tombas Posted June 2, 2022 Report Share Posted June 2, 2022 Padá Chronomag, něco si přej... Už zase nejde "Nepřečtený obsah". Od rána je to celé takové pomalé, nestabilní, polofunkční. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasek Posted June 2, 2022 Author Report Share Posted June 2, 2022 Tak to vypadá, že nám do toho přes den ještě hodil vidle pražský výpadek elektřiny. Raději jsem nechal vyhledávací databázi přeindexovat. Proces už doběhl a vše by mělo být zase funkční. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted June 2, 2022 Report Share Posted June 2, 2022 před 6 hodinami, tombas napsal: Padá Chronomag, něco si přej... Už zase nejde "Nepřečtený obsah". Od rána je to celé takové pomalé, nestabilní, polofunkční. Tombasi, já plně chápu, že Mongolské nájezdníky žijící v jurtách někde v okolí Stodolní ulice nechávají problémy pražské energetiky chladné, ale myslím, že tentokrát za to Chronomag nemohl ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted June 2, 2022 Report Share Posted June 2, 2022 před 38 minutami, adasek napsal: Tak to vypadá, že nám do toho přes den ještě hodil vidle pražský výpadek elektřiny. Raději jsem nechal vyhledávací databázi přeindexovat. Proces už doběhl a vše by mělo být zase funkční. To jako opravdu, ten výpadek elektřiny v dnešní době? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasek Posted June 2, 2022 Author Report Share Posted June 2, 2022 Předpokládám že to souviselo s https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/irozhlas-vyber-vypadek-webu_2206021835_ako Hlavní server Chronomagu (Nethost) to nezasáhlo, jen můj vps ve kterém běží elasticsearch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted June 3, 2022 Report Share Posted June 3, 2022 před 11 hodinami, Bert napsal: Tombasi, já plně chápu, že Mongolské nájezdníky žijící v jurtách někde v okolí Stodolní ulice nechávají problémy pražské energetiky chladné, ale myslím, že tentokrát za to Chronomag nemohl ... Já si nestěžuji, o tom výpadku jsem se dozvěděl až odpoledne a adasek už to vysvětlil, že to odskákala jeho vps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Tiez mate problem s neprecitanymi spravami (unread content)? Minimalne od dnesneho rana to nejde. "There are no results to show in this activity stream yet." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Jo, řeším. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Za vsetkych dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Jen pro info, nějak od rána zlobí i automatický reload po odeslání příspěvku - spousta lidí to pak evidentně zkouší znova a znova, takže je to tu dnes koukám samý "double". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Už by to mělo jet skoro bezvadně, v průběhu pár hodin předpokládám, že bude po reindexaci vše OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 před 33 minutami, Bert napsal: Už by to mělo jet skoro bezvadně, v průběhu pár hodin předpokládám, že bude po reindexaci vše OK. Je super slyšet Berta hovořit IT jazykem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 @safi pche, CtrlC, CtrlV zvládám Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 před 23 minutami, Bert napsal: @safi pche, CtrlC, CtrlV zvládám V tom spočívá většina IT práce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts