bandicoot Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 dnes dorazili GW A1100 1A....su uzasne,Paráda. Klidně se rozepiš. V té Smart korunce je tlačítko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 No prave z hoto ovladania som na nervy. Keby som bol pilot, tak sa od zufalstva katapultujem. Ta kornunka sa bajonetovym sposobom odateruje a nastavuju sa nou budik, hodiny, timer atd... To je tak vsetko co viem inak neviem nastavit nic. Mam EN manual a hodil by sa aspon CZ, ak niekto nahodou viete pomoct, tak mi poslite SZ, alebo postnite link. Inak hodinky su krasne prepracovane, velke a zaroven dobre nositelne, paradny plasticky cifr, hromada funcii, ktore sice este neviem uplne ovladat, ale snad do toho preniknem.tu su este nejake foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Jak tak koukám na ten cifr, tak podle mě to bude stejný jako moje GW-A1000, akorát ty máš místo teploměru kompas.Tak se klidně přes SZ ptej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 SZ poslana, vopred dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Mas to krasny. Ja byl zezacatku z GW1000 taky rozruseny a kdybych se neunahlil Bandicoot by mel ted na zapesti jen IWC. :-) Jinak analog g shocky jsou nejuniversalnejsi hodinky co znam. Svoje gw 4000D nesundavam ze zapesti. Jen ty vlnky na te gume me s...u. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 @blam. Anžto mám IWC v servisu jsem za ně rád. Jsi samozřejmě první v pořadí ale mrchy se strašně rychle oťukávají, jsou velký neohrabaný a ten plast je měkký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 @blam. Anžto mám IWC v servisu jsem za ně rád. Jsi samozřejmě první v pořadí ale mrchy se strašně rychle oťukávají, jsou velký neohrabaný a ten plast je měkký Je mi to jasny Pavle. 4000 nejsou jine. Taky uz jsem na nich pokrtil sklicko ani netusim kde se to stalo. Cca 2mm sramek. Jinak velka spokojenost. Jinak velikost at uz 1000 nebo 4000 je unosna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Gratulace k novým hodinkám. Moc pěkný kousek, ale přesto se mi o chloupek víc líbí GW1000 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 (upraveno) Ja mne hlavne ta RAF limitka, ale nezohnal som ju a tak som volil tento model. Kompas mi prisiel uzitocnejsi, ako teplomer....a 1100ky uz maju zafirove sklo Upraveno 25. září 2013 uživatelem stando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dohny Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Tak g shock GA-200SPR-1AER jsou doma za 4500 kč stačí mít dobrý známí a všechno jde čekal jsem na ně 5 dní borec zajel do Prahy a přivezl mi je... akorát by mě zajímalo kolik kusů se jich vyrobilo ? nevíte někdo??? jinak jsou TOP as f*ck !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reth Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Tak já dnes také gw a1100. Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 mněl jsem tyto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 ještě jsem ćhvíli mněl tu čest s finál frogy a ted nedávno pořízené gwf-1000 atomic frgman ,ty jsou ze všech výše uvedených vlastnil asi nejlépe zpracované a jsou opravdu krásné.Futuristický tvar,velice příjemný display jako u všech frogmanů avšak lépe dotažený do detailu.A jsou to největší frogmany vůbec jsou to opravdu těžké a velké g shocky.Omlouvám se za ilustrační foto,dodám vlastní na ruce 22cm a mohu říci že jsou velikostně a robustností srovnatelné s gx-56 akorát mají jiný tvar a jsou o dost těžší.foto vypujčené z google a chronomagu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Tak mám zase nový géčka - tentokrát jim říkám "definitivní". Mimochodem, ten výraz jsem ukradl ggrandovi z jiného tématu Jak jsem se k nim dopracoval? No, nemít vůbec žádný géčka (jasně, budu mít stále MRG-120, ale ty nejsou na otloukání) a taky žádný rádiem řízený hodinky je "divný"..pak jsem taky zjistil, že se mi líbí hlavně ty, co působí aspoň trochu vintage dojmem a taky jsem nechtěl, aby byly příliš velký a nebo zase na drouhou stranu příliš malý..a ještě k tomu neměly být moc drahý...když jsem to dal všechno dohromady, divil jsem se, že mi z toho vůbec něco vyšlo - ale myslím, že GW-6900 splňují všechna kritéria. Velice si rozumíme, i když je mám jen asi hodinu - perfektně sedí na ruce a mají měkký a pohodlný řemen, jsou mi tak akorát velké a přitom nepřekáží. Pak se mi na nich ještě líbí taková jejich celková příjemná černá vizáž - nápisy na bezelu jsou decentní a nepůsobí rušivě a celkově jsou to takový "chlapácký" géčka - aspoň na mě tak působí. ..no a teď jen navlíknout montérky a trochu vyzkoušet v praxi v garáži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. října 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 gw-6900 jsem měl ...asi 14dní musím souhlasit - maj neuvěřitelně pohodlnej řemínek a celkově špičkový zpracování i v rámci jiných gšoků a vlastně jsou to moc povedený géčka.ale nějak mě omrzely (stejně jako všechny géčka, takže to neni jejich chyba). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 A kdo je nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Tak g shock GA-200SPR-1AER jsou doma za 4500 kč stačí mít dobrý známí a všechno jde čekal jsem na ně 5 dní borec zajel do Prahy a přivezl mi je... akorát by mě zajímalo kolik kusů se jich vyrobilo ? nevíte někdo??? jinak jsou TOP as f*ck !!! tvl to mi nedělej hoď sem nějaký foto na ruce jak sednou a vypadaja gratulace samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Já. Ale koukám po nich... :-) A kdo je nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) gw-6900 jsem měl ...asi 14dní musím souhlasit - maj neuvěřitelně pohodlnej řemínek a celkově špičkový zpracování i v rámci jiných gšoků a vlastně jsou to moc povedený géčka.ale nějak mě omrzely (stejně jako všechny géčka, takže to neni jejich chyba). Nojo, to máme společný problém, že nás hodinky hned omrzí. Normálním lidem vydrží třeba 5 let a někdo si kupuje třeba furt ty samý dokola a je spokojený (viz recenze na Amazonu), ale nám vydrží hodinky 14 dní, někdy taky den Ale tyhle už mi musí vydržet - jestli je zase použiju a odkopnu, tak už je to se mnou fakt marný Jinak hlásím, že po tříhodinové práci v garáži a na zahradě mi naprosto vyhovují. odjinud: mají je teď v akci na Mall.cz za dobrou českou cenu a s dvouletou zárukou. Můžeš je zkusit a když je nezrasuješ a nebudou ti vyhovovat, tak zase do 14-ti dnů vrátit bez udání důvodu a vrátí ti peníze. http://www.mall.cz/panske-hodinky/casio-gw-6900-1er?v=433124 Upraveno 10. října 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Nojo, to máme společný problém, že nás hodinky hned omrzí. Normálním lidem vydrží třeba 5 let a někdo si kupuje třeba furt ty samý dokola a je spokojený (viz recenze na Amazonu), ale nám vydrží hodinky 14 dní, někdy taky den Ale tyhle už mi musí vydržet - jestli je zase použiju a odkopnu, tak už je to se mnou fakt marný Jinak hlásím, že po tříhodinové práci v garáži a na zahradě mi naprosto vyhovují. odjinud: mají je teď v akci na Mall.cz za dobrou českou cenu a s dvouletou zárukou. Můžeš je zkusit a když je nezrasuješ a nebudou ti vyhovovat, tak zase do 14-ti dnů vrátit bez udání důvodu a vrátí ti peníze. http://www.mall.cz/panske-hodinky/casio-gw-6900-1er?v=433124paráda. Řekl bych, že za 2 a něco tyšic toho umějí celkem dost a hlavně 6-Band a solár, skvělá kombinace. Upraveno 10. října 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se