bohush Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 kdyby jen jednu Tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Bejvaly doby,kdy jsem lemtal jako krava ale patrne s pribyvajicim vekem se to zacalo nejak zklidnovat.Dvakrat do tydne na pivko s FAZEREM a tim to konci.Obcas do toho vklouzne nejakej panak a druhej den chcipam.Jinak ale dobry pivko mam MOC rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Nekdo asi verit nebude,ale je to tak. 14let ani kapku alkoholu a vubec to nelaka,takze absolutni abstinence. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 kdyby jen jednu Přece nenechám zbytek flašky zkysnout, nebo by se obětoval někdo jinej a dopil to. Když ji polknu sám tak vlastně chráním rodinu před alkoholismem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Dopíjim právě " Tatranský čaj " . V téhle zimě na zahřátí perfektní nápoj . Má jak říkají elektrikáři 52 voltů . A existuje ještě Goralský a Zbojnický čaj . A ty mají 60 a 70 voltů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Hlasoval jsem o víkendu ale hodně. V reálu jsem se z pravidelně každý den v hospodě na pár panáků dostal na jednou za měsíc či za dva tak abych si to pamatoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hommer1 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Jak říkají závodníci- kdo nepije nezrychlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Přes den nepiju a po setmění neodmítnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Přes den nepiju a po setmění neodmítnu :-) Este ze je brzo tma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Nekdo asi verit nebude,ale je to tak. 14let ani kapku alkoholu a vubec to nelaka,takze absolutni abstinence. . dřív jsem pil...všechno a hodně. dva roky abstinuju a je to OK. dnes to jde úplně mimo mě a nechápu, co ostatní na alkoholu vidí. jak se třeba někdo může bavit o tom, který pivo nebo whiska je lepší... jedu na čajích, hlavně zelených a bylinkových Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimjim Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Nooo, piju pivo - jako digestivum .. max. jedno denně... Láhev vizoura mám tak na rok-- a občas trochu vína... Jinak čaje, Pepsi, alkec moc nepotřebuju.-.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Už dlouho jsem se zde tak nezasmál. Nějak poslední dobou nemám náladu a ani na Chronomag mi nezbývá moc času, ale tohle mě dostalo. Sedí to perfektně, hlasoval jsem: Problémy s pitím nemám, piji každý večer doma a sám. Pouze dodávám, že "a sám s manželkou". A k tomu si lupou prohlížím některé ze Zenithek na svém zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Na mě dost sedí poslední volba, jelikož jsem workoholik jako prase a dělám na compu 12 hodin den co den (chvíli i dneska). Je to bašta, když děti s manželkou usnou a já můžu v klidu pracovat a vypít semičku dobrýho vína ze Znovína. Paradoxem je, že jsem si vzal ženu ze Znojma v domnění jak se nedostanu přímo ke zdroji a ona je totální abstinent! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 (upraveno) ... dobrýho vína ze Znovína. Paradoxem je, že jsem si vzal ženu ze Znojma v domnění jak se nedostanu přímo ke zdroji a ona je totální abstinent! A to je mi líto, také bych se přidal k odběru :-) A nebo mám pro tebe, dvojotče, jeden tip: jakožto bývalý přítel Znovína a současně ale i vášnivý italofil jsem se dostal u nás v Liberci ke zdroji vín z Umbrie, dovoz přímo z rodinných vinic až do domu. Chuť vynikající (pardon, subjektivní vjem), cena velmi příjemná Upraveno 24. prosince 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 (upraveno) Já teda moc nepiju - max 7čku červenýho za večer nebo 2-3 panáky k večerní seanci s kompem, ale zásobu červených dobrot na Vánoce jsem nakoupil už v listopadu a včera mi přijely další dvě bedýnky, aby nevyschlo . Jinak piju hlavně doma a sám . Upraveno 24. prosince 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Jinak piju hlavně doma a sám . ...a u Chronomagu.....ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Já teda moc nepiju - max 7čku červenýho za večer nebo 2-3 panáky k večerní seanci s kompem, ale zásobu červených dobrot na Vánoce jsem nakoupil už v listopadu a včera mi přijely další dvě bedýnky, aby nevyschlo . Jinak piju hlavně doma a sám . došla vodka !!! - něco bych potřeboval - jsem po ní víc agresivní --- co s tím uděláš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 ...a u Chronomagu.....ne?? Samozřejmě. Chronomag je moje jediná útěcha a potěšení, když žena duševně odpočívá u nekonečných seriálů v televizi . došla vodka !!! - něco bych potřeboval - jsem po ní víc agresivní --- co s tím uděláš ? Se stav, mám na mrazáku poslední láhev - neotevřenou . Akorát jsem si dal panáka Jamesona, tak ti jí nepřivezu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Samozřejmě. Chronomag je moje jediná útěcha a potěšení, když žena duševně odpočívá u nekonečných seriálů v televizi . tož na zdraví...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Na zdraví, pánové . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se