lukassob Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Je tady. Legenda Orlík. Letošní, časem omezená limitka, PRIM ORLÍK 2022 LE. Další kapitola nestárnoucího modelu. Spojení neporazitelnosti, řemesla, vášně a umění. Minimalistický design, dominance šedé barvy, detaily v barvách trikolory. Titanové pouzdro zdůrazňuje klasické tvary Orlíků. Číselník bez datumového okna vzdává hold historickému modelu. Lipový list na korunce odkazuje na náš krásný a silný národní strom. V listopadu letošního roku zasadíme 22 těchto nádherných stromů jako projev úcty k národním tradicím a symbolům. Tváří těchto Orlíků je charismatický český herec Hynek Čermák. Limitovanou edici můžete koupit pouze v letošním roce. Více o tomto modelu se dozvíte na našem webu: https://www.prim.cz/prim-orlik-2022-le Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Mě se líbí. Možná ta obří luneta je moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Velmi povedené. Pro mě špička v rámci velkých Orlíků společně s bronzovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Už je toho Orlíkování trochu moc. I na mne. Najdi 365 rozdílů..... Zdroj: Prim a Antik-hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Skutečně, je přeorlíkováno. Skoro to vypadá jako ztráta fantazie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 před 39 minutami, Bert napsal: Už je toho Orlíkování trochu moc. I na mne. Najdi 365 rozdílů..... Zdroj: Prim a Antik-hodinky Porovnáváš jabka s hruškama. 42mm vs 38mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 před 1 minutou, Honza.manta napsal: Skutečně, je přeorlíkováno. Skoro to vypadá jako ztráta fantazie. Kolik variací má omega na téma speedmaster/moonwatch, kolik je známých update submariner od Rolex, atd., atd.??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Neporovnávám jabka s hruškama. Snažím se zamyslet nad tím, jak moc se současné "Orlíky" vzdálily od Orlíků původních. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 před 5 minutami, Bert napsal: Neporovnávám jabka s hruškama. Snažím se zamyslet nad tím, jak moc se současné "Orlíky" vzdálily od Orlíků původních. Tak ale jsou i 38mm, a ty se moc od původních nevzdálily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Mně se líbí, i když si je určitě nekoupím. A chybí mi na nich datum. Ale jinak souhlas s variacema speedmastrů/moonů. Až jakákoliv variace nebo limitka Orlíků nebude srovnatelná s původním modelem, už to nebudou Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 před 51 minutami, zekon7302 napsal: Tak ale jsou i 38mm, a ty se moc od původních nevzdálily. Čímž ale vůbec nic neříkáš o těch, o kterých přemýšlím. Já srovnávám tyhle (42 mm) a původní. Proč? No protože je na nich nápis Orlík. Ty uděláš kličku na modré, a začneš psát o variantě 38 mm. Takže ještě jednou: Najdi 365 rozdílů..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 před 50 minutami, Bert napsal: Čímž ale vůbec nic neříkáš o těch, o kterých přemýšlím. Já srovnávám tyhle (42 mm) a původní. Proč? No protože je na nich nápis Orlík. Ty uděláš kličku na modré, a začneš psát o variantě 38 mm. Takže ještě jednou: Najdi 365 rozdílů..... Tak ano, těch rozdílů ještě bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 (upraveno) Když bych bral jen nelimitovaný Orlíky, zas tolik jich není. Pokud jim ale člověk propadne natolik, že dusud má (a tudíž i do budocna musí mít) ve sbírce všechny, pak to s rychlostí vydávání dalších a dalších limitek začíná být trochu psycho (z mýho pohledu hlavně po stránce kde na ně každý rok brát ). Edit: a když na ně koukám, tak tyhle jsou fakt pěkný. Dokonce i řemen jim sekne a už to není ta šedá guma. Upraveno 7. května 2022 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Hmm, aj ja mam z tych limitovanych verzii (nielen) Orlika zmiesane pocity. Ma jednej strane sa tesim, ze Primaci skusaju nieco nove, vidno tam pokusy o inovaciu, skoda len, ze sa to neustale toci len okolo puzdra a cifernikov. Zaujimalo by ma, ake inovacie sa robia ma “strojovniach”. Stale si myslim, ze by tie kalibre potrebovali doladit… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 11. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Tak je tu další novinka - PRIM Orlík 38 D LE Představujeme první dámské Orlíky PRIM Manufacture 1949 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Ve vší úctě - dámské Orlíky se zlatem za 175k mně připadají úplně debilní dojení jména Orlík a L-L 49mm na útlé dámské ruce no nevím... 49mm mají například plnokrevné pánské IWC Portugieser Chronograph Automatic, dámské Rolex Explorer – 36mm mají 43mm, nebo Moonwatche 47mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 WTF! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 3 hodinami, lukassob napsal: Tak je tu další novinka - PRIM Orlík 38 D LE Představujeme první dámské Orlíky PRIM Manufacture 1949 777 kB · 9 stáhnutí strasna picovina aj to foto je wanna-be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 tohle je peklo na zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Ten náramek je super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se