bohus76 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Mrkni do vlákna Kalibr 55 a 57, stejné mám taky, moc často se nevidí. Kolem roku 1965. Černá vteřinovka tam rozhodně nepatří,ale jinak jsou pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Taktéž se přikláním ke zlaté vteřinovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Niečo podobné som objavil aj vo svojej zbierke. Strojček Kal 50, Typ 014. Ale celé sa mi to nezdá, tá kombinácia púzdra, číselníka a čiernej sekundovky k zlatým ručičkám ? Posúďte sami. Jenom upřesním - jedná se o kalibr 55 - má to centrální vteřinovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Jenom upřesním - jedná se o kalibr 55 - má to centrální vteřinovku. Je to jednoduché,když to má datum a centrální vteřinovku bez datumu- kalibr 55 a když je tam navíc datum- kalibr 57. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 (upraveno) Niečo podobné som objavil aj vo svojej zbierke. Strojček Kal 50, Typ 014. Ale celé sa mi to nezdá, tá kombinácia púzdra, číselníka a čiernej sekundovky k zlatým ručičkám ? Posúďte sami. Opravujem kaliber, jasné že je to kalibert 55 . A tú zlatú ručičku tam rozhodne vymením, len som si to chcel overiť u starých BARDOV .. Upraveno 19. července 2012 uživatelem Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Opravujem kaliber, jasné že je to kalibert 55 . A tú zlatú ručičku tam rozhodne vymením, len som si to chcel overiť u starých BARDOV .. Tak a je to ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 (upraveno) Zdravím vás, nějak mi při večeru vrtá hlavou co to jsou za hodinky. Nepomůžete mi je identifikovat, tedy zda je to originál Prim, jak ý je tam kalibr a kdy se vyráběly? Předem díky Edit: Zmenšení přílohy. Prosím přečtěte si pravidla a nedávejte sem zbytečně veliké fotky. Zpomaluje to prohlížení - zejména z mobilů. Upraveno 7. srpna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Říká se jim pseudo sporty. Je to porevoluční eltoňácká produkce. A strojek - typuju na kal.64, ale mohl by tam být i čínský ZJS. Hoď sem fotku přímo zepředu - většinou se to dá poznat podle fontu data. Nebo to otevři a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Díky přikládám fotky, nemám stativ tak to taky vypadá, ještě s bleskem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Mohu se mýlit, ale tipoval bych bílé na ZJS a černé na kal.64. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) díky, Honzo, až si pořífím nářadíčko, tak se do nich mrknu:eek:, beru to jako nejnovější model mé sbírky, ale do novějších už asi nepůjdu. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Zdravím všechny příznivce českých hodinek,objevil jsem doma v krabičce jedny Primky a chtěl bych se zeptat znalců, co je to zač (případně jakou mají hodnotu). Průměr 36 mm bez korunky, plastová obousměrně otočná luneta, datum na 6, ručičky a indexy se tváří jako lumi, ale nesvítí :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Zdravím všechny příznivce českých hodinek,objevil jsem doma v krabičce jedny Primky a chtěl bych se zeptat znalců, co je to zač (případně jakou mají hodnotu). Průměr 36 mm bez korunky, plastová obousměrně otočná luneta, datum na 6, ručičky a indexy se tváří jako lumi, ale nesvítí :-). Prim Sport II "potápečské".Já je kupoval v bílém provedení třeba za 150,- ale fakt byla nějaká chyba prodavače, navíc neměly lunetu, teď za ně někdo na aukru zase naopak chce 900,- což je protipól. Podle mě je cena nějak 500-600 Kč za přiměřeného stavu pouzdra (ze zadu, což nevidíme).Lumi prý reaguje na UV světlo, ale co jsem to zkoušel lampou s UV zářivkou na komáry, tak nic.. asi blbá lampa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Tady je to pouzdro zespodu. Tah je od prastarých ťamanských digitálek (plecháč "stainless steel HongKong" ale kupodivu netrhá chlupy :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Okamžitou cenu hodinek ti řekne aukro - dej je tam od koruny a uvidíš, jinak kolega "odjinud" se dle mého vyjádřil dost přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 (upraveno) S tímhle stavem pouzdra se dají koupit jen kvůli vnitřku. V těchhle případech je lepší nestřílet ceny od boku a hodit je od kačky na aukro. Upraveno 19. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 WTFII? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 (upraveno) Prototyp edit: více info o tomto prototypu jsem našel tady http://info.photowatches.eu/2012/03/prototyp-prim-automat-s-ukazatelem-rezervy-chodu-recenze/ Upraveno 20. září 2012 uživatelem Trololo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Aha, takže v bazaru mě to nevyděsí...? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Aha, takže v bazaru mě to nevyděsí...? :-) No to si myslím, že naopak vyděsí! Ale pravděpodobnost je nula, nula, nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se