m4stic Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října @jav225566 nie je to rozhodne normalne. Mam Fenix 7 Solar Sapphire. Sprav nasledovne: 1.) restartuj hodinky 2.) sprav upgrade firmware na novu verziu 3.) skus vypnut mereni spo2 - je to na hovno absolutne! Promin ale je to tak 4.) Monitoring tepu nedavaj smart ale every second - vo vydrzi to nehra rolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jav225566 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Nejnovější firmware mám. A zbytek jdu udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Vypni měření okysličení krve - to žere i trávu kolem cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jav225566 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Dobře, už jsem to udělal. A ještě, co říkáte na ten podivný průběh nabíjení? Pomalu do cca 40%, ale potom bleskově na 100%? V recenzích jsem četl, že se nabíjí relativně rychle do 90% a potom pomalu do 100%. Jestli toto nemá souvislost s tím vybíjením, protože potom se to taky během první noci vybije rychle že 100% na cca 42% a zbytek už tak rychle neubývá. A to ani další noci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října (upraveno) před 34 minutami, jav225566 napsal: Dobře, už jsem to udělal. A ještě, co říkáte na ten podivný průběh nabíjení? Pomalu do cca 40%, ale potom bleskově na 100%? V recenzích jsem četl, že se nabíjí relativně rychle do 90% a potom pomalu do 100%. Jestli toto nemá souvislost s tím vybíjením, protože potom se to taky během první noci vybije rychle že 100% na cca 42% a zbytek už tak rychle neubývá. A to ani další noci. Kabel pouzivas originalni? Mam asi čtrvté Garminy a nikdy jsem toto nezaregistroval. edit: a to běžnem nabíjím ze sítě, powerbanky, pc a tak různě. Upraveno 12. října uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Nejde o kabel, garmin je tiez elektronika a to nabijanie moze byt sposobene viacero faktormy. Uz som to zazil na Fenix 3, Fenix 5, Fenix 7ss, Fenix 7x ss, Forerunner 935, 945…. v 99% pripadoch pomoze vyssie zmieneny restart zariadenia. Ak nepomoze ten, tak skus hodinky nenabijat cez PC ale z normal nabijacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jav225566 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října (upraveno) Kabel originál. Můžu zkusit ještě jiné PC nebo si půjčím na zkoušku nabíječku. Každopádně normální to teda není, Oki. Tím restartem je myšleno uvedení do továrního nastavení? Upraveno 12. října uživatelem jav225566 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jav225566 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Dovolte mi volně navázat. Problém s nabíjením jsem tak nějak "vyřešil", přišel jsem na to, že když se baterka dobije na 38% a dobíjení se zastaví, tak je potřeba vytáhnout kabel a znovu zapojit, pak se dobije do 100%. Divné, ale ok. Kdyby někdo řešil podobný špek, tak může zkusit. A mám dva další dotazy. 1. Spím od 00 do 06:30 zhruba. Toto bývá zaznamenáno ok. Ale o víkendu se v 06:30 probudím, ukončím na hodinkách spací režim, zkouknu zprávy na mobilu (hodinky se přitom spojí s mobilem a uloží spánek) zajdu na wc, napiju se a zkusím za chvíli ještě usnout. Někdy neusnu, někdy na pár minut(občas zaznamenáno jako naps) a tento víkend jsem usnul ještě asi v čase 07 - 08:30. No a problém je, že když se potom spojí hodinky s mobilem zase večer (přes den mívám BT vypnuté), tak nahradí standardní spánek toho dne tím krátkým spánkem ráno. Takže mám za poslední dva dny uložen spánek jen 1,5hod. Co dělám špatně? 2. Fenixy mi při jízdě v autě počítají dost kroků. Za 4 hod jízdy autem mi napočítají tak kolem 3tis kroků. Manželka má Huawei, dcera Xiaomi, sedíme v autě všichni a jen Fenixy se nechají oblbnout - normál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu před 2 hodinami, jav225566 napsal: 2. Fenixy mi při jízdě v autě počítají dost kroků. Za 4 hod jízdy autem mi napočítají tak kolem 3tis kroků. Manželka má Huawei, dcera Xiaomi, sedíme v autě všichni a jen Fenixy se nechají oblbnout - normál? Nesmíš točit volantem... Asi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jav225566 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Je jedno, jestli řídím nebo se vezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu To v tom aute normalni neni. Ano, pri nejakych otresech to muze pridat par kroku, ale rozhodne ne 3k.Co se tyka spanku - tak kdyz se poprve probudis, neodklikej ten prehled. Ja to delam az kdyz opravdu vstavam a vzdy mi to zaznamena spanek tak jak ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jav225566 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Zkusím report nechat. Oki. Detekce kroků v autě se dá nějak ovlivnit? Mám pocit, že mám nějaký páteční kus hodinek. Když si vezmu, že jsou 3x dražší než manželky Huawei a přitom ve všem základním jsou horší, tak jen lehce zklamán. Kroky si odchodím při jízdě autem. Na detekci spánku musím dohlížet, přesnost měření tepu je diskutabilní, když často sletí ze 130 na 40, aby se za chvilku zase vrátila zpět(ve skutečnosti tep pořád vysoký), k tomu to nabíjení. Nebýt svítilny,kterou používám strašně často a displeje(OLED jsou mi nepříjemný), tak lituju peněz za utracených za Garminy. Zlatý Huawei, když vám stačí výborně fungující základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Nemám přímo Fenix 7, ale od Garminu už mám několikáté hodinky (celkem jsem měl/mám sedmé Garminy). Aktuálně FR 955 a Fenix 6, takže myslím, že nějaké zkušenosti už mám. To chování baterky je rozhodně divné. Zkusil bych ještě reset hodinek do továrního nastavení a když to nepomůže jednoznačně reklamace a pravděpodobně dostaneš nový kus. U všech garminů co jsem měl, se nabíjení i vybíjení dělo plynule, po žádných skocích. Ať už nabíjím ze sítě nebo z PC. Co se týče načítání kroků, tak to jsem nikdy nezaznamenal. Dnes ráno jsem se na to zaměřil a po dvaceti pěti minutách řízení se mi během té doby nenačetl ani jeden krok. Co se týče spánku, musíš mít nastavený správně Běžnou dobu spánku v Nastavení uživatele. Tady nějaký článek k tomu https://www.zivotsgarminem.cz/rezim-spanku-moznosti-nastaveni-rozdily-mezi-radou-epixfenix-forerunner-venuvivoactive Moje FR955 mi spánek i zdřímnutí detekují správně. Mám nastavenou Běžnou dobu spánku 22:30 - 6:30. Ale to co popisuješ bych viděl opravdu an reklamaci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu @jav225566 Souhlasim s Beetem. Taky mam uz nekolikate Garminy, ted Fenix 7S a nikdy jsem nemel problemy, ktere popisujes. Taky bych reklamoval, dokud je jeste ta moznost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jav225566 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Mám je teprve přes měsíc a ty nedostatky zjišťuju postupně. Nejprve jsem řešil to dobíjení, jestli kvůli tomu reklamovat nebo ne, když jsem to teda nějak vykoumal s tím, že holt musím u 38% vytáhnout kabel a znovu připojit, tak jsem si řekl, že to zkousnu. Pak jsem si teprve začal všimat těch dalších nedostatků... OK, sice se mi moc nechce reklamovat, ale si to k tomu směřuje. Holt horší kus. Ještě bych zkusil to tovární nastavení. Naučené hodnoty si to potom stáhne z cloudu? HRV a takový ty ukazatele, kde to potřebuje nějakou dobu sledovat uživatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Co tady pořád řešíš? Koupil jsi nějaké šmejdy, tak je vyměň. Stane se ... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jav225566 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Ti největší chytráci jsou vždycky nejmíň užiteční. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus24 Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu před 22 hodinami, jav225566 napsal: Nebýt svítilny,kterou používám strašně často a displeje(OLED jsou mi nepříjemný), tak lituju peněz za utracených za Garminy. Zlatý Huawei, když vám stačí výborně fungující základ. OK, tak věcně. Kup si svítilnu jako přívěšek na klíče a hodinky vrať. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu k reklamaci- zkusenosti. kdysi jsem tu na foru prodaval kolegovi forrenuerry, kde se po casu ukazal problem s vyskomerem. bylo to pred koncem zaruky. kolegovi je na zaruku garmin vymenil. cerstvou zkusenost mam s fenixama 7, kdy se stejny problem projevil i u mne, tyden pred koncem zaruky jsem je v datartu dal na reklamaci. garmin vratil penize do pětníku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se