Radek Cigi Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Docela se mi ty hodinky líbí. Hands-On Debut: Longines Spirit Zulu Time Watch | aBlogtoWatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Taky jsem to sem chtěl hodit. Mě se líbí moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 23. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Ještě nějaké odkazy: Longines Spirit Zulu Time GMT - Hands-On Review, Video & Price (monochrome-watches.com) The Impressive Longines Spirit Zulu Time GMT (hodinkee.com) 【F】 Longines Spirit Zulu Time GMT Watch — Hands-On Review (fratellowatches.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Pokud to nepadlo, tak zároveň True GMT. Za mě horký kandidát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Akorát jsem si je prohlížel a kouknul, jestli tu už jsou. Parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 cernozlata super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Je to pěknej počin, přesně třída hodinek, kde je Longines silnej. Na cifru se mi ale nelíbí ty hvězdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Modré jsou dost podobné GMT Autávkám od TH. Docela rád bych je viděl vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Už mi len zostáva veriť že časom sa objaví menší priemer. Takých 39mm by bolo znamenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 24. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Zatím u mě podle fotek vede varianta - zelená/zlatá na tahu. L3 (1).webp longines-longines-spirit-zulu-time-l38124636-800x1294.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Ja som bol viac naklonený zelenej variante ale naživo posobili viac vyblednuté oproti týmto fotkám. Takže som zobral čierne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Moc pekne hodinky. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 @TheBP kde si je zkoušel naživo (přiznám se, že jsem zatím moc nepátral)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Skúšal som ich a kúpil vo Frankfurte v Nemecku. Tam pracujem a žijem, zatiaľ rok.Pridávam dve fotky z výkladu. V obchode kde je veľa svetiel tie zelené nevyzerajú tak tmavo. Ciferník je skôr sivý a luneta svetlejšia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Díky. Zkusím v Berlíně, jen musím najít čas, kterého se mi teď nedostává (ani na hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 cim viac pozeram na ten cif a lunetu tym mam viac pocit ze ich potrebujem ale zasa tych 42mm a nozicky ma zneistuju. Asi skusim abstinovat a modlit sa za zmensenie aspon na 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Já šel do téhle verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Ak by mal niekto záujem, mám na predaj model s čiernym cifernikom, modrou GMT rucickou a kovovým remienkom. Je to v predajnom vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 V 23. 3. 2022 v 17:42, Daemonultimate napsal: Akorát jsem si je prohlížel a kouknul, jestli tu už jsou. Parádní hodinky. Souhlasím, moc povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Zdravím, čas běží a mne oslovily tyto hodinky až dnes. Zelenozlata varianta. Silné po nich pokukuji. V prodejním vláknem nejsou a nějaký čas uplynul, takže pokud se někomu okoukaly, dejte vědět, mám zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se