodvacítce teoreticky by měly přijít příští týden. Gecka to nebudou - neodpovida tomu treba WR. Ale jsou pekne....
Dr.Watson Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Odesláno 17. června 2011 Dantechno: Asi jsem si blbě přeložil tento článek když jsem o nich hledal více info. V anglině moc kovaný nejsem. Jinde jsem podobnou zmínku neviděl.
Boofish Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Konečně jsem se dostal k vyfocení své skromné sbírky, tak to sem hodím
Dantechno Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Hezka sbirka...koukam, ze vetsinou 56xx.....
nAscA Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Konečně jsem se dostal k vyfocení své skromné sbírky, tak to sem hodím uz me skoro dohanis
Boofish Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Dantechno: Dííík nAscA: na Tebe nemám , ale už pomalu šetřím, abych Ti od nějakých pomohl
ggrand Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Podle mého na ty hodinky kašleš, jinak bys tam přece nemohl mít rozdíl až 4 minuty! U mechanik bych to ještě jakžtakž možná pochopil, ale u digi absolutně ne, dyť takový rozdíl se udělá njdřív tak za rok?
Boofish Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 (upraveno) Podle mého na ty hodinky kašleš, jinak bys tam přece nemohl mít rozdíl až 4 minuty! U mechanik bych to ještě jakžtakž možná pochopil, ale u digi absolutně ne, dyť takový rozdíl se udělá njdřív tak za rok? To víš, nevyndavám je z krabiček. Jenom některé nosím. A +/- minuta mi nevadí Ale slibuji, že si je postupně seřídím Upraveno 18. června 2011 uživatelem Boofish
vE13Lius Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Parádní sbírka, chybí ti tam ale ještě nějaký lego postavičky, pak to bude dokonalý .
valgard Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Moje asi polrocne GW-9100MB-1JF (pravidelne pouzivane - podla toho aj vyzeraju )
Boofish Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 (upraveno) Parádní sbírka, chybí ti tam ale ještě nějaký lego postavičky, pak to bude dokonalý . Dííík Upraveno 19. června 2011 uživatelem Boofish
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se