Josef01 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 před 3 hodinami, spiderer napsal: Jedno live foto z IG - rozhodne to nevypada tak jak zde nekteri popisuji = ale to se dalo cekat ze to zpracovani bude v pohode. Ta korunka vypadá děsivě, jak odrolená umělá hmota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Před hodinou, Pepino777 napsal: Máš pravdu, na tom něco je... Myslel jsem, že provozovatelé YT kanálů co recenzují hodinky mají od swatch zapůjčené novinářské kusy podobně, jako je tomu třeba u elektroniky atp... P.S. Tuší někdo jaká je hmotnost hodinek? Jestli je to vyloženě plast co nic neváží, nebo je příměs keramiky nějak znát. nevazia skoro nic, na fratello kanale to spominal ze su neuveritelne lahke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 před 12 minutami, vlasta66 napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. oooo gratulujem k akvizicii, cakal som kym sa tu s nimi niekto pochvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 (upraveno) před 15 minutami, vlasta66 napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Tak toto je podivne… A Tiffany? Myslite tie tyrkysove? Upraveno 26. března 2022 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Bude wirst shot? Zajímalo by mě, jak to vypadá na denním světle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Tak som si to bol v Basli pozriet na zivo. Samozrejme ze bolo davno vypredane. V predajni ma uistili ze ich bude dost pre kazdeho… Mne sa to celkom pozdava. Ci by som to ale nosil netusim… Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomyF Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Ty jo, gratuluji uživateli @vlasta66 V každém případě doufám, že to na všech kamenných pobočkách nebylo omezeno na 50 kusů. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. A co hlavně .... Doufám, že se otevře prodej na webových stránkách, protože když vidím například jednoho českého přeprodejce, který ještě ráno nabízel Moon hodinky za 27 -> teď tedy slevil na 20 Stejně to je celkem vtipné, vyfotit účtenku, kde je cena 6.000 a chtít po tom 20. Ale tak, každého věc. A pokud si to nedej bože někdo koupí... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. I když ono když člověk vezme třeba chrono24, kde jsou klidně za 100k, tak český přeprodej je vlastně ještě celkem "ucházející" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Oslava Speedmasteru (které jsou vlastně samy větší kult než celá Omega. Jeden z největších(a dost nečekaných) marketingových tahů v hodinkovem světě všech dob. A velký middle finger všem hodinkovym snobům. Tohle jsou 3 názory se kterými se celkem ztotoznuju. Jestli půjdou koupit on-line, tak bych nákup zvážil (z 11 se mi pozdavá tak 5 variant, skoda té WR, jinak by to byly fajn hodinky na léto). do swatch shopu frontu stát nepůjdu a sklaperum nezaplatim navíc ani tu cestu do z Hodonína do Vídně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 před 57 minutami, Josef01 napsal: Ta korunka vypadá děsivě, jak odrolená umělá hmota Pokud ocekavas ze plastova korunka bude vypadat 1:1 jako ocelova, tak by bylo fajn si nastudovat neco o materialech Co se tyce live fotek na IG tak jsem prijemne prekvapenej tim jak to vypada. Uz ted je ale jasne, ze tohle pro swatch group byla trefa do cerneho a je uplne jedno z pohledu jakeho subbrandu se na to clovek podiva. Za me jsem rad, ze ve svete zapsklem nelestenymi Rolexy, macho moonwatchi atd je takhle velky koncern prijit se svezi myslenkou, kterou dokaze ty bazinate vody “trochu” rozproudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venus Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 https://obleceni.bazos.cz/inzerat/150228088/omega-x-swatch-moonswatch-mission-on-earth.php snad se na nás dostane online Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanBzoch Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 4 minutes ago, Venus said: https://obleceni.bazos.cz/inzerat/150228088/omega-x-swatch-moonswatch-mission-on-earth.php snad se na nás dostane online Mi se libi, jak je v tom inzeratu misto wirstshotu nebo neceheho podobneho hlavne fotka davu pred butikem takovy pekny pokus o ospravedlneni te ceny 42k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 My už máme doma rozhodnuto- ukázal jsem holkám doma, čemu se furt směju na Facebooku ( nebylo mi věřeno, že čumím na hodinky) a každá si vybrala, takže budu časem shánět čtvery a pro sebe se ještě musím rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 @spiderer Tak umělo hmotu sna nikdo nemusíme studovat chápu že na ní zůstává bordel z prstů a tak to vypadá jak vypadá. Já myslím, že to je vynucená pomoc od Omegy, Swatch Group samotný šel poslední léta do háje a zvláště rok 2020 byl děsný, tak Omega hodila záchranný kruh swočkám. Jako marketingový tah je to skvělé o tom není pochyb. Značka Swatch tvoří jen 3,5% obratu celé skupiny a když už tam ty lidi jsou, tak si koupí ze smutku něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Verona dnes taky vyprodano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Jak byl tady někde dotaz, kolik to váží, tak 29g i s řemínkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MazziMaster Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Ako tak pozerám inzerciu v Rakúsku, tak asi všetky čo sa dnes predali v butiku sú už tam Podľa mňa svieža myšlienka, ak budú online, tak si možno jedny zakúpim. Len by ma zaujímalo z čoho je tá luneta. Z fotiek to vyzerá ako nálepka na plastovú hračku z Kinder vajca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 Luneta je potištěný plast. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 před 8 hodinami, miguel napsal: Kolega, toto forum este stale povazujem za miesto, kam chodia gentlemani. Skusme diskusiu neprenasat do osobnej roviny. Ak to nevies, pokojne mozes ist pisat inde. Tvoj nazor Ti tu nikto neberie, tak skus respektovat tie ine. Mě už se bohužel trošku zdá, že se tady občas dostáváme na úroveň komentářů na portálu seznam.cz! No nic končím debatu, protože co člověk to názor a tady se slušností opravdu neprorazíš. Za mě je to prostě degradace Omegy, ale pokud se to někomu líbí, tak to sice nechápu, ale nebudu mu to brát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2022 myslim, ze sa bez nich celkom zaobidem ...ale musim priznat, ze ako obchodny tah by to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se