mrakodrap Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Ahoj všichni, chci se Vás zeptat jak máte vystavené, nebo uložené vaše zamilované hodinky. Máte nějakou vitrínku, nebo je snad máte uložené v trezoru? Pečujete o ně? Kolik jim věnujete každý den času? Já mám na ně stolek který jsem pro vás vyfotil. Budí to dost úsměvných reakcí u návštěv. Myslí si o mě že jsem malinko ujetý...a mají pravdu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Tak tohle je bomba! Ja mam hodinky vzdycky polozeny nekde v pokoji, povetsinou na stole v ostatnim bordelu a pak mi chvilku trva je najit Fotit to radsi nebudu, ale inspiroval jsi me k nejake kultivaci Diky
nAscA Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Ja je mam pres leto na zidce nad krbem a ted pres zimu na parapetu.
lib Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 ........ Myslí si o mě že jsem malinko ujetý...a mají pravdu Jestli to máš otevřeno pořád na té stejné stránce, tak to opravdu trochu ujetý je. Dívat se pořád na Travoltu ..
Jakubisko Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Mraku ten stolek je bomba, do vlastniho bydleni si urcite neco takoveho taky poridim Jen me tak napada, Ty asi zatim nemas deti, co? Ja to mam takhle - vedle satni skrine mam i jednu prosklenou, kde uchovavam krom ruznych papiru a dokladu i hodinky. Zhotovil jsem si na ne vlastni foch. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Tleskám, docela úlet, ale kafíčko by mi na toakovém stolečku určitě moc chutnalo
Alessio Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Ahoj všichni, chci se Vás zeptat jak máte vystavené, nebo uložené vaše zamilované hodinky. Máte nějakou vitrínku, nebo je snad máte uložené v trezoru? Pečujete o ně? Kolik jim věnujete každý den času? Já mám na ně stolek který jsem pro vás vyfotil. Budí to dost úsměvných reakcí u návštěv. Myslí si o mě že jsem malinko ujetý...a mají pravdu Lapač prachu par-excellence Já ale raději uzavíratelné schránečky s průhledem - nebo skříňkovou úpravu jako má Jakubisko (já mám skříňky plné vláčků, tak jsem to vyřešil vrtičem :-) )
decebal Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Hodinky jsou věc a i když je mám rád, nevím proč bych jim měl vyhrazovat nějaké trvalé čestné místo, a už vůbec ne takhle do očí bijící. Nejsem chlubílek . Takže se mi válí po bytě na zcela náhodných místech. Jen sbírku primek mám v pouzdrech protože to už by byly fakt všude.
mrakodrap Odesláno 2. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Jestli to máš otevřeno pořád na té stejné stránce, tak to opravdu trochu ujetý je. Dívat se pořád na Travoltu .. Stránky sřídám a celkově střídám celé aranžmá Jen me tak napada, Ty asi zatim nemas deti, co? Na děti jsem se ještě nezmohl. Až jednou budou tak musí hodinky pod zámek.
lib Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Stránky sřídám a celkově střídám celé aranžmá .... Tak to potom dáva smysl.
ELDA76 Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Já používám tohle a jsem docela spokojen. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11179&hl
ricous Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Používám buď kazety od Eldy a nebo zde společně kupovaný gril (všem ještě jednou díky). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 4 Ricous: Moc pekna sbirka Primek, fakt pekne. Jen se vtirnu s otazkou - kolik barev bylo Sportu?
ricous Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 4 Ricous: Moc pekna sbirka Primek, fakt pekne. Jen se vtirnu s otazkou - kolik barev bylo Sportu? Díky za pochvalu, dalo to práci... Včera jsem i zbylé osadil "originál" gumákem (díky sonny). Každá barva ciferníku je jiná, ovšem nevím, zda jsou ještě jiné barevné kombinace - zatím jsem na jiné nenarazil, ale nic není nemožné... Mám ještě Sporty "potápěčské" (bílý a černý cif., datum na 6) + letecké automaty. Vím že jsou i Ancre Surf - exportní.
maxs Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Ja to mám v knižnici. V každej priehradke je jedno obdobie, alebo značka: - Zenith vojenské - Zenith civilné - WWI - Medzivojnové obdobie Ku každej priehradke aj pôvodné reklamy a fotky. Tu je na ukážku Zenith vojenské. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Ja to mám v knižnici. V každej priehradke je jedno obdobie, alebo značka: Ku každej priehradke aj pôvodné reklamy a fotky. Tu je na ukážku Zenith vojenské. Pekne zakouti
mrakodrap Odesláno 2. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Ja to mám v knižnici. V každej priehradke je jedno obdobie, alebo značka: - Zenith vojenské - Zenith civilné - WWI - Medzivojnové obdobie Ku každej priehradke aj pôvodné reklamy a fotky. Tu je na ukážku Zenith vojenské. Moc pěkná práce. Klobouk dolů pane
KGrob Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Vždy stojím v němém úžasu nad takovými precisními, systematickými výtvory. Klobouk dolů. Já osobně jsem nenapravitelný bordelář a hlavně vitrína s vystavenými kusy není nic pro mne. Denně jako magor přenáším krabici(e) hodinek do práce a domů. Prostě jsem pošuk, který se s hodinkami neustále mazlí a vyžaduje jejich fyzický kontakt. Chocholoušek by si ne mě smlsnul......
N4M Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Ja to mám v knižnici. V každej priehradke je jedno obdobie, alebo značka: - Zenith vojenské - Zenith civilné - WWI - Medzivojnové obdobie Ku každej priehradke aj pôvodné reklamy a fotky. Tu je na ukážku Zenith vojenské. Hodně povedený aranžmá - jak vypadaj ty další?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se