Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 4 minutami, Frantik napsal:

Strasne pekny a hlavne netradicni hodinky. A konecne neco novyho v designu - tam se ty strapy musí stridat jedna radost 🙂 

Objednal jsem tolik řemenů, že to snad ani neunosím, ale máš pravdu, je to úplně návykový. A úplně odpadlo dilema co řeším u RLX, tah/guma/řemen. A vystěžejkovač jsem zahodil :D :D 

Odesláno
Před hodinou, Jarett napsal:

Na desk diving úplně ideální :snorkle:

Máš to pěkné Jarku, jaké máš pocity z té pevné části nísto stěžejky?
Na fotkách to vypadá, že to sedí dobře i na menší ruce (pokud se nepletu hádal bych ti obvod zápěstí mezi 17 a 18cm).

Odesláno
před 38 minutami, Jarett napsal:

Objednal jsem tolik řemenů, že to snad ani neunosím, ale máš pravdu, je to úplně návykový. A úplně odpadlo dilema co řeším u RLX, tah/guma/řemen. A vystěžejkovač jsem zahodil :D :D 

No to uplne chapu 🙂 

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Vit napsal:

Máš to pěkné Jarku, jaké máš pocity z té pevné části nísto stěžejky?
Na fotkách to vypadá, že to sedí dobře i na menší ruce (pokud se nepletu hádal bych ti obvod zápěstí mezi 17 a 18cm).

Ruku mám 17 cm, sedí to stejně (možná i líp) jak EXP2, tedy ideál :) klidně se stav, dám vyzkoušet.

před 2 hodinami, paya01 napsal:

FXD krásné, ale obávám se, že dodací lhůty jsou jako u Rolexu, ne?

Co vím, tak teď v Anglii tvrdí prodejci cca tři roky. Jak je to u nás netuším. Čas ukáže ...

Upraveno uživatelem Jarett
chyba v textu
Odesláno

Pecka a velká gratulace, pěkně jsi to sepsal, ty hodinky mají šťávu 🙏 Výjimečně by mě asi nevadila snowflake ručka, a asi se máme na co těšit když tak nějak značku pozvolna sleduji 😎 

Odesláno
před 14 hodinami, African napsal:

Pecka a velká gratulace, pěkně jsi to sepsal, ty hodinky mají šťávu 🙏 Výjimečně by mě asi nevadila snowflake ručka, a asi se máme na co těšit když tak nějak značku pozvolna sleduji 😎 

Mě už fakticky příjde, že RLX je tak konzervativní, že ani nevím, kdy přišli s něčím fakt novým. Viz EXP2, takový potenciál, očekávání .... a nic nového. Patrně to souvisí s jistotou investičních nákupů, kdy nikdo nechce riskovat. Naopak Tudor zjevně dostal volnou ruku a může experimentovat :)

Odesláno
před 42 minutami, Jarett napsal:

Mě už fakticky příjde, že RLX je tak konzervativní, že ani nevím, kdy přišli s něčím fakt novým. Viz EXP2, takový potenciál, očekávání .... a nic nového. Patrně to souvisí s jistotou investičních nákupů, kdy nikdo nechce riskovat. Naopak Tudor zjevně dostal volnou ruku a může experimentovat :)

Ja to beru tak že Rolex je prostě dokonalej a Tudor ještě má co dohánět :D

Odesláno
V 17. 2. 2022 v 12:57, African napsal:

Ja to beru tak že Rolex je prostě dokonalej a Tudor ještě má co dohánět :D

I tak se to dá brát, mě u RLX ale vadí právě ta plochost ve výrazu. Rolex je teď jak Land Rover. Vem si starý a nový Defender. Ten starý reprezentuje dobrodružství, takový ten pocit, že můžeš všechno. Ale ten nový ... ? No už je to něco, co máš strach poškrábat.

Poslední, pro mě klasický RLX je EXP2, hodinky s příběhem a opravdu funkční kousek. No a teď už jen čekám, že i ty EXP2 a DeepSea budou full gold ... a to bude konec klasiky :D

Odesláno
V 20. 2. 2022 v 8:32, Jarett napsal:

I tak se to dá brát, mě u RLX ale vadí právě ta plochost ve výrazu. Rolex je teď jak Land Rover. Vem si starý a nový Defender. Ten starý reprezentuje dobrodružství, takový ten pocit, že můžeš všechno. Ale ten nový ... ? No už je to něco, co máš strach poškrábat.

Poslední, pro mě klasický RLX je EXP2, hodinky s příběhem a opravdu funkční kousek. No a teď už jen čekám, že i ty EXP2 a DeepSea budou full gold ... a to bude konec klasiky :D

Hezky řečeno, ze stejného důvodu mám taky nejraději Exp2 

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...