Přejít na obsah

Breitling Professional Hercules

M916

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na Herculy zapomeňte rovnou. Půjčím Vám na hraní nějaký Omegy, nebo Bally, ale Herculy ani omylem :-)

Správně! To nejsou hodinky na hraní! A spiderere, na ty Lolinky taky zapomeň - asi budu muset zajet do Prahy, abys je ještě v rámci akce Chronomat někam nezašantročil! :furious: :shutup: :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
Jojo, krásný. A to jsem měl návaly je zase prodat kvůli zotavení cash flow. Kdepak, Herculy jsou večný, a nádherný.

Cybere, nes**r! :P To bys mi přeci neudělal...

Leda někomu nablízku, aby se člověk mohl ještě čas od času pokochat ;)

Odkaz ke komentáři

Cybere, nes**r! :P To bys mi přeci neudělal...

Leda někomu nablízku, aby se člověk mohl ještě čas od času pokochat ;)

No bylo to o frous...přeci jenom během měsíce pořídil 2xR , pořád jsem ve fázi, kdy budu muset redukovat. Herculy jsou zatím ušetřeny, protože jsem někde zabordelil ty dílky a sponu....já trouba...Takže by si je musel koupit někdo s hubenou rukou, nebo si dílky dokoupit...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

Abych neplevelil prodejní vlákno, kde se psalo o "rodokmenu" tohoto putovního chronomagáckého kousku, dovolím si zde uvést malou rekapitulaci, kdo ví víc, může doplnit:

Někdy v polovině roku 2008 kupuje Cyber od neznámého námořníka hodinky Hercules a tím je zavezl do našeho společenství :-)

Zde je následující putování - alespoň to, jež bylo zveřejněno:

říjen 2008 - M916

leden 2009 - Cyber

únor 2009 - Romulada

březen 2009 - Messiah

duben 2009 - New Millis

někdy od května do září 2009 - Roman I

říjen 2009 - spiderer

leden 2010 - nový, zatím tajemný majitel

Za posledních patnáct měsíců putování po Chronomagu 9 majitelů (z toho Cyber 2x), že by rekord? :-))

Snad jsem se moc nespletl a snad jsem tím neprozradil něčí velké tajemství ;-)

Odkaz ke komentáři

To je hezkej rodokmen, asi by to k nim chtelo vyhotovit i knizecku historie, kde by bylo napsano od-do vlastnil, zakoupil od x-teho majitele a samozrejme by byly vsechny transakce podepsany majiteli :)

Myslíš něco jako když Rychlé šípy nechali kolovat korunu s podpisovou knížečkou, aby zjistili, kolik lidí ji vezme do ruky za měsíc, jo?

Už to úplně vidím, nový díl od Jestřába:

"Michale, neocucávej ty Herculy, víš kolik tisíc lidí už je před tebou mělo v ruce?" :lol2: :lol2: :lol2:

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

No tady už by dávalo (alespoň ekonomicky) smysl založit občanské sdružení 40 jedinců s vkladem 1.000Kč od každého, vyplatit hodinky a pak je bude mít každý osm dní v roce a zbylý cca měsíc budou ve vitríně v sídle organizace :-)

Jak tak koukám na to datování, tak co do délky vlastnictví to vyjde nastejno (Romulada nebo Messiah je určitě za ten měsíc neměli víc jak osmkrát :-)) a nákladově to bude po druhém kolečku pro všechny výhodnější.

Jo - vklad se bude investovat a výnosy se použijí na nutnou údržbu :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...