romanm Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 budo napsal: Za ty prachy ani náhodou! Primky po dedovi budu nosit vzdycky moc rad, ale za novodobe Primky od Eltonu bych ty prachy nedal ani nahodou, kdyz uvazim, jakou koncepci a kvalitu provedeni bych za ne mohl mit od jine znacky.... Konkrétně u Prim linea 40 vzhledem k provedení a kvalitě je cena myslím úměrná..mně se líbí..
Tomasek Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 V článku je ještě jedna zajímavá informace - ta o akvizici firmy H+H. Tato firma totiž nejen montuje hodiny z Asie, ale je i distributorem značky Junghans. Znamená to snad, že Elton vedle distribuce ohlášené "nové české designové řady" zkusí bokem i distribuci již etablovaných značek?
mars65 Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 lži, lži, lži, ... je mi blbě jak psovi - typická dopolední kocovina po prochlastaný noci. A teď zase takovej blábolní článek....kurwa je mi fakt už hodně šoufl. Ta mediální Prokopova masírka dosáhla svýho erektálního vrcholu. Kam je až možný zajít se lhaním a matením a to za účelem totálního vojebání všech těch důvěřivejch platících hejlů. Zasmrádá to stejně jako koželuhův koupenej šlechtickej titul Bartoně rytíře z Dobenína na jehož "hradu" se ta kurewská trachtace koná. Je mi fakt smutno a zároveň k zbití, že jim to pořád někdo baští.
boo-beek Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Jdu Vam udelat tema in-house kalibr PRIM, kam to popresouvam, tak se nelekejte. Tohle je trosku od tematu "Clanek v Pravu"
Onisan Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 No, te´d aby se v tom prase vyznalo....
boo-beek Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Onion napsal: No, te´d aby se v tom prase vyznalo.... Vsechno o novym kalibru mas v tom vlakne "Prim in-house...", jednoduchy Poslednich nekolik stranek byly plky o tom kalibru a cene pouzdra, ne o clanku...
boo-beek Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Onion napsal: No, jestli se v hospodě takhle strktně držíš tématu a "nevětvíš" rozhovor... tak potěš.... Klidek, o co jde? Slo mi jen o zprehledneni, tak dulezite tema, jako je PRIM IN-HOUSE movement si zaslouzi vlastni vlakno
VS Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 boo-beek napsal: Klidek, o co jde? Slo mi jen o zprehledneni, tak dulezite tema, jako je PRIM IN-HOUSE movement si zaslouzi vlastni vlakno Jenom, aby z toho nakonec nevylezl PRIM IN-GARAGE kalibr.
Frantik Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 mars65 napsal: lži, lži, lži, ... je mi blbě jak psovi - typická dopolední kocovina po prochlastaný noci. A teď zase takovej blábolní článek....kurwa je mi fakt už hodně šoufl. Ta mediální Prokopova masírka dosáhla svýho erektálního vrcholu. Kam je až možný zajít se lhaním a matením a to za účelem totálního vojebání všech těch důvěřivejch platících hejlů. Zasmrádá to stejně jako koželuhův koupenej šlechtickej titul Bartoně rytíře z Dobenína na jehož "hradu" se ta kurewská trachtace koná. Je mi fakt smutno a zároveň k zbití, že jim to pořád někdo baští. Neber to osobne, ale nemuzu se nezeptat - jsi v poradku??? Dloho jsem nevidel takovej výlev! Nedokazu pochopit, ze te takova malicherna vec v zivote, jako jsou hodinky Prim, dokazou dohnat k takovemu zoufalstvi
Onisan Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 ale zase je za tím znalost historických reálií rodiny Bartoňů
mars65 Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Frantik napsal: Neber to osobne, ale nemuzu se nezeptat - jsi v poradku??? Dloho jsem nevidel takovej výlev! Nedokazu pochopit, ze te takova malicherna vec v zivote, jako jsou hodinky Prim, dokazou dohnat k takovemu zoufalstvi Dnes snad ano. Když jsem ale ten výlev smolil, tak jsem měl pořádnou kocovinu, tak jak jsem to i napsal. No a díky zásahu moderátora se to dostalo do vlákna, kde to nemělo být. Proto to i působí velmi divně. Za vším co jsem tam napsal si ale furt stojím. Moje reakce na článek v Právu je trochu výše. Todle byl názor na Prim-Dobenínskou trachtaci a ohlášení znovuvýroby inovovanýho kalibru. No a teď bych třeba chtěl ještě napsat něco vo těch "inovacích" a znovuvýrobě. Jenže to se asi budu muset přesunout do jinýho vlákna. Ale jak už tu taky někdo napsal, celej Elton je mi už u zadku. Nebejt těch hloupejch keců, profesního amatérismu (stačí si zde vyhledat Primovi příspěvky s trochu starším datem) a specifický druh buranství (vždy si vybavím ten reklamní spot, kde J. Malkovich prodává IWC ) tak jim budu určitě držet palce.
moonwalker Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Ja by som ten Prim bral z nadhľadu, ich nové modely sa mi páčia, hlavne vďaka ich jednoduchosti, ale zasa tie ceny Tiež som riešil nejaké pekné mechaniky a Prim bol v hre ale nakoniec to u mňa vyhrala jedna Nemecká firma s výborným pomerom výkon cena. Primky som našiel v šuflíku po starom otcovi, idú bezchybne s istým meškaním ktoré je akceptovateľné, takže ich nosím k výnimočným príležitostiam. Pre väčšinu ľudí v mojom okolí je aj tak synonymum kvality bezpochyby Casio a pár ich pozná ešte Tissot, takže si myslia že Primky nosím z recesie Bohužiaľ podobne to dopadlo pri mojom výbere auta, mala to byť pôvodne tiež Škoda ale nakoniec to bol zasa len nemec hádajte prečo Beriem že ide o istý Patriotizmus, ale keď niekto len na tom chce postaviť svoju existenciu, nemá šancu musí ponúknuť viac ako len pekné reči.
yen Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 Já větu o tom, že co je pod 10K je čína, pochopil v kontextu toho sporu o značku; tj. co je pod 10K a má to značku PRIM, tak to je čína. Troufám si tvrdit, že tak to bylo myšleno...
NIGHTinGALE Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 yen napsal: Já větu o tom, že co je pod 10K je čína, pochopil v kontextu toho sporu o značku; tj. co je pod 10K a má to značku PRIM, tak to je čína. Troufám si tvrdit, že tak to bylo myšleno... Pak jsi ideální člen nově vzniklého Prim klubu, Hanusene :D
babaq Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 yen napsal: Já větu o tom, že co je pod 10K je čína, pochopil v kontextu toho sporu o značku; tj. co je pod 10K a má to značku PRIM, tak to je čína. Troufám si tvrdit, že tak to bylo myšleno... Tak to jsi asi pochopil špatně: "Můžeme obecně říci, že jakmile někdo nabízí nové mechanické hodinky pod deset tisíc korun, tak to je Čína." Tam není nic o značce PRIM...
RadekB Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 babaq napsal: Tak to jsi asi pochopil špatně: "Můžeme obecně říci, že jakmile někdo nabízí nové mechanické hodinky pod deset tisíc korun, tak to je Čína." Tam není nic o značce PRIM... přesně tak, je to matení nechronofilní společnosti....
spiderer Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 babaq, RadekB a dalsi - jenom jestli vy to zbytecne neresite..
safi Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 spiderer napsal: babaq, RadekB a dalsi - jenom jestli vy to zbytecne neresite.. Bude vojna jak řemen..BTW..aby tady nebylo za chvíli více moderátorů než ostatních členů :-)
spiderer Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 ¨safi napsal: Bude vojna jak řemen..BTW..aby tady nebylo za chvíli více moderátorů než ostatních členů :-) Hehe, budes v mensine nebo se muzes pridat k nam Kdepak, vojna nebude, tohle byl jen postesk nad tim, jak se tady porad resi nejaka nestastna veta v jednom clanku a porad dokola se opakuje jak je Prim predrazenej a ja nevim co jeste.. at uz to je nebo neni pravda, opakovat to v kazdem druhem vlakne mi uplne normalni neprijde
Návštěvník YPO Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 ¨safi napsal: ..aby tady nebylo za chvíli více moderátorů než ostatních členů :-) ... aspoň se můžeme moderovat navzájem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se