ragu Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Výbornej Guerilla Marketing, ale nejsem cílovka. Ve středu jsem byl v Zürichu na letišti a měli tam (respektive na nádraží před letištěm) asi 4 druhy normálně skladem k prodeji. Nevzal jsem ani jedny, měl jsem zrovna na ruce moony a při porovnávání manželka řekla, že ty swatch jsou jak moony z Wishe. Celkem se jí zamlouvaly ty růžový, nabízel jsem že je seženu, ale když zjistila cenu řekla že to za to nestojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 (upraveno) Tak jsem ten zázrak taky viděl naživo.... Pro chronomagora to přidanou hodnotu podle mě nemá. Ale pro normálního smrtelníka je to asi celkem fajn. Díky skvěle zmáknutému marketingu si s tím kouskem plastu člověk koupí i dočasný pocit exkluzivity. EDIT: Kolik že to stojí? Upraveno 5. listopadu 2022 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 33 minutami, Pepino777 napsal: EDIT: Kolik že to stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Pardon, přehlédl jsem.... Za tu cenu pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 12 minutami, Pepino777 napsal: Pardon, přehlédl jsem.... Za tu cenu pěkný. V pohodě, však jsme na diskuzním fóru a mě to stálo jen trochu času Pro mě za tu cenu nesmysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 To bude zas plny bazos ziskuchtivych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Už to tam jede a dokonce se to i fejkuje Omega Swatch- repliky - Strakonice | Bazoš.cz (bazos.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Jj, hodinky z road show už se nabízejí na bazoši. https://ostatni.bazos.cz/inzerat/160114983/omega-x-swatch-moonswatch.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 V 5. 11. 2022 v 13:48, dabelM napsal: Jj, hodinky z road show už se nabízejí na bazoši. https://ostatni.bazos.cz/inzerat/160114983/omega-x-swatch-moonswatch.php Borec tam dá ještě účtenku, jako by chtěl říct, podívej se o kolik tě odrbu Hlupák co koupí, brzy jich budou plný krámy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Išiel som do Auparku kúpiť puzdro na telefón. Odoslané z SM-A536B pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 ...a misto toho mas Ur Anus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Za tú cenu môže byť Odoslané z SM-A536B pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 ...a misto toho mas Ur Anus... Už viem, čo to znamená urobiť impulzivny nákup. Odoslané z SM-A536B pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 V sobotu jsem si pořídil Moonswatch Pluto, hned jsem vyměnil řemínek a nevypadají špatně za ty prachy. Než si koupím dospělé Moonwatche tak mi zatím tyhle stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 V 9. 11. 2022 v 14:39, MartinJel napsal: V sobotu jsem si pořídil Moonswatch Pluto, hned jsem vyměnil řemínek a nevypadají špatně za ty prachy. Než si koupím dospělé Moonwatche tak mi zatím tyhle stačí Pluto je hezká verze, můžeš i fotku ze spodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Kluci, dá se na to podívat i v Drážďanech ? Zítra tam vezu manželku s mámou na nákupy nebo co, tak že bych zabil čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Sestra byla pred tydnem na par dni v Parizi. Zaukolo val jsem ji koupit Moony nebo Mercury (nic dalsiho nejsem schopen nosit). Ctyri dny chodila po meste s nulovym vysledkem (pred kazdym storem fronta prekupniku), az na ceste zpet z letiste mi vola ze tam maj Saturny a ze mam dve hodiny na to si rict, zda je vzit. Po hodine ji volam, at je teda vezme, ackoliv jsem je zase tolik nechtel. Ale otocit se to da vzdy ze:-) No a pred ni parta tri Italu ty Saturny vzala. Sestra hodila smutnej pohled, nacez prodavac necekane vytahl podpultovy Moony. Nejdriv jsem mel radost, kousnu i ten plast, i ten valcro remen, ale dva dny opatrneho noseni pod kosili a sklo plne vlasecnic? Opravdu jen dva dny a opatrne noseni. Jak to bude vypadat po pul roce? Na fotce jsou skrabance videt jen v horni casti, jsou vsak vsude…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Ako prvu vec som k nim kupil Polywatch, to sklicko chyti skrabance aj od tej kosele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Ptal jsem se v jednom z shopu a prodavac mi rikal ze dostavaji prubezne vsechny barvy, krome te modre, ta ze se pry uz nevyrabi (asi to bude ten issue s barvenim). Ma nekdo stejnou informaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se