Přejít na obsah

OMEGA X SWATCH

Pilfour

Doporučené příspěvky

Další vzor jsou lucerny. 😉 Viz (6 verze s Monshine Gold) - Tato Mission to the Moon má vteřinovou ručičku vyrobenou ze zlata Moonshine Gold společnosti OMEGA s emblematickým vzorem švýcarské lucerny. Swatch si připomíná 1. srpen, švýcarský národní den, a zároveň vzdává hold Švýcarsku, domovské zemi OMEGA a Swatch.

swiss 2.jpg

swiss 20.jpg

swiss 1.jpg

swiss 0.jpg

Upraveno uživatelem lukassob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak už bylo mockrát napsáno výše, za mě jsou to hodinky pro děti a ty vzory na vteřinovkách alá "limited edition" to jen potvrzují. Neznám dospělého člověka co by je měl a nosil. Jestli jednou někoho potkám, tak asi neodolám pokušení se nezeptat " Co Vás k tomu vedlo... ?"

Odkaz ke komentáři

Netuším, jestli to myslíš na celou řadu Moonswatch nebo jen na tyhle limitky se zlatou vteřinovkou, ale zrovna minulý víkend jsem viděl na ruce jednoho dospělého člověka Mission to Saturn a vypadalo to, že je nosí normálně na vážno :)

Odkaz ke komentáři

Kdyby mi je někdo dal, nebo kdyby je někde dávali za nákup nad 1000 Kč, tak bych je asi taky zkusil nosit, ale peníze bych za ně neutratil. Jsem ochotný dát za hodinky mnohem mnohem více peněz, ale tady bych to vydržel🙂 Ale když si je někdo koupí a má z nich velkou radost, tak je to super, protože radost z nových hodinek je velká paráda, na tom se myslím shodneme většina z nás ne?

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...