Conrad Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Dotaz Pokud uzavřu smlouvu na dodávku elektřiny s fixací na 2 roky od 1.9.2025 a od ledna 2027 přiskoči emisní poplatky zvedne mi dodavatel platbu nebo platí fixace ceny?
papun Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Tady ty emisní, eko a jiné složky patří do části distribuce, která je dána tím úřadem co nevím jak se teď jmenuje a je pro všechny stejná. Takže neměla by se ti zvednout obchodní část, ale může se ti změnit ta distribuční. Tu distribuci by měli mít všichni stejnou.
Kotlick Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 17 hodinami, Conrad napsal: Dotaz Pokud uzavřu smlouvu na dodávku elektřiny s fixací na 2 roky od 1.9.2025 a od ledna 2027 přiskoči emisní poplatky zvedne mi dodavatel platbu nebo platí fixace ceny? Jestli myslíš ETS2 povolenky, tak ty by se na elektřiny vztahovat neměly. Je tam plyn, PHM, pevná paliva (uhlí) pro koncové spotřebitele.
AlfGS Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června ČEZ jsou piče největší ( a to tam pár kamarádů dělá techniky). Taky jsem řešil lepší ceny loni před koncem 3 leté smlouvy, nenabídli nic a ještě se divili, že co bych to chtěl za cenu. Přešel jsem v klidu s fixem na rok k Centropolu ( cena o cca 15% nižší než u ČEZu). Po měsíci co už mi běžela nová smlouva mi ČEZ nabídl stjnou cenu jak Centropol i tak jsem je poslal do piče ať si celý svůj cenotvorný systém strčí do prdele a ještě o dva prsty výš. S něma jsem skončil, kamkoliv jinam jen ne ČEZ ZMRDI 1
papun Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června To já tak dopadl u Eonu. Převáděl jsem smlouvu z důvodu darování RD. Cena kterou nabízeli nově příchozím byla OK, ale tu mi prý dát nemůžou. Tak jsem je poslal do řiti s šel k ČEZ a jsem spokojený.
Conrad Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června (upraveno) Co je lepší. Elektřina smlouva od 9,2025 2 možnosti PRE cena za MwH 2440 fixace do 31,3, 2027 EON cena za MwH 2570 fixace do 31,8,2027 dík za názor nebo jiný tip? Upraveno 17. června uživatelem Conrad
Conrad Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června před 3 hodinami, Conrad napsal: Co je lepší. Elektřina smlouva od 9,2025 2 možnosti PRE cena za MwH 2440 fixace do 31,3, 2027 EON cena za MwH 2570 fixace do 31,8,2027 dík za názor nebo jiný tip? Snad to nebude bráno jako up, nejde samozřejmě o těch pár korun, ale o vhodnější fixaci
papun Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Já mám strategii takovou, že pokud mám pocit, že je pro mě částka přijatelná, tak se ji snažím fixovat po maximální dobu. Stejně tak jsem přistupoval i k hypo. Jasně, trh může zlevnit a já pak platím víc než ostatní. Ale taky může hodně zdražit a já dál zvládám platit a neohrožuje mě to. 1
AlfGS Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Ted mi tu skocila akce na porovnejenergie.cz na energii od 2590Kč vč. DPH ( 2140Kč bez DPH) / MWh s fixem do 03/2027
Dave123 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Dobrý den všem. Prosím o radu. Uzavřel jsem smlouvu z ČEZ na plyn a za pár dní klasika, Innogy nabídla o malinko lepší cenu a tvrdí, že pokud jsem smlouvu uzavřel na pobočce pošty a to ano, můžu ji vypovědět bez sankce. Je to tak ? Děkuji a mějte se krásně.
papun Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Většina těch ferovych společností má 14 dnů na zrušení smlouvy. A případně požádat ČEZ ať dorovná. 1
Dave123 Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Tak jsem si to potvrdil dotazem na kontaktním místě ČEZ na pobočce pošty a můžu vypovědět bez sankcí. 1
Gustaf Odesláno úterý v 08:01 Nahlásit Odesláno úterý v 08:01 PRE...Dobrá nabídka nebo ne...tarif d01d
Conrad Odesláno úterý v 12:34 Nahlásit Odesláno úterý v 12:34 (upraveno) před 4 hodinami, Gustaf napsal: PRE...Dobrá nabídka nebo ne...tarif d01d Teď jsem to podepsal EONu cena 2570 fixace na 2 roky + bonus 1500 takže myslím že je to srovnatelné Upraveno úterý v 12:35 uživatelem Conrad
Gustaf Odesláno úterý v 12:49 Nahlásit Odesláno úterý v 12:49 před 14 minutami, Conrad napsal: Teď jsem to podepsal EONu cena 2570 fixace na 2 roky + bonus 1500 takže myslím že je to srovnatelné Ok...tak asi podepisu a uvidi se, co má to stávající ČEZ
simon_magus Odesláno úterý v 12:51 Nahlásit Odesláno úterý v 12:51 mate nekdo zkusenost s Tedom na spotove ceny elektriny?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se