Přejít na obsah

Alkoholici, nebo abstinenti?

N4M

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 226
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nekdo asi verit nebude,ale je to tak.

14let ani kapku alkoholu a vubec to nelaka,takze absolutni abstinence. :smile_anim:.

dřív jsem pil...všechno a hodně. dva roky abstinuju a je to OK. dnes to jde úplně mimo mě a nechápu, co ostatní na alkoholu vidí. jak se třeba někdo může bavit o tom, který pivo nebo whiska je lepší...

jedu na čajích, hlavně zelených a bylinkových :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už dlouho jsem se zde tak nezasmál. Nějak poslední dobou nemám náladu a ani na Chronomag mi nezbývá moc času, ale tohle mě dostalo. Sedí to perfektně, hlasoval jsem:

Problémy s pitím nemám, piji každý večer doma a sám.

Pouze dodávám, že "a sám s manželkou". A k tomu si lupou prohlížím některé ze Zenithek na svém zápěstí.

:speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Na mě dost sedí poslední volba, jelikož jsem workoholik jako prase a dělám na compu 12 hodin den co den (chvíli i dneska). Je to bašta, když děti s manželkou usnou a já můžu v klidu pracovat a vypít semičku dobrýho vína ze Znovína. :) Paradoxem je, že jsem si vzal ženu ze Znojma v domnění jak se nedostanu přímo ke zdroji a ona je totální abstinent! :angry:

Odkaz ke komentáři

... dobrýho vína ze Znovína. :) Paradoxem je, že jsem si vzal ženu ze Znojma v domnění jak se nedostanu přímo ke zdroji a ona je totální abstinent! :angry:

A to je mi líto, také bych se přidal k odběru :-) A nebo mám pro tebe, dvojotče, jeden tip: jakožto bývalý přítel Znovína a současně ale i vášnivý italofil jsem se dostal u nás v Liberci ke zdroji vín z Umbrie, dovoz přímo z rodinných vinic až do domu. Chuť vynikající (pardon, subjektivní vjem), cena velmi příjemná :devil:

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

Já teda moc nepiju - max 7čku červenýho za večer nebo 2-3 panáky k večerní seanci s kompem, ale zásobu červených dobrot na Vánoce jsem nakoupil už v listopadu a včera mi přijely další dvě bedýnky, aby nevyschlo ;).

post-6759-1261660230.png

Jinak piju hlavně doma a sám :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
Já teda moc nepiju - max 7čku červenýho za večer nebo 2-3 panáky k večerní seanci s kompem, ale zásobu červených dobrot na Vánoce jsem nakoupil už v listopadu a včera mi přijely další dvě bedýnky, aby nevyschlo ;).

Jinak piju hlavně doma a sám :D.

došla vodka !!! - něco bych potřeboval - jsem po ní víc agresivní --- co s tím uděláš ? :D

Odkaz ke komentáři

...a u Chronomagu.....ne?? :)

Samozřejmě. Chronomag je moje jediná útěcha a potěšení, když žena duševně odpočívá u nekonečných seriálů v televizi :).

došla vodka !!! - něco bych potřeboval - jsem po ní víc agresivní --- co s tím uděláš ? :D

Se stav, mám na mrazáku poslední láhev - neotevřenou ;). Akorát jsem si dal panáka Jamesona, tak ti jí nepřivezu :D.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...