martinre Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Ahoj, mam problem s vyberem hodinek pro dceru. Kdyz se mi pred 3.5 lety narodil syn, koupil sem mu novy moony s rokem vyroby a prodeje 2018 jako jeho narozeni. Ma uz ted vesmir a vse s nim spojeny moc rad a tak to bude urcite jednou velkej uspech. Navic moony budou porad popularni. Planuju je drzet v tajnosti, pak je nechat vycistit, namazat a dat mu je. Myslim si ale, ze o ne projevy zajem jeste drive protoze vidi me nosit ty moje. Pred par mesicema se mi narodila dcera a nejdriv sem myslel, ze ji vezmu ty novy moony (rok 2021), ale uplne se mi k ni nehodi. Chtel bych neco co bude i za tech 15-18 let supr nositelny. Cenu bych chtel investovat jako ekvivalent k tem novym omegam. Pri nejhorsim ji ty penize investuju jinam, ale chci neco originalniho a penize dostane tak jako tak. Mozna vezmu ty moony a prinejhorsim si je necham pro sebe Udelal jste nekdo neco podobnyho? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Ja ti nevim, ja myslim, ze to je strelba na hodne vzdaleny terc.. uplne vidim, jak nadsene vytahujes k osmnactinam ze supliku starou krabici s nenosenyma zaprášenyma hodinkama.. dite (mladej, mlada) vyjevenej vyraz a tati ja myslel/a, ze mi prihodis na auto.. co mam delat s timhle.. :-) ... ty omegy nos a jim kup pak k maturite nebo k promoci neco, co si pak budou opravdu prat.. :-) ...klidne do te doby spor, nebo investuj, ale mit dvacet let hodinky na suchu v supliku je prece smutnej pribeh.... a jestli se jim fakt jednou budou hodinky libit, tak dostat tatovo hodky, co nosil spoustu let a co maj spolecnejch zazitku je prece nejvic.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Ono taky záleží jak ty děti "hodinkově" vychová Já dceři koupil tyto Orienty .Je sice teď v tom " telecím" věku,ale naučila se je nosit,užívá je jako ukazatel času ( ne jak někteří ty náramky,ala hodinky), takže spokojenost. Takže začal bych nějak takto,a uvidí se,zda bude zájem o něco lepšího. S výběrem moc neporadím, ale měly by být něčím zajímavé,teda např. myslím Certiny měly perleťový ciferník či alespoň nějaké modřené ručky, holky si na to potrpí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 A co nějaký 34-36 mm Rolex. OP nebo DJ. To si myslím, že je sázka na jistotu i po těch letech. Asi nebudou z roku narození, ale za těch 18 let by se na Tebe mělo dostat. A hlavně Moony pro ni pravděpodobně budou velikostně nenositelný. Ale dostat k plnoletosti Rolexky, to by nemuselo být špatný. A kdyžtak je prodá a bude mít na to auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Taky bych při tvých možnostech sáhl po Rolexu v 34,36mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Otazka je jestli v 15-18ti to neni moc brzo... budou pro ni v tomhle veku mit tu spravnou sentimentalni hodnotu? Ja to vyresil pri narozeni dcery darkem pro maminku..... a jednou treba prejdou na dceru. Na dynko jsem nechal udelat jmeno dcery a datum narozeni. Jinak jak tady padlo... 34mm Rolex, nic univerzalnejsiho me nenapada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Hlavně si to moc nemaluj. Úspěch se po takové době může, ale nemusí dostavit. Tím neříkám nezkusit to, ale raději bez velkého očekávání. Vidím to u nás. Dva odrostlíci v dospělém věku. Jeden je totálně nehodinkový, druhý nosí jedny hodinky k jakékoliv příležitosti (aspoň je pořádně ohobluje) a tak mu to vyhovuje. Oba mají jiné priority a že by padli na (_!_) z nějaké profláklé značky (bez ohledu na její cenu a renomé), spíš asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 30. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Diky moc vsem za nazory. Souhlasim, ze ani jeden z nich nemusi byt na hodinky. A ty penize v nich investovany se muzou zurocit mnohonasobne lip jinym zpusobem za tech x let. Moony uz necham a bud jednou kluk dostane moje, tyhle novy a nebo nic pokud bude mi uplne jine zajmy. U ty dcery sem si jistej nebyl a potvrzujete mi to co sem si myslel. @kloubik, tohle mi prijde jako super napad. Zena si casto stezuje ze nema zadne poradne hodinky. A Ty levny vetsinou hned odrbe. Na rolexky by si mohla dat vetsi pozor:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Pokud nebude mít k hodinkám vztah,rozfláká Rolexky stejně jako Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 3 hodinami, bohus76 napsal: Pokud nebude mít k hodinkám vztah,rozfláká Rolexky stejně jako Seika Ak nebude mať k hodinkám vzťah, tak Rolexky budú v zásuvke rovnako, ako čokoľvek iné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 31. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Mate pravdu panove. Diky vsem za nazory. Zena dostane nejaky quartzky a na rolexky budu setrit sobe. Maly dam penize na stranu do nejakych fondu. Pak si s tim bude moc delat co chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Ahoj, vidím, že už je rozhodnuto (v pořádku), ale kdybys přeci jenom o tom někdy přemýšlel, tak bych doporučila ke zvážení Cartier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 1. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 @KatkaBdiky za nazor. Rolexky bych jeste dokazal pro zenu/divku vybrat, ale Carier asi ne. Mozna tak Tanky pro sebe Ale nechavam to zatim ulezet v hlave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Jasně, to je v pořádku. Jenom že mě tak napadlo, že např. vévodkyni Kate jsem nikdy neviděla s jinými hodinkami než Cartier. Takže asi není hodinkový fanda, ale tyhle nosí. Možná je to památka od někoho a možná je to tím, že to jsou hodinky napůl šperk. Cartier je luxusní značka a myslím, že ji znají i nehodinkové uživatelky. Ale jak píšou kolegové nahoře - od narození do osmnácti je to dlouhá doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se