Přejít na obsah

Defy Skyline

jenik77

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Krásné chronografy. Zenith mě začíná v poslední době zajímat víc a víc. 

First Look: The new Zenith Defy Skyline Chronograph (incl. Video) (monochrome-watches.com)

Upraveno uživatelem Radek Cigi
Odkaz ke komentáři

V 9. 4. 2024 v 9:56, Radek Cigi napsal:
Rozšířit  

Nad těmi potápkami se rozplývám celé odpoledne. Uvidíme kolik bude retail u nás.

ZENITH-DEFY-EXTREME-DIVER-08.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

Nová limitka a kolaborace mezí Zenithem  s Collective Horology  představující model Defy Skyline C.X Edition

stále 41mm, bílí ciferník, limitka o 200 kusech, 5Hz El Primero 3620 SK caliber

článek: https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/zenith-collective-horology-reveal-new-defy-skyline-c-x-edition

Zenith-Defy-Skyline-Collective-Horology-bracelet-2_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Zenith-Defy-Skyline-Collective-Horology-CU-3_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 12. 4. 2024 v 12:45, martar napsal:

Divery jsou povedený, jen ba ně clověk musi mít ruku. Ne jako  nešťastník z ABTW :)

Zenith-WWG24-Defy-Extreme-Diver-titanium-WIT-crop-8-1024x819.thumb.jpg.1ce897e6450a0cd777941203fc382630.jpg

https://www.ablogtowatch.com/hands-on-zenith-defy-extreme-diver-watch/

Rozšířit  

Lug to lug rozměr nevypadá vůbec špatně, nešťastník je nemá pořádně nasazené na ruce a jsou navíc opřené o nezapnutý řemen který je nadzvedává, ta fotka imho klame ;)

Jinak jsou naprosto parádní!

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 22. 11. 2024 v 0:58, OndraPod napsal:

Lug to lug rozměr nevypadá vůbec špatně, nešťastník je nemá pořádně nasazené na ruce a jsou navíc opřené o nezapnutý řemen který je nadzvedává, ta fotka imho klame ;)

Jinak jsou naprosto parádní!

Rozšířit  

Jsou parádní, ještě ty nové,v té bílé s oranžovou vložkou lunety🫣, nekoupíte letos OP41, už na ně stojím frontu, ještě jsem je měli skladem v Monaku, když jsem tam byl😁

IMG_20241122_091622.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zkouknul jsem v Carollinu - Defy Extreme Diver 600m - a jsou fantastické 😍. Kvalita zpracování a ten pocit z nich na ruce byl prostě skvělý. Doporučuji!

• Like 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  V 27. 1. 2025 v 12:56, Radek Cigi napsal:

Zkouknul jsem v Carollinu - Defy Extreme Diver 600m - a jsou fantastické 😍. Kvalita zpracování a ten pocit z nich na ruce byl prostě skvělý. Doporučuji!

Rozšířit  

Kterou barevnou variantu? Taky musím vidět naživo, líbí se mi v té modré a jsou na mém wishlistu 🤩

Odkaz ke komentáři

V 4. 2. 2025 v 17:06, African napsal:

Kterou barevnou variantu? Taky musím vidět naživo, líbí se mi v té modré a jsou na mém wishlistu 🤩

Rozšířit  

Viděl jsem modré. Cenovka je opravdu vysoká 😅. Ale už jsem ve své blízkosti slyšel i názory - "rozhodně nelíbí" nebo "ručičky široké jako plácačky na mouchy". Uvidíš sám, a pak dej vědět pocity :speak_cool:.

Odkaz ke komentáři

V 4. 2. 2025 v 17:26, Radek Cigi napsal:

Viděl jsem modré. Cenovka je opravdu vysoká 😅. Ale už jsem ve své blízkosti slyšel i názory - "rozhodně nelíbí" nebo "ručičky široké jako plácačky na mouchy". Uvidíš sám, a pak dej vědět pocity :speak_cool:.

Rozšířit  

Správná barva do tajemných hloubek oceánu 👍 Líbí se mi ta pestrost hafo detailů, pár Zenithek už jsem v ruce držel a kvalita zpracování vždy úžasná. Je to přesně šálek mé kávy, komplet je to povedené...no trochu se bojím je vidět naživo, aby se celý ten rok trochu neprodražil 😆 Výhoda Zenith je, že s cenou se dá občas čarovat, ta doporučená je samozřejmě brutál. Zajedu, mrknu a dám vědět pocity 👍

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...