Double Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2023 Přidávám se k pozitivním hodnocením a ani neřeknu slevu, kterou mi Lukáš dal, ať to po něm nechceme všichni.
Ondrasss Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2023 Co se řeklo to platilo. Až na přepravce hladký obchod. Díky a doporučuji všema deseti.
Greenhornik Odesláno 17. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2024 Obchod a komunikace na jedničku, super pokec.
petr4612 Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Odesláno 6. září 2024 Mohu Lukášovi přidat další kladné hodnocení. Bezvadná komunikace a bezproblémový obchod. Díky a zase někdy příště.
Dave123 Odesláno 27. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2025 S Lukášem výborná domluva, všechno klaplo na 1. Vřele doporučuji.
FantasticFabio Odesláno 20. září 2025 Nahlásit Odesláno 20. září 2025 Od Lukáše mám jen jedny gmt no date …. Jsou super ! Trochu mě mrzí , že sem si nalajnoval sbírku dle strojků …..a to mě omezuje ale i osvobozuje!!! jinak by mi jeblo po směru hodinových ručičekAsi do budoucna ho budu muset stejně znovu oslovit ! Myslím si že jeho výtvory jsou fakt prudce nositelné a neudělají ostudu ani v obleku ani v maskáčích ! Na tož v bikinách….. ( mám na mysli tiffany - tyrkys blue s NH38 ) Hodinky od Lukáše mají dobré strojky a pouzdra srovnatelná s mainstream- em ….. myslím vodotěsnost a pohodlnost a i materiál ! Sem rád že ho tu máme ! Tak snad sem nikoho neurazil a snad ani Lukáše ( výrazem mainstream ) konec hlášení
FantasticFabio Odesláno 20. září 2025 Nahlásit Odesláno 20. září 2025 Fotka GMT s NH34, jsou fakt dobrý a jsem rád , že je mam …… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MejlaG Odesláno 30. září 2025 Nahlásit Odesláno 30. září 2025 Kupoval jsem od Lukáše fulllume hodinky. Vše bez problémů, rychlé dodání, velmi dobře zabalené. 100%. Mimochodem nové hodinky jsou skvělé. Díky za obchod.
tomina666 Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 Musím Lukáše s chválou vystřelit až do nebes! Přiznám se, že mě stavebnice moc nebaví, ale ten kluk má cit, oko a fakt mu to jde. Nechal jsem si schválně udělat na míru… A zároveň jsem nechtěl úplně 1:1 a přitom něco ve stylu Exp1 než budou ty opravdové a Lukáš naprosto bravurně splnil očekávání. Díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas8 Odesláno 22. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2025 Nákup od Lukáše naprosto v pohodě, obdivuji jeho kreativitu. Vše v pohodě dle dohody, navíc k nákupu bonus a milý dárek. Trochu nám do toho hodila vidle Zásilkovna, ale to není Lukášova chyba. Za mne jen vřelé doporučení a příště kdykoli cokoli. Navíc bezva pokec po telefonu. Lukáši díky.
Joseph Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 Bezproblemove jednanie, mily typek, nevahal by som s nim obchodovat znova. 100% mozem odporucit.
FantasticFabio Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Lukášovo stavby mám rád a přijdou mi moc fajn , kolikrát lepší než kdejaký (micro)brand , škoda že nemám okolo sebe fanoušky mechanických hodinek, dárky od Lukáše bych předával s chutí ! Co na tom že nejsou se značkou , takových se značkou je a udělaj stejnou službu ….
pool1975 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Díky Lukášovi za obchod. Můžu jej po všech stránkách doporučit.
Radek124 Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Taky se přidám s poděkováním za bezchybný obchod a zajímavou skládačku, která i vyhořelému chronomagorovi dokáže připomenout proč dál chodit na Chronomag Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
slava23 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Musím se připojit s velice pozitivním hodnocením. Rychlá a jasná komunikace vyústila v osobní setkání. Velice příjemné povídání. S Lukášem se rád uvidím kdykoliv znovu, za mě palec hore
Argo22 Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června (upraveno) Mam od lukase 2 hodinky a max spokojenost. Je i ochoten pripadne poradit s vyberem. Naposledy jsme vybraly Ball hodinky odsud z fora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června uživatelem Argo22 1
mlsoun1 Odesláno středa v 18:05 Nahlásit Odesláno středa v 18:05 Díky za obchod a luxusní domluvu a už se těším na další kousek od Lukáše
asus Odesláno středa v 20:13 Nahlásit Odesláno středa v 20:13 I já se rád přidávám ke kladném hodnocení. Lukáš ochotně a rád poradí, výsledek vyfotí a čeká na odsouhlasení. Komunikace snad lepší být nemůže. Dalším plusem je rychlost stavby hodinek a v neposlední řadě i to, že odešle hodinky v hezké krabičce a pečlivě zabalené. Lukáši, ještě jednou moc děkuji a těším se na příště!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se