Kostra Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 Příjemný kupující, pohodová domluva, vše dle dohody. Mohu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 100% spokojenost,díky za obchod a samozřejmě mohu s klidným srdcem tohoto kolegu doporučit:Díky a snad zase někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Vše v cajku, rychle a kvalitně, děkuji a rozhodně doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Těžká pohoda - co se domluvilo - to platilo Díky za kšeftík a Snake doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Petr u mna nakupoval a bol to jeden z najprijemnejsich obchodov ake som tu zazil. Doporucujem a davam velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBRU Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Koupil jsem od petr4612 hodinky Longines. Domluva perfektní, hodinky přišly dokonale zabalené a jsou ve skvělém stavu. Pět hvězdiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 S Petrem perfektní domluva, rychlá platba. Vřele doporučiji. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Rychlá komunikace, skvělý přístup a hlavně ochota. Díky Petře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Příjemný obchod, rychlá komunikace, blesková platba, prostě vše jak má být! Lovec doporučuje, děkuje a příště zas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Také chválím. Děkuji za vstřícnost. Vše proběhlo dle domluvy a ještě jsme chvilku i příjemně poklábosili. Fajn setkání. Doporučuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loyza Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Perfektní domluva i jednání, byl to můj první nákup tady na chronomagfóru a jsem rád, že jsem narazil zrovna na Petra. Doporučuji a doufám, že jsme se neviděli naposled. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Pohodový rychlý nehodinkový obchod. Díky moc, kdykoliv znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Děkuji za rychlý obchod s rychlou platbou a výbornou komunikaci. Lada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Proběhla výměna kus za kus a musím smeknout před Petrem aniž bych chtěl za svůj kousek doplatek tak sám od sebe rozdíl dorovnal a poslal v obálce za mě velká férovost. Díky a těším se na další obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Chtěl bych poděkovat Petrovi, za vstřícnost. Opravdu jsem za to rád. A příjemně se s ním povídá . Všem doporučuji, je to fajn chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Díky Petrovi za ochotu přivézt mi hodinky až pod nos. Skvělý pokec se zapáleným chronomagorem, dobré pivko. Chronoakce na top úrovni. 10/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Vše super, díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stosa Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Taky se přidávám s kladný hodnocením Petra. Po té, co jsem zareagoval na jeho nabídku k prodeji, mi ihned odepsal. Dohodly se podmínky platby a na druhý den už byly hodinky na cestě ke mě. Obchodování s Petrem lze jen doporučit, Pavel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Rychlá domluva, vše proběhlo bez problémů, doporučuji všemi deseti :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 za mne v pořádku obchod, mohu doporučit dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se