david28 Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Odesláno 19. března 2022 Taak po dlhsom hladani a vybere konecne novy prirastok z nemecka. Puzdro ma prijemnych 41mm, 10bar, manualny natah s rezervou 60 a funkciami mimostredova sekundovka, 24h cas, datum den mesiac a mesacna faza. Spracovanie a samotna kvalita az prekvapila v tejto cenovke. Zatial robia velku radost tak snad im aj mne to vydrzi Zatial zvazujem jedine na skusku vymenu cierneho remena za tmavo modry ku krasnym modrenym rucickam. Par fotiek z telefonu za prve dva dni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Odesláno 19. března 2022 Tak toto mile překvapilo, asi další na radě, ale k tomu hnědý řemen:)
Vit Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Odesláno 20. března 2022 Krásné hodinky, pepřovník i fotky. Krásné hrátky se světlem, těším se na další fotky.
Frantik Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Odesláno 20. března 2022 Krasnej kousek. Tenhle styl není můj šálek kávy, ale tohle je pecka. Fakt!
Daemonultimate Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Odesláno 20. března 2022 A tak to je krása, moc gratuluju
david28 Odesláno 21. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2022 Kedze som sa vsetkeho ostatneho uz zbavil ostala ku unionu len ,,vecna nepredajna dvojica” ktoru supluju este nejake smartwatche ale tie by neladili Aby som len nechvalil musim povedat ze korunka je pre mna dost divocina. Do prvej polohy ide krasne ale do druhej ju ja neviem dostat ani zanic. Zena ju vytiahne s usmevom ze to ide celkom dobre takze snad nazbieram casom skill. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 Jsem rad, že tady je konečně někdo kdo podpoří můj názor. U UG dostanete za nějakých 60, 70, 80 000 kvalitu a dílenské zpracování co nemá nic s cenovkou do 250-300.. A myslím, že vím přesně o čem mluvím!
Radek124 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 @Postal80Nesmíš hned všecko porovnávat s Rolexem, i levnější značky (než UG) v rámci Swatch Group dávno umějí dílenské zpracování na srovnatelné úrovni. Ale podobný názor je tady u některých skoro jako rouhání, takže buď rád že máš co máš a radši si včas zruš účet, než přijde další vlna Chronobundusu
baza Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 Taky jsem nedávno neodolal, UNION je dost sympatická značka. 1893 Chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 se*ete mě s nimi, ale naštěstí to nemám k čemu nosit...
Karussell Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 Moc peknej kousek, gratuluju a napad s modrym remenem hodne podporuju
Harwey Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 nad Longines Master Collection si nerozmyslal? Ked vidim moonphase, triple date, GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 před 4 hodinami, Radek124 napsal: @Postal80Nesmíš hned všecko porovnávat s Rolexem, i levnější značky (než UG) v rámci Swatch Group dávno umějí dílenské zpracování na srovnatelné úrovni. Ale podobný názor je tady u některých skoro jako rouhání, takže buď rád že máš co máš a radši si včas zruš účet, než přijde další vlna Chronobundusu Presne!! a navic nebudu cekat jako debil dva roky a porad hovno
david28 Odesláno 21. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2022 před 2 hodinami, Harwey napsal: nad Longines Master Collection si nerozmyslal? Ked vidim moonphase, triple date, GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jasne ze hej, tato finalna dvojica bojovala dlho len u longines mi vadilo viacero detailov nadruhu stranu velkost 40mm a odost mensi lug to lug bol zasa super. Dokonca som ich skusal v priebehu casu viackrat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 A co bol teda ten deal break, ze nakoniec Union? Lebo 40mm a mensie L2L je vyhoda jak bejk:)
tombas Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Odesláno 21. března 2022 Já bych taky bral Unionky, přijdou mi mnohem méně přeplácané, čistý, jednoduchý a přehledný číselník bez zbytečně osekaných číslic a bez chrona, které stejně člověk málokdy využije.
david28 Odesláno 21. března 2022 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2022 Před hodinou, Harwey napsal: A co bol teda ten deal break, ze nakoniec Union? Lebo 40mm a mensie L2L je vyhoda jak bejk:) Longines ma extremne plny cifernik, vsetky cisla a logo su ak sa nemylim tisknute a chybala im plastickost. Obe hlavne rucicky mi pridu trocha kratke, vyrez v ciferniku okolo mesacnej fazy a dna/mesiaca ma ostre hrany a fond cisel je tiez uplne roznorody. Samozrejme aj na unione sa co to najde ale vo svojej podstate by som ich len o 1-2mm zmensil, zkratil nozicky a prehodil den mesiac do anglictiny (samozrejme zo srandy - takto sa musim ucit nemecky) Na unione ma vsak uplne dostl cifernik, lakovanie, stupnica, plastickost, zaoblenie pri vyrezoch na datum a mesacnu fazu. Taktiez manualny natah a minutovka krasne beha po ,,kolajnici” hra s lestenymi a brusenymi castami puzdra robi pekny wow efekt. Longines som mal v hladaciku asi 2r a ked som sa konecne rozhodol skusit tento stil hodiniek objavil som union a nazivo bolo hned rozhodnute. Kazdy to samozrejme mame uplne inak a toto su len moje postrehy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se