Spongebob Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Takže Citizen jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 před 7 minutami, Spongebob napsal: Takže Citizen jo? Jop, máš zlatého bludišťáka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 před 15 minutami, tombas napsal: Jop, máš zlatého bludišťáka! Hohohoooo klasika či titan? Prozradíš je nebo počkáš až přijdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 klidně prozradím, je super titanium, safír, eco-drive, 42mm, 5 let záruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 před 45 minutami, tombas napsal: Řečeno slovy klasika: "no vzduchovka to tak úplně není" Myslím, že budete asi zklamáni, na Orient Star je potřeba mnohem více času, ulovit někde v Asii pěkný kousek za dobrou cenu. Vzhledem k okolnostem jsem lovil v našich vodách, ulovil akci a ještě slevový kupón. Z hlediska váženého chronomaníka to není nic extra zajímavého, ani sofistikovaného, ani exkluzivního, ale z pohledu nositele je to univerzální kousek do pohody i nepohody, ke košili i tričku, do sucha i do vody, do kanclu i do lesa. Na první pohled asi nikdo nepozná, že mám nové hodinky a to byl i záměr. O to víc jsem napnutý, takový hodinky hledáme všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Právě teď, Chronopetr napsal: O to víc jsem napnutý, takový hodinky hledáme všichni Už jsem to vykecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Aha, teď koukám, že proběhla živá konverzace a nad mým příspěvkem už je vítěz . Tož pěkné jsou, titan bude pohodlný, tak hodně šťastných kilometrů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 (upraveno) pěkné univerzály kde jsi je bral? Hledám a nenacházím... jen tyto: Upraveno 14. září 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Ty mám zrovna na ruce, už nehledej dál, jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 (upraveno) před 57 minutami, Spongebob napsal: pěkné univerzály kde jsi je bral? Hledám a nenacházím... jen tyto: Timestore.cz, ale byl to poslední kus. Jsou to vlastně úplně stejné hodinky, jen číselník se trošku liší. Já jsem u tohoto modelu nějak nemohl překousnout to Véčko místo 12, ale to je samozřejmě individuální. EDIT: jo a taky se mi hrozně líbila ta červená vteřinovka, čísla minut na chapter ringu a ještě je u nich malá červená tečka. Pěkný detail. Upraveno 14. září 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 foto ze serveru www.relojes-especiales.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 A můžu mít ještě dotaz na konečnou cenu, pokud by ti to nevadilo zveřejnit? Kvůli představě, jak si stály cenově vedle probíraných automatů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Cena snad ani nestojí za řeč, v porovnání se skutečnými hodinkami. Za podobnou cenu koupíš polovinu řemínku na IWC nebo jeden článek náramku na Rolex ale tak jo, podle mě krásných 4870,- se vším všudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 jsou moc pěkný! Cena suprová.. tak na Timestore maj fakt cool ceny tj fakt. Hele ale safír asi nemaj co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 (upraveno) @Spongebob safír mají, alespoň podle popisu Citizen Super Titanium - AW1240-57M - TIMESTORE.CZ Upraveno 14. září 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Právě teď, tombas napsal: @Spongebob safír mají, alespoň podle popisu dobrá hodinka teda ta červena vteřinovka je moc pěkná a ladí k modrýmu cifru. I číslo 12 vypadá mnohem líp než ta ženská s kalhotkama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 před 1 minutou, Spongebob napsal: dobrá hodinka teda ta červena vteřinovka je moc pěkná a ladí k modrýmu cifru. I číslo 12 vypadá mnohem líp než ta ženská s kalhotkama.. Za ty prachy je to myslím dobrá koupě - titan, safír, WR 100m, Eco-Drive... na lítačku ideální, snad dojdou v pořádku a bude vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 jj já slintám po těchto... ale až na ně dojde tak už asi nebudou nikde skladem Výbava ta stejná. Cena podobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 před 31 minutami, tombas napsal: Cena snad ani nestojí za řeč, v porovnání se skutečnými hodinkami. Za podobnou cenu koupíš polovinu řemínku na IWC nebo jeden článek náramku na Rolex ale tak jo, podle mě krásných 4870,- se vším všudy. Jo, tak to je krásná radost za krásné peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se