B.F.G. Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Hoši, hoši... Jako by nám nestačilo, že těch wolframovek bude jen 300 ks celkem ve třech verzích pro celou zeměkouli. Jojo Poljotů je taky vždycky 200 - 500 kusů na celou zeměkouli.
radek_0303 Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 "Karbon" tam samozrejme nepatri, je to preklep. Je to pochopitelne karbid... coz uz uhlik je ;-) A vazne diky za fakticke opravy, nikdo neni dokonaly. Jen tak na okraj - karbid není uhlík, karbid je sloučenina uhlíku a jiného prvku (WC, SiC ..., atd).
little_w Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Jen tak na okraj - karbid není uhlík, karbid je sloučenina uhlíku a jiného prvku (WC, SiC ..., atd). No ano, je to tak. Mam brecet, ze jsem se nerozepsal? Diky. - "Tak ja jsem z toho vyvodil ten zaver, ze bude-li jeste nekdy prilezitost, a ja budu pozadan o nejakou rekonstrukci... ze se vam na to vy****." - "No ja nevim... jestli je to nejvhodnejsi reakce na kritiku..." Nic osobniho, jen me tenhle dialog napadl... ;-)
Vit Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 No ano, je to tak. Mam brecet, ze jsem se nerozepsal? Diky. - "Tak ja jsem z toho vyvodil ten zaver, ze bude-li jeste nekdy prilezitost, a ja budu pozadan o nejakou rekonstrukci... ze se vam na to vy****." - "No ja nevim... jestli je to nejvhodnejsi reakce na kritiku..." Nic osobniho, jen me tenhle dialog napadl... ;-) Nenech se odradit, diskuzi jsi obohatil a já se budu těšit na další postřehy, stejně jako od B.F.G.
bandicoot Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 kucí a co ten osmdesátihodinový kalibr... nikdo nic?
H-B Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Jojo, tohle je vec, ktera me na tom hrozne laka a zaroven odrazuje, take bych velice ocenil blizsi info ci poznatky..
radek_0303 Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 No ano, je to tak. Mam brecet, ze jsem se nerozepsal? Diky. - "Tak ja jsem z toho vyvodil ten zaver, ze bude-li jeste nekdy prilezitost, a ja budu pozadan o nejakou rekonstrukci... ze se vam na to vy****." - "No ja nevim... jestli je to nejvhodnejsi reakce na kritiku..." Nic osobniho, jen me tenhle dialog napadl... ;-) V žádným případě se na to nevy****j. Nebylo to myšleno jako kritika. Nic osobního, jen mne to tak napadlo, když jsem to četl.
B.F.G. Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 (upraveno) kucí a co ten osmdesátihodinový kalibr... nikdo nic? Hotový kalibry mi moc neříkaj, já jsem spíš na surový železo. Each M series automatic is hand assembled in USA with parts from all over the globe. We have fitted a fully restored historic military twin barrel automatic movement with a power reserve of over 80 hours! The movement is extremely overbuilt, and unlike any movement that is available in today's modern market. Designed to take whatever you can give it, and return excellent service for many years. O rusku na stránkách Lumíků není ani slovo? Upraveno 19. března 2009 uživatelem B.F.G.
jiriskopal68 Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Tohle vypada pomerne dobre, mas nejake blizsi info ? Prumer, kalibr ... Můžete mi někdo poradit,jak a kde tyto hodinky objednat a koupit,díky
Radimk Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 To Vít: Tak sem se ti nechal zlákat na "M" řadu - wolfram pouzdro a karbon číselník. Nebo spíš řernej, ještě nevím. Tak to pak spláchnem nějak do kopy. A nebo- co tak si pro ně zajet...
Vit Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 (upraveno) To Vít: Tak sem se ti nechal zlákat na "M" řadu - wolfram pouzdro a karbon číselník. Nebo spíš řernej, ještě nevím. Tak to pak spláchnem nějak do kopy. A nebo- co tak si pro ně zajet... To mi chceš říct, že budeme ve Zlínském kraji dva se stejným typem? Nevadí, aspoň je vidět, že máš dobrý vkus. EDIT: já mám zatím objednaný ten karbon + wolfram tah, poslal jsem ti SZ Upraveno 20. března 2009 uživatelem Vit
Radimk Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 To mi chceš říct, že budeme ve Zlínském kraji dva se stejným typem? Nevadí, aspoň je vidět, že máš dobrý vkus. EDIT: já mám zatím objednaný ten karbon + wolfram tah, poslal jsem ti SZ Ty si tam zezdola z dědiny, já to budu mít ve městě.. A dám Ti itinerář, kama jezdím, ať se nepotkáme..maximálně: a to nám bude už jedno
chose Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 kucí a co ten osmdesátihodinový kalibr... nikdo nic? Tak "osmdesátihodina" zde.
little_w Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 to Vit + Radek0303: Dekuji za povzbuzeni, tak ja se na to nevy****, z cehoz ale manzelka radost mit nebude... co jsem tady uz jsem domu poridil pod ruznymi zaminkami jedenactero hodinek...
kejklik Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 ... co jsem tady uz jsem domu poridil pod ruznymi zaminkami jedenactero hodinek... docela fofr, tebe vzal chronovirus opravdu akutně.
little_w Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 (upraveno) docela fofr, tebe vzal chronovirus opravdu akutně. "...ten můj prokletý koníček..." ale však já si zase, jak se znám, nastřádám na nové :-) EDIT: Moje poslední a úplně čerstvé (rozbalil jsem si je včera večer, když jsem přišel z práce) jsou Seiko Chronograph, vpravo dole. Upraveno 28. března 2009 uživatelem little_w
jiriskopal68 Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 kucí a co ten osmdesátihodinový kalibr... nikdo nic? A jak to funguje , že by perpetum?
jiriskopal68 Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Firma LÜM-TEC je mlada, malicka americka firma, za ktorej zrodom stoji Chris Wiegand, na roznych hodinkovych forach znamy ako Ray Knight. Doteraz sa on a jeho spolocnost "Wiegand Custom Watch" venovala individualizacii hodiniek, najma experimentom s luminiscencnymi natermi cifernikov a ruciciek. Momentalne (oktober 2008) prichadza na trh s vlastnou znackou hodiniek LÜM-TEC, v dvoch modelovych radach: B1 Combat rada M: Jednotlive modely su limitovane edicie - M1 105ks, M2 55ks, M3 155ks, M4 55ks a M5 155ks. Spolocne vlastnosti: puzdro 44mm bez korunky, 10,65mm hrube 100m WR heavy duty quartz chronograf s datumom safir s obojstrannym AR Začínám šetřit na B1 LE, ty mě dostaly, jen z čeho je to pozdro?
jiriskopal68 Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Začínám šetřit na B1 LE, ty mě dostaly, jen z čeho je to pozdro? Také mě zajímá, jestli si mohu nechat u LUM-TEC nanést jejich fluorescenční barvu na své starší chronografy.Nevíte někdo?
Quasar007 Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Už se to tu probíralo jinde a výsledek je takový (pokud se nepletu), že dříve tato možnost existovala, ale momentálně již ne díky vytíženosti výrobou vlastních hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se