tombas Odesláno 12. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 @Chronopetr fakt 33mm, to by nešlo ani jako recese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Pardon, poslal jsem ladies variantu, ale jsou i chlapské . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 před 11 hodinami, tombas napsal: @Chronopetr fakt 33mm, to by nešlo ani jako recese No koukal jsem na ty chlapské a jednak na Jomashop už jsou vyprodané a jinde jsem je viděl dvojnásobně drahé, ale hlavně i ty mají jen 39 mm. Na mě ok, ale pro někoho je to pidi hodinka. Ještě jsem si vzpomněl na Certiny a model se strukturovaným ciferníkem, který se mi líbí. Mám ale stříbrné Tissot Luxury, takže do střibrných sester od Certiny nepůjdu, dělaly by si konkurenci. I tak je moc nenosím, jen "na lepší". https://www.worldofwatches.com/mens-ds-4-small-second-automatic-leather-silver-dial-certina-c022-428-16-031-00-crn-c0224281603100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 @Chronopetr díky, ležím v tom skoro celou neděli a zdá se, že to bude mnohem náročnější, než jsem si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 před 1 hodinou, tombas napsal: @Chronopetr díky, ležím v tom skoro celou neděli a zdá se, že to bude mnohem náročnější, než jsem si myslel. Tak to jsi měl krásnou neděli . Není nad tyto příjemné starosti. Tak pak pošli foto favoritů a jak vypadají vyřazovací boje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Jsem prostě v háji , narazil jsem na tyhle Perrelety a teď nevím, co mám dělat , chodím ode zdi ke zdi, od hodinek za 5000,- po hodinky za 50000 i více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Jó, tak v téhle cenovce já už nepátrám. Tohle jsem si zkrátka vymezil a hodinky na 20k jsou pro mě zapovězené. Při vší účtě k těm krásným Perreletům, neumím si představit, že by mě po chvilkovém nabažení se nezačal ten rotor rozčilovat. Zkrátka, když si představím, že pokaždé, kdy se podívám na hodinky, se tam bude něco točit a pohupovat, to by mi asi šlo na nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Epileptické hodinky Zajímavý počin, ale čas bych z nich asi jednoduše neodečetl a na tuto podstatnou funkci hodinek bych nerezignoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 @Chronopetr @exell jojo, rozumím a taky mě to napadlo, že by to mohl být problém a praktická stránka by utrpěla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 si tak rikam, abys nakonec ty brachovo PRX na te oslave nezastinil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 @Robero79 no to právě nechci, takže buď se na to teď vykašlu úplně, nebo to bude něco ve stylu těch Citizenů, Orientů apod., hlavně nenápadně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 ale to ja te zas nechci odrazovat, naopak mi to neco pripomina - kupoval jsem pred 14 dny tatovi k narozkam kudlu a skoncil s jednou dalsi v kapse pro sebe Jinak Citizen mam rad a ted diky Andymu a a JR2010 pokukuju i po OrientStar.Kupoval jsem od Andyho pred 2 lety zelene Orient Kamasu a musim rict, ze za bura je to paradni kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 No, pokud zbytek rodiny nejsou chronopacoši, tak bys udělal větší dojem s vytuněnýma zlatostříbrnýma Invictama než s Grand Seiko a Omega PO dohromady. U decentních kousků se v takovém případě nemusíš bát jít cenově výš než jsou bratrovy PRX. Pokud se sám nepráskneš, nikdo si ani nových hodinek u tebe nevšimne a už vůbec je nenapadne, že tyhle "obyčejný hodinky bez dotykové obrazovky a propojení na iPhone a měření tlaku, tepu a aktuální nálady uživatele" mohly stát pade . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 @Robero79 musím prolézt ještě ty japonské shopy, u nás je nabídla Orient Star i jiných japonských značek slabší. @Chronopetr na to spoléhám. Akorát synovec je prý taky blázen do hodinek, ale to jsem se dozvěděl teprve nedávno a vůbec nevím, co má ve sbírce. Takže malé riziko profláknutí tam je. Jo, třeba je i tady na fóru a vůbec o sobě nevíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 před 3 minutami, tombas napsal: @Robero79 musím prolézt ještě ty japonské shopy, u nás je nabídla Orient Star i jiných japonských značek slabší. @Chronopetr na to spoléhám. Akorát synovec je prý taky blázen do hodinek, ale to jsem se dozvěděl teprve nedávno a vůbec nevím, co má ve sbírce. Takže malé riziko profláknutí tam je. Jo, třeba je i tady na fóru a vůbec o sobě nevíme No, tak to pozor, vůbec pokud tvůj synovec je syn toho bratra, co dostane hodinky . Jinak tady na fóru můžeš jít vylučovací metodou. Například mě si můžeš škrtnout z podezřelých. Já tvůj synovec nejsem, mě nikdo nikam nepozval . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 @Chronopetr není to syn oslavence, ale rodinná větev z jihu Moravy. Ale obezřetnost je na místě! . OK, tebe si teda škrtám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 před 6 hodinami, Chronopetr napsal: No, tak to pozor, vůbec pokud tvůj synovec je syn toho bratra, co dostane hodinky . Jinak tady na fóru můžeš jít vylučovací metodou. Například mě si můžeš škrtnout z podezřelých. Já tvůj synovec nejsem, mě nikdo nikam nepozval . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Nakonec jsem se rozhodl nevymýšlet žádné chujoviny, takže je objednáno Díky všem věrným fanouškům za přízeň i výpomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Těším se na foto, můj tip je Orient Star, jak jsem to tak v průběhu diskuzí vnímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Řečeno slovy klasika: "no vzduchovka to tak úplně není" Myslím, že budete asi zklamáni, na Orient Star je potřeba mnohem více času, ulovit někde v Asii pěkný kousek za dobrou cenu. Vzhledem k okolnostem jsem lovil v našich vodách, ulovil akci a ještě slevový kupón. Z hlediska váženého chronomaníka to není nic extra zajímavého, ani sofistikovaného, ani exkluzivního, ale z pohledu nositele je to univerzální kousek do pohody i nepohody, ke košili i tričku, do sucha i do vody, do kanclu i do lesa. Na první pohled asi nikdo nepozná, že mám nové hodinky a to byl i záměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se