Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  kejklik napsal:
Edit 23.11. Včera kamarádka konstatovala, že p. Wiegand není debil, ale genius a pitomej jsem já. Pokud jsem si přál hodinky s rokem narození, mám je: 19/55 :suicide_anim:

:lol2::lol2:......tak to je haluz.....:)

• Odpovědi 553
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  cody napsal:
Obecne se mi chronometr nelibi, ale ten font a vubec ta plasticnost indexu je skvela! A pokud sviti jak maji pak jsi dobre vybral. At slouzi :thumbsup_anim:

Nemyslíš spíš chronograf?

Odesláno (upraveno)

Jo, diky za opravu. Testoval jsem cele odpoledne Rulandske od kamarada, nejak se mi zamotal jazyk. Dve hodky jsem se prospal, uz jsem ready a ctu to po sobe... :sad01_anim:

Upraveno uživatelem cody
Odesláno (upraveno)

Po 17tich dnoch na colnici a dvoch urgenciach hodinky konecne dosli. Zatial som len skontroloval, ci doslo vsetko a v poriadku (vsetko sedi, aj pozadovane cislo 15/55) a na mesiac ich odlozim, aby som ich nasiel pod stomom :) Potom s kejklikom spichneme nejaku recenziu.

Aspon pridam zopar fotiek porovnavajucich svietivost Lum-tec a H3 tritium za roznych svetelnych podmienok:

IMG_8350.jpg

IMG_8349.jpg

IMG_8344.jpg

IMG_8351.jpg

Upraveno uživatelem Jaem
Odesláno
  Quasar007 napsal:
Gratuluji k pěkným "světluškám" ;)

Vdaka. Fakt su to poriadne "svetlusky" - po polhodine na dennom svetle som ich vzal do tmavej komory spolu s Omegou SMP a ten rozdiel je znacny. Proste "svíťa jak sviňa" :nuke:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

jsem v kontaktu s Chrisem Wiegandem, a vypada to, ze udelame zastoupeni pro CR.

Rad bych zjistil, jaky bude ohlas, a o ktere modely by byl pripadne zajem?

Díky za podporu

Odesláno

To Kejklik: Prosím tě, v popisku na tvém odkazu píšou: Lifetime battery replacement " Mám to chápat, že v nákupce máš i zdarma doživotní výměnu baterie?

Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
To Kejklik: Prosím tě, v popisku na tvém odkazu píšou: Lifetime battery replacement " Mám to chápat, že v nákupce máš i zdarma doživotní výměnu baterie?

Já to tak chápu, ale dělat to nebudu, protože poštovný ze států (USPS air) je 35 bucků a do US z Česka přibližně to samo. Baterku za 280,- Kč vymění českej hodinář i s testem vodotěsnosti. Jinak jsou na tom hoši v USA, těm se za 2$ poslání vyplatí. Spíš využiju nabídku Mr. Vieganda na kompletní servis Unitasů za 85$.

Odesláno
  kejklik napsal:
Spíš využiju nabídku Mr. Vieganda na kompletní servis Unitasů za 85$.

co je tím myšleno? s poštovným to je necelé 3tisíce, za to i v tuzemsku pořídíš hodně muziky

Odesláno
  kubson napsal:
co je tím myšleno? s poštovným to je necelé 3tisíce, za to i v tuzemsku pořídíš hodně muziky

Při pročítání fora registruju cifry od 5kKč nahoru, ale asi za jiný rozsah práce nebo u jiných strojků. Pokud jsou v Česku schopní hodináři za přijatelné ceny, proč ne? Jen se mi ekluje platit za hodinovku řemeslníka stejnou taxu jako za půl hodiny pražského právníka. Za renovaci dvou PRIM SportII (sklo, ručky, korunka, luneta, vyčistit, seřídit - původní pouzdro a ciferník) jsem na českém venkově dal 2,5 k.

Odesláno
  kejklik napsal:
Při pročítání fora registruju cifry od 5kKč nahoru, ale asi za jiný rozsah práce nebo u jiných strojků. Pokud jsou v Česku schopní hodináři za přijatelné ceny, proč ne? Jen se mi ekluje platit za hodinovku řemeslníka stejnou taxu jako za půl hodiny pražského právníka. Za renovaci dvou PRIM SportII (sklo, ručky, korunka, luneta, vyčistit, seřídit - původní pouzdro a ciferník) jsem na českém venkově dal 2,5 k.

za 5t nepotřebuješ unitas repasovat, za to si koupíš dva fungl nové...

Odesláno
  kubson napsal:
za 5t nepotřebuješ unitas repasovat, za to si koupíš dva fungl nové...

Až tak? Vím pár dní, že ETA 2824 je od 2,5 k bez DPH a žil jsem v domění, že UNITAS je výš.

Odesláno
  kubson napsal:
levnější jednodušší starší ;)

Zpátky k tématu, jedny novější...

Objednal jsem si předběžně tuto hračku, bude jich 50 kousků, k dodání za cca 5 měsíců, cena 430 $. Ciferník není definitivní. Strojek Miyota OS10, pouzdro PVD ocel, safír s oboustranným AR, 6-ti vrstvá MDV Superlume na celé ploše ciferníku, černá čísla. :goof:

Bullhead monster 53mm foto LÜM-TEC

post-3826-1228831462.jpg

post-3826-1228831575.jpg

post-3826-1228831687.jpg

fotka prototypu

Odesláno
  911 napsal:
sem zvedavej, jestli prijde s "inverznim"modelem. ze bude cely cifernim pokryt luminiscencni vrstvou a rucky a indexy budou jako vyrezane, cerne.

viz výše, bude

Odesláno
  Flier napsal:

krásná věcička, ovšem 53 mm ???

Mám zápěstí 18 3/4 cm a LÜM-TEC M2 s průměrem 44 mm mi sedí nádherně (srovnatelný posez na ruce jen s Omega DeVille). Nový Bull má průměr lunety stejný jako M2 (zatím použitý stejný ciferník) a myslím, že míra 53 mm je spíš přes nějaké rohy. Sám se nechám překvapit.

Odesláno
  Flier napsal:

krásná věcička, ovšem 53 mm ???

fotka jednoho prototypu na ruce, nevím ale, čí ta pazoura je a jaký má míry...

post-3826-1228862667.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...