tombas Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Odesláno 2. června 2022 Padá Chronomag, něco si přej... Už zase nejde "Nepřečtený obsah". Od rána je to celé takové pomalé, nestabilní, polofunkční.
adasek Odesláno 2. června 2022 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2022 Tak to vypadá, že nám do toho přes den ještě hodil vidle pražský výpadek elektřiny. Raději jsem nechal vyhledávací databázi přeindexovat. Proces už doběhl a vše by mělo být zase funkční.
Bert Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Odesláno 2. června 2022 V 2. 6. 2022 v 12:20, tombas napsal: Padá Chronomag, něco si přej... Už zase nejde "Nepřečtený obsah". Od rána je to celé takové pomalé, nestabilní, polofunkční. Rozšířit Tombasi, já plně chápu, že Mongolské nájezdníky žijící v jurtách někde v okolí Stodolní ulice nechávají problémy pražské energetiky chladné, ale myslím, že tentokrát za to Chronomag nemohl ...
geometr Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Odesláno 2. června 2022 V 2. 6. 2022 v 18:15, adasek napsal: Tak to vypadá, že nám do toho přes den ještě hodil vidle pražský výpadek elektřiny. Raději jsem nechal vyhledávací databázi přeindexovat. Proces už doběhl a vše by mělo být zase funkční. Rozšířit To jako opravdu, ten výpadek elektřiny v dnešní době?
adasek Odesláno 2. června 2022 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2022 Předpokládám že to souviselo s https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/irozhlas-vyber-vypadek-webu_2206021835_ako Hlavní server Chronomagu (Nethost) to nezasáhlo, jen můj vps ve kterém běží elasticsearch.
tombas Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Odesláno 3. června 2022 V 2. 6. 2022 v 18:30, Bert napsal: Tombasi, já plně chápu, že Mongolské nájezdníky žijící v jurtách někde v okolí Stodolní ulice nechávají problémy pražské energetiky chladné, ale myslím, že tentokrát za to Chronomag nemohl ... Rozšířit Já si nestěžuji, o tom výpadku jsem se dozvěděl až odpoledne a adasek už to vysvětlil, že to odskákala jeho vps.
shaggy Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 Tiez mate problem s neprecitanymi spravami (unread content)? Minimalne od dnesneho rana to nejde. "There are no results to show in this activity stream yet."
Radek124 Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 Jen pro info, nějak od rána zlobí i automatický reload po odeslání příspěvku - spousta lidí to pak evidentně zkouší znova a znova, takže je to tu dnes koukám samý "double".
Bert Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 Už by to mělo jet skoro bezvadně, v průběhu pár hodin předpokládám, že bude po reindexaci vše OK.
safi Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 V 24. 9. 2022 v 16:05, Bert napsal: Už by to mělo jet skoro bezvadně, v průběhu pár hodin předpokládám, že bude po reindexaci vše OK. Rozšířit Je super slyšet Berta hovořit IT jazykem
safi Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Odesláno 24. září 2022 V 24. 9. 2022 v 16:50, Bert napsal: @safi pche, CtrlC, CtrlV zvládám Rozšířit V tom spočívá většina IT práce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se