wave ceptor Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 a nezkrátil sis trať jak ti první 3 co to vyhráli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 a nezkrátil sis trať jak ti první 3 co to vyhráli? Oni si zkratili trat? Kdyz kolem me "proletel" ten co vyhral.....to byl aspon zazitek. Dve dlouhe nohy a neco malo nahore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Začátečníček Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Zeptal bych se místních běžců na sluchátka: Po šesti letech mne opustily tyto :http://sluchatka.heureka.cz/sony-mdr-j10/specifikace/#sectionNa mé sportovní aktivity dobrý-držej jak přibitý, ale chci změnu. Kdesi jsem četl, že in-ear jsou naprosto nevhodná z důvodu 'poslechu dunění vlastních kroků'. Takže mne napadají týlní, pecky s klipy, pecky nebo Koss Porta pro . Vzhledem k dobrým zkušenostem s klipovkama bych prubnul : http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/s-klipy-za-usi/sennheiser-omx-680-adidas.htm S týlním mostem jsem nikdy neměl, ale nebráním se jim : http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/tylni-most/sennheiser-pmx-680-adidas.htm Nebo 'sportovní pecky' : http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/pecky/sennheiser-mx-680-adidas.htm Ještě ke Kossům: lze uplatnit doživotní záruku bez aktivačního kódu? Jeden prodejce se mě snaží přesvědčit, že ano... P.S. Jiné značce se nebráním, Sennheiser berte jako orientační (nostalgie, měl jsem HD 580). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 (upraveno) Zeptal bych se místních běžců na sluchátka: Po šesti letech mne opustily tyto : http://sluchatka.heureka.cz/sony-mdr-j10/specifikace/#section Na mé sportovní aktivity dobrý-držej jak přibitý, ale chci změnu. Kdesi jsem četl, že in-ear jsou naprosto nevhodná z důvodu 'poslechu dunění vlastních kroků'. Takže mne napadají týlní, pecky s klipy, pecky nebo Koss Porta pro . Vzhledem k dobrým zkušenostem s klipovkama bych prubnul : http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/s-klipy-za-usi/sennheiser-omx-680-adidas.htm S týlním mostem jsem nikdy neměl, ale nebráním se jim : http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/tylni-most/sennheiser-pmx-680-adidas.htm Nebo 'sportovní pecky' : http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/pecky/sennheiser-mx-680-adidas.htm Ještě ke Kossům: lze uplatnit doživotní záruku bez aktivačního kódu? Jeden prodejce se mě snaží přesvědčit, že ano... P.S. Jiné značce se nebráním, Sennheiser berte jako orientační (nostalgie, měl jsem HD 580). Pritelkyne ma tyhle: http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_sport-line-omx-80?Open&path=private_headphones_mp3_sport-line Od addidasu se lisi jen absenci ovladace hlasitosti. Ale jinak bych ti doporucil si je nejprve vyzkouset jak ti budou sedet. Upraveno 30. června 2010 uživatelem afrikab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Po smutnom obdobi, dalsia rana - zranenie pri treningu na maraton. Sakra! Necele dva tyzdne pred startom. Pri odraze a to aj pri pomalsom tempe ma boli lave chodidlo - vonkajsia cast pod clenkom. Po tyzdennom oddychu, poctivym mazanim EMOXEN gelom, co mi predpisala vseobecna lekarka, to nepomaha. Dnes na skusku volne tempo - som to zabalil uz po 1km. Nema to vyznam presilovat. Prosim, ak ti co ste mali podobny problem, mate nejaku fintu ako to dat do poriadku? Ja viem kam to speje - vykaslat sa na to, zdravicko je no.1, maraton bude aj o rok, riadne vysetrit....ale, mrzi to, cela priprava fuc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Neco podobneho sem mel pred par lety na letnim soustredeni. Basketbalovi treneri to svedli na zanartni kustky a ze prej to jenom boli a mam hrat...par dni sem vynechal a jak rychle to prislo tak to aji odeslo (u me to bylo asi zpusobene pretezovanim). ... celkem mi pomahal prontoket spray. Asi bych si nechal od obvodaka napsat nejaky papir a zasel s tim k ortopedovi. ... ja se zase uz par tydnu (mesicu) trapim s trislama a uz me to fakt s..e zivot bez sportu je polovicni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Dal jsem dohromady seznam vyrobcu, ktere znam. A ze je z ceho vybirat... Karhu, Newton, Saucony, Asics, Adidas, New Balance, Brooks, Nike, Mizuno, Salomon, Puma, Botas, Avia, Ahnu, Montrail, Oboz, The North Face, Garmont, Vasque, Reebok, Vibram, La Sportiva, Zoot, Columbia, Etonic, Pearl izumi, K-Swiss, Merrell, UK Gear, Under Armour, Saltic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 to admira: Dik za vypis znaciek, ale behavam uz nejaky ten rok a mam to davno cele prejdene, dost znaciek aj realne odskusanych. Ale druhym to moze pomoct v prehlade co existuje aj ked z toho cast je naprd, lebo u nas nezozenies, jedine cez net, alebo len v obmedzenych velkostiach sirky topanky!! Doplnim este INOV-8 ta sa skor venuje trail bezeckym topankam. to Stephan: mas pravdu, bez sportu to nejde a zvlast to plati pre tych co sa tomu aktivne venovali, venuju. Najhorsia je ta blba psycho bariera, kde len cakas kedy pocitis tu bolest a desne nerad by som to zazil prave na maratone, kedze som uz jeden odbehol viem uz o com to je. A takisto nerad by som dotiahol neliecene veci do chronickeho stadia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Dal jsem dohromady seznam vyrobcu, ktere znam. A ze je z ceho vybirat... Karhu, Newton, Saucony, Asics, Adidas, New Balance, Brooks, Nike, Mizuno, Salomon, Puma, Botas, Avia, Ahnu, Montrail, Oboz, The North Face, Garmont, Vasque, Reebok, Vibram, La Sportiva, Zoot, Columbia, Etonic, Pearl izumi, K-Swiss, Merrell, UK Gear, Under Armour, Saltic Docela dobry boty na behani dela i Scott ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Dost dobrá bota byla, alespoň svého času teď nevím, americká Spira. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Já kvůli motivaci mám Nike Sportband +, takže mám všechny běhy hezky na jednom serveru. Je to poměrně příjemná věc, cena není tak šílená, asi 1500. Nemáte tam ještě někdo účet, rád bych si někoho přidal. Ono to dost motivuje. Jinak moje první boty jsou Nike LunarSwift, v naprosto šílený jedovatě zelený barvě. Jsou hodně excentrický, ale příjemně pruží, drží mi parádně na noze a jsou hodně lehký. Jinak taky běhám s MP3, ten mám malý iPod Shuffle, bohatě to stačí. Hraje to a to je to hlavní. Jen mám verzi s ovládáním na sluchátka, což je obrovský mínus. Zase na druhou stranu mě to nenutí nosit svoje d-Jays, který dokonale tlumí a pravděpodobně by mě už něco zajelo. Naběhám, tedy naběhal sem, 100km za měsíc, pak sem polevil, přišlo víc poviností, ale doufám, že bych mohl tak 70 každý měsíc dát. Spíš běhám kratší úseky, tempem tak kolem 4.30-4.50/km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Já kvůli motivaci mám Nike Sportband +, takže mám všechny běhy hezky na jednom serveru. Je to poměrně příjemná věc, cena není tak šílená, asi 1500. Nemáte tam ještě někdo účet, rád bych si někoho přidal. Ono to dost motivuje. Jinak moje první boty jsou Nike LunarSwift, v naprosto šílený jedovatě zelený barvě. Jsou hodně excentrický, ale příjemně pruží, drží mi parádně na noze a jsou hodně lehký. Jinak taky běhám s MP3, ten mám malý iPod Shuffle, bohatě to stačí. Hraje to a to je to hlavní. Jen mám verzi s ovládáním na sluchátka, což je obrovský mínus. Zase na druhou stranu mě to nenutí nosit svoje d-Jays, který dokonale tlumí a pravděpodobně by mě už něco zajelo. Naběhám, tedy naběhal sem, 100km za měsíc, pak sem polevil, přišlo víc poviností, ale doufám, že bych mohl tak 70 každý měsíc dát. Spíš běhám kratší úseky, tempem tak kolem 4.30-4.50/km. muj ucet se jmenuje stejne jako tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Já kvůli motivaci mám Nike Sportband +, takže mám všechny běhy hezky na jednom serveru. Je to poměrně příjemná věc, cena není tak šílená, asi 1500. Nemáte tam ještě někdo účet, rád bych si někoho přidal. Ono to dost motivuje. Jinak moje první boty jsou Nike LunarSwift, v naprosto šílený jedovatě zelený barvě. Jsou hodně excentrický, ale příjemně pruží, drží mi parádně na noze a jsou hodně lehký. Jinak taky běhám s MP3, ten mám malý iPod Shuffle, bohatě to stačí. Hraje to a to je to hlavní. Jen mám verzi s ovládáním na sluchátka, což je obrovský mínus. Zase na druhou stranu mě to nenutí nosit svoje d-Jays, který dokonale tlumí a pravděpodobně by mě už něco zajelo. Naběhám, tedy naběhal sem, 100km za měsíc, pak sem polevil, přišlo víc poviností, ale doufám, že bych mohl tak 70 každý měsíc dát. Spíš běhám kratší úseky, tempem tak kolem 4.30-4.50/km. Kam chodíš běhat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Kam chodíš běhat? Beham v revnicich a dobrichovich prevazne okolo reky. Z prahy primo nejsem a tam je to celkem prijemny misto na behani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Dovolím si to tu trochu oživit...chtěl bych se zeptat, jestli byste mně na základě své zkušenosti někdo neporadil nějakou zajímavou knihu o běhání, která by sloužila jako vánoční dárek pro otce, který běhá sem tam nějaký půlmaraton. Koukal jsem už na běhej.com, ale zeptám se i tady. Velice děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Dovolím si to tu trochu oživit...chtěl bych se zeptat, jestli byste mně na základě své zkušenosti někdo neporadil nějakou zajímavou knihu o běhání, která by sloužila jako vánoční dárek pro otce, který běhá sem tam nějaký půlmaraton. Koukal jsem už na běhej.com, ale zeptám se i tady. Velice děkuji Haruky Murakami - O čem mluvím, když mluvím o běhání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Dovolím si to tu trochu oživit...chtěl bych se zeptat, jestli byste mně na základě své zkušenosti někdo neporadil nějakou zajímavou knihu o běhání, která by sloužila jako vánoční dárek pro otce, který běhá sem tam nějaký půlmaraton. Koukal jsem už na běhej.com, ale zeptám se i tady. Velice děkuji Nevím jestli se dá ještě sehnat, ale super čtení:Ultramaratonec Zpověď nočního běžce (Dean Karnazes) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Haruky Murakami - O čem mluvím, když mluvím o běhání Díky, o této knize jsem už četl, asi to v tuto chvíli bude nejoptimálnější, reference se sice různily, ale nechám posoudit na budoucím majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 ... Jinak taky běhám s MP3 ... Mě od běhání se sluchátky definitivně odradilo, když se na mě u lesa vrhl německý ovčák bez toho, abych si jej všiml ... pán, kterému patřil, mi ještě sprostě vynadal ... přiznám se, že teď už docela intenzivně zvažuji nějaký elektrický taser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Mám takový dotázek nebo spíš chci názor k tématu běhání (doufám, že se to tu už někde neřešilo, kdyžtak se omlouvám). Už dlouho (asi dva roky) chci sundat pár kil (asi 10-15Kg), od asi 18ti let (dnes 29) jsem pravidelně chodil do fitnesu a roky posiloval, takže trochu vypracovanej jsem, ale asi před třemi lety jsem vlivem různých okolností a pohodlnosti začal dělat pauzy a postupně zenivěl a nedělal nic, vymlouval se na čas a pod. dospělo to k tomu, že jsem přibral asi 10-15 Kg nadváhy, která se zřejmě díky předchozím základům z fitnesu naštěstí objevila jen na břiše, prostě mi narostl pupek, zkoušel jsem milion úprav stravování, rozložení stravy, prostě jsem se to snažil sundat správným stravováním, ale bez pohybu, samozřejmě jsem to po půl roce snah vzdal, protože se nedostavoval absolutně žádný výsledek a já se tejral různými suchary a radami dietologů.Asi před třemi týdny jsem se začal zajímat o "běh na místě" v běžeckých botách normálně na koberci u TV, klasická příprava na box tréning, jelikož se prostě nedonutim jít běhat ven (není čas, venku je hnusně a zima, chci být s rodinou a otravuje mě ta výprava) začal jsem s tímhle, první dny jen polehounku, až jsem se propracoval k hodině - někdy i víc denně a výsledek se okamžitě dostavil, zjistil jsem, že je to to pravé! Né, že bych za ty tři týdny něco shodil, ale pokaždý propocený a celkem ve formě jsem se dostal k lepší náladě, spánku a hlavně motivaci, že klia půjdou dolů. Snažil jsem se tohle téma najít na netu, ale je toho strašně málo a většinou v AJ. Někde jsem se i dočetl, že to není zdravé, protože je to pro tělo nepřirozený pohyb a já idiot jsem to jednou pochopitelně za účelem útoku na kila přetáhnul a jednoho dne po dvou hodinách běhu na místě u filmu mě začal bolet jeden kotník, druhý den byl oteklý jako bambule a tak jsem to dva dny nechal, potom mi opět po hodině běhu natekl, tak jsem to nechal (k dnešnímu dni) 6 dní odpočinout. Nevím doteď, jestli to bylo špatné došlápnutí, nebo přetrénování. Používám kvalitní běžecký boty a přesto chodidla trochu bolí v kotnících - je to jen z nezvyku, nebo si něco ničím?Můj dotaz k zasvěceným se týká toho, jestli je tohle možný dělat dlouhodobě, nebo je to pro nohu vážně nepřirozený pohyb a mohl bych si něco udělat... Ven chodit běhat určitě minimálně přes zimu nebudu a tohle je pro mě věc, která mě baví a funguje, ale nerad bych byl o berlích... Díky za názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se