Gustaf Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Oni ty Hamiltony budou působit díky absenci lunety větší. Lepší je blbě napsáno... myslel jsem vyváženější, hezčí. Oboje jsou dobrý hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 U Wardu, ačkoliv jim nebylo moc co vytknout, jsem měl i takový zvláštní pocit, ze tam něco nechutna, i když vzhledově se mi líbily dost a nebýt jedné věci, asi bych je minimálně nějaký čas nechal. Ale nějak jsem se i duševně nespojil se značkou…I proto jsem nakonec neobjednal plánované Sealandry, i když se mi hodně libi. Pokud Hamiltona nesednou, muzu případně vrátit, ale porad cmuchat a kupovat se mi taky nechce. A rad bych nějaký tah, ale vůbec nevím, co by se k nim mohlo hodit… Nejske doporučení, kde kupujete tahy? U nás jsem nic moc nenašel. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Já to říkám pořád, Wardů jsem už taky pár měl a přijde mi, že za ty peníze je jen málo konkurentů srovnatelných. Jedinou nevýhodou je, že je to Ward, s tím se člověk musí srovnat sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Nerikam, ze treba Wardy jeste nekoupim, protoze zpracovani je nadprumerne. Ale zjistil jsem na nich, ze asi potrebuju nejakou historii znacky. Ale porad vubec netusim, jaky na ne dat tah. Budu pripadne rad za tip:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Ty hamiky bych dal na nějakou modrou kůži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 3. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 před 7 hodinami, Gustaf napsal: Ty hamiky bych dal na nějakou modrou kůži... Hnědá a asi i modrá kůže je jasná, ale rád bych je vzal někdy i na tah, protože tuším, že mesh se mi líbit nebude. Ale vůbec netuším, jaký tah k nim zvolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Tak hneda i modra kuze objednana. Kazdopadne jsem nadsen. O 300% lepsi nez na fotkach. A co je podstatne. Ta modra neni vubec tak vyrazna, jak na "prodavajicich" foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Super, ať dělají radost. A změn si zpět avatar. Kdo se v tom má pak vyznat...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 před 31 minutami, Gustaf napsal: Super, ať dělají radost. A změn si zpět avatar. Kdo se v tom má pak vyznat...:) +1, to je fakt děsný :-))), jednou máš někoho zafixovanýho s avatarem a on si ho změní. Kdo si na to má zvykat?? :-)). Hodinky pěkný, užij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 12. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Vyzkoušeno na modré i hnědé kůži a hnědá jim sedí asi nejvíc. Akorát foťák ukazuje spis černou, než modrou. Kazdopadne mám divné tušení, ze jak přijdou Speedmastery od Seika, ze se nedostanou na ruku a půjdou do světa…Nějak to (zatim) nejiskri, i když to jsou fakt hezke hodinky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se