Frantik Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 Strasne pekny a hlavne netradicni hodinky. A konecne neco novyho v designu - tam se ty strapy musí stridat jedna radost
Jarett Odesláno 16. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2022 před 4 minutami, Frantik napsal: Strasne pekny a hlavne netradicni hodinky. A konecne neco novyho v designu - tam se ty strapy musí stridat jedna radost Objednal jsem tolik řemenů, že to snad ani neunosím, ale máš pravdu, je to úplně návykový. A úplně odpadlo dilema co řeším u RLX, tah/guma/řemen. A vystěžejkovač jsem zahodil
Vit Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 Před hodinou, Jarett napsal: Na desk diving úplně ideální Máš to pěkné Jarku, jaké máš pocity z té pevné části nísto stěžejky? Na fotkách to vypadá, že to sedí dobře i na menší ruce (pokud se nepletu hádal bych ti obvod zápěstí mezi 17 a 18cm).
paya01 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 FXD krásné, ale obávám se, že dodací lhůty jsou jako u Rolexu, ne?
Frantik Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 před 38 minutami, Jarett napsal: Objednal jsem tolik řemenů, že to snad ani neunosím, ale máš pravdu, je to úplně návykový. A úplně odpadlo dilema co řeším u RLX, tah/guma/řemen. A vystěžejkovač jsem zahodil No to uplne chapu
Jarett Odesláno 16. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Vit napsal: Máš to pěkné Jarku, jaké máš pocity z té pevné části nísto stěžejky? Na fotkách to vypadá, že to sedí dobře i na menší ruce (pokud se nepletu hádal bych ti obvod zápěstí mezi 17 a 18cm). Ruku mám 17 cm, sedí to stejně (možná i líp) jak EXP2, tedy ideál klidně se stav, dám vyzkoušet. před 2 hodinami, paya01 napsal: FXD krásné, ale obávám se, že dodací lhůty jsou jako u Rolexu, ne? Co vím, tak teď v Anglii tvrdí prodejci cca tři roky. Jak je to u nás netuším. Čas ukáže ... Upraveno 16. února 2022 uživatelem Jarett chyba v textu
Jarett Odesláno 16. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2022 před 2 hodinami, Frantik napsal: No to uplne chapu Aktuálně jsem objednal totální EDC vychytávku od Prometheus werx NATO řemen s titanovým hardwarem a k tomu titanový kompas
African Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 Pecka a velká gratulace, pěkně jsi to sepsal, ty hodinky mají šťávu Výjimečně by mě asi nevadila snowflake ručka, a asi se máme na co těšit když tak nějak značku pozvolna sleduji
Jarett Odesláno 17. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2022 před 14 hodinami, African napsal: Pecka a velká gratulace, pěkně jsi to sepsal, ty hodinky mají šťávu Výjimečně by mě asi nevadila snowflake ručka, a asi se máme na co těšit když tak nějak značku pozvolna sleduji Mě už fakticky příjde, že RLX je tak konzervativní, že ani nevím, kdy přišli s něčím fakt novým. Viz EXP2, takový potenciál, očekávání .... a nic nového. Patrně to souvisí s jistotou investičních nákupů, kdy nikdo nechce riskovat. Naopak Tudor zjevně dostal volnou ruku a může experimentovat
Dokusan Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 Jsou super. Jediný hodinky, nad kteryma aktuálně uvažuji
African Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Odesláno 17. února 2022 před 42 minutami, Jarett napsal: Mě už fakticky příjde, že RLX je tak konzervativní, že ani nevím, kdy přišli s něčím fakt novým. Viz EXP2, takový potenciál, očekávání .... a nic nového. Patrně to souvisí s jistotou investičních nákupů, kdy nikdo nechce riskovat. Naopak Tudor zjevně dostal volnou ruku a může experimentovat Ja to beru tak že Rolex je prostě dokonalej a Tudor ještě má co dohánět
Jarett Odesláno 20. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2022 V 17. 2. 2022 v 12:57, African napsal: Ja to beru tak že Rolex je prostě dokonalej a Tudor ještě má co dohánět I tak se to dá brát, mě u RLX ale vadí právě ta plochost ve výrazu. Rolex je teď jak Land Rover. Vem si starý a nový Defender. Ten starý reprezentuje dobrodružství, takový ten pocit, že můžeš všechno. Ale ten nový ... ? No už je to něco, co máš strach poškrábat. Poslední, pro mě klasický RLX je EXP2, hodinky s příběhem a opravdu funkční kousek. No a teď už jen čekám, že i ty EXP2 a DeepSea budou full gold ... a to bude konec klasiky
gerhard Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Odesláno 21. února 2022 Výborné čítanie, skvelé fotky. Rozhodne chrobák do hlavy. Dik.
Tomak Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Odesláno 24. února 2022 V 20. 2. 2022 v 8:32, Jarett napsal: I tak se to dá brát, mě u RLX ale vadí právě ta plochost ve výrazu. Rolex je teď jak Land Rover. Vem si starý a nový Defender. Ten starý reprezentuje dobrodružství, takový ten pocit, že můžeš všechno. Ale ten nový ... ? No už je to něco, co máš strach poškrábat. Poslední, pro mě klasický RLX je EXP2, hodinky s příběhem a opravdu funkční kousek. No a teď už jen čekám, že i ty EXP2 a DeepSea budou full gold ... a to bude konec klasiky Hezky řečeno, ze stejného důvodu mám taky nejraději Exp2
Jarett Odesláno 28. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2022 Dnes dorazila zásilka z USA od Prometheus Design Werx Naprosto luxusní NATO řemen s titanovými detaily a k tomu titanový kompas. Prostě sen každého EDC fanouška
LovecK Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Odesláno 28. února 2022 @Jarett tak teď už cestou do práce nemůžeš zabloudit. ale vážně, vypadá to fajn a prajz taky najz! Jak kdyby o sobě vzájemně ty firmy věděly…
Scytter Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Odesláno 13. března 2022 3-letá čekací doba mne trochu děsí. Jsem na čekací listině u 3 dealerů (CZ+IT) a můj odhad byl 6-12 měsíců...
Jarett Odesláno 14. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2022 Dnes dorazily custom řemeny od Eriky ... Shamal pískový a modrý trident
Daemonultimate Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Odesláno 14. března 2022 Jak se traduje tyhle hodinky můžeš pověsit i na gumu od trenek a furt to bude dobrý. Tohle je zajímavej kousek včetně tý spony. A parádní fotky, hlavně ta topograficko-edc se mi líbí moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se