Přejít na obsah

Můj život s PHEV a další racionální diskuse o EL autech

safi

Doporučené příspěvky

To je otazka. Jakmile nemas v Praze vyhody v parkovani, tak je mozna lepsi vzit Toyotu Highlander 2-3 roky starou. Nebo pokud chces mensi a nabijet, tak Rav4 PHEV.

Ta nova generace Outlandera po zruseni parkovani zdarma a s vyssi cenou uz neni tak jasny vitez jako ta predchozi generace s parkovanim zdarma a s nizsi cenou.

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě je parkování v tomhle případě úplně ukradené jelikož jsem z vidlákova, mnohem důležitější je zdali s ním vyjedu ke kámošovi v Krkonoších v zimě na chalupu 😁 Samozřejmě ten Highlander je fajnový, takže bych zvážil určitě další možnosti před koupí. RAVka mě neoslovila vůbec a to jsem ji mohl mít za super peníz, to bych určitě radši sáhnul po novém Outlanderu, to jsem si jistý. Nikde nespěchám, teď jsem spokojený, v novém Outlanderu se rád projedu, vyzkouším, budu nějáký ten rok sledovat, konzultovat s mechaniky jaký to je a jednou po něm třeba skočím...prostě na pohodu.

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, safi napsal:

Já bych se už také nejradši přestěhoval z Prahy do vidlákova, ale žena nechce.

Ja jsem se z Prahy (zpatky) do vidlakova prestehoval par let zpatky a v elektrickym aute je to ranni dojizdeni stejny utrpeni jako ve spalovaku :D, jen v lete si to dobijes z vidlakovsky strechy :)  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...