Přejít na obsah

běhání

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Na startu cca 1350 lidí .... ovšem teplota 26stupňů ... hrůza ... první desítka za 41minut a druhou jsem totálně vytuhl, takže nakonec jen 1.34 :sad01_anim: no za svým rekordem (pravda z mládí) 1.21 jsem poněkud zaostal, ale je se kam zlepšovat ... příště to chce někoho na trati s vodou ... běhu zdar !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... příště to chce někoho na trati s vodou ... běhu zdar !!

pockaj, na polmaratone nebola voda? To som prekvapeny, v Kosiciach bola.Ono ked ides na cas, da sa aj bez vody, sam aj 16km tempo dam bez nej, ale aj pri rekre bezcoch, co 20tku daju nad dve hodiny, je to uz trochu na hrane, ci nie? Jedlo byt vobec nemusi, ale voda by sa hodila.

Inak mas stale dobry cas! gratulujem.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Na startu cca 1350 lidí .... ovšem teplota 26stupňů ... hrůza ... první desítka za 41minut a druhou jsem totálně vytuhl, takže nakonec jen 1.34 :sad01_anim: no za svým rekordem (pravda z mládí) 1.21 jsem poněkud zaostal, ale je se kam zlepšovat ... příště to chce někoho na trati s vodou ... běhu zdar !!

super, gratulace, já chtěl jít pod 1:25, ani nevíš jak mě to se.e ... v tomhle horku super čas, v tu dobu jsem venčil psa a záviděl :)

Odkaz ke komentáři

pockaj, na polmaratone nebola voda? To som prekvapeny, v Kosiciach bola.Ono ked ides na cas, da sa aj bez vody, sam aj 16km tempo dam bez nej, ale aj pri rekre bezcoch, co 20tku daju nad dve hodiny, je to uz trochu na hrane, ci nie? Jedlo byt vobec nemusi, ale voda by sa hodila.

Inak mas stale dobry cas! gratulujem.

voda byla 3x za celý závod, ale chtělo to tak 3x za každý okruh .... jinak 115.místo ...

Odkaz ke komentáři

Voda byla kazdych 5km...coz pravda vychazi na 4x dohromady...ale jinak, ja si v klidu odbehnul za 2:16. Nebylo kam spechat :)

:sad01_anim: já napočítal 3x .... první kolo 1x(křižovatka Rooseveltova/Velkomoravská), druhé kolo 1x hned po průběhu startem za Drápalem a druhá zase na křižovatce ... pravda ale je, že trať byla krásná :)

Odkaz ke komentáři

2:16 ? to bych dal lehce, ale pouze na kole :D super čas ;)

já sem vůl, myslel jsem, že 1:16, až teď jsem zjistil co píšu :D

Ale asi bych mel zacit trenovat abych behal rychleji. Protoze me to zacalo po 2 hodinkach strasne nudit...nastesti je tady v Brne bezecky pohar, kde se behaji trate kolem 10km.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...