Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

HELIOS - SWISS MADE z roku 1943 po vyčištění strojku, výměně sklíčka a korunky u MECHANA. Ciferník má ponechán původní patinu. Průměr 33mm.

Odesláno

4 rur- Také jsem si je pořizoval na nošení.....smile.gif

Už mám na ně nachystané i nové pouzdro. Tak po výměně pouzdra nafotim sem smile.gif

Odesláno

To Milis: To se ti to nakupuje, co???? :-)

Nojo, zjistil jsem, že stejně potřebuju něco, co má WR 300 metrů.. smile.gif

To RomanP : Jojo, přímo na těch stěžejkách biggrin.gif biggrin.gif. Ale jinak jsem ho objednával zvlášť na www.globalwatchband.com. Perfektní jednání a rychlost - objednával jsem ho minulej pátek a platil přes PayPal.. Ten původní pásek je gumovej nebo silikonovej a to moc nemusím.

A taky svítěj.

Odesláno

Pote co se mi rozbily hodinky jsem bohuzel navstivil toto forum. Vysledkem jsou vetsi, drazsi a mene presne hodinky, ale mam z nich radost.

Krasne receno biggrin.gif

Odesláno

Pote co se mi rozbily hodinky jsem bohuzel navstivil toto forum. Vysledkem jsou vetsi, drazsi a mene presne hodinky, ale mam z nich radost.

Krásný čistý design.

Odesláno

tak dnes mi pristal na ruce podsalek od espressa... biggrin.gif

timto dekuji chronomagu & philipmorrisovi...

Moc hezké, ale kapku dost velké... fakt hodně velké. A hezké. Velké. Hezké. Kurňa... :-D

Odesláno

moc moc hezke a moc moc vhodna velikost wink.gif trosku jsem poslintal monitor nad tvymi hodinkami. Nevadi? smile.gif

Návštěvník tolja
Odesláno

tak dnes mi pristal na ruce podsalek od espressa... biggrin.gif

timto dekuji chronomagu & philipmorrisovi...

Moc hezký.Seděj Ti na ruce jak hrdel na prnci laugh.gif

Odesláno

když je krásný design, tak snad ani na velikosti tolik nezáleží...; nádhera, líbí se mi velice!!GRATULUJI!! (ato nejsme zdaleka pro nějaké extrémní velikosti...);

jo, a taky mám pocit, že budu mít (rovněž...) i větší spotřebu klávesnic...(vlhko jim asi vadí smile.gif ...)

Odesláno

Moc hezké, ale kapku dost velké... fakt hodně velké. A hezké. Velké. Hezké. Kurňa... :-D

hezky popsáno smile.gif

to sibirnaya: gratuluju a přeji ať jsi s nima spokojen

p.s. jezdíš alespoň občas s tím krasavcem co máš v avataru ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...