gas Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 hlavně aby sem nezačala chodit, to bych měl po ptákách
Dali Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 (upraveno) konečně něco i pro ženu, sbírám plusové body na další nákupy Tahla teorie je mi blízská a funguje. Každé dvoje až troje hodinky - dárek pro manželku. Už něco připravuju na vánoce. Upraveno 23. června 2007 uživatelem Dali
gas Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Každé dvoje až troje hodinky - dárek pro manželku. Už něco připravuju na vánoce. předpokládám, že romantický, prodloužený víkend ve Švýcarsku
vana Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Tak tohle je můj nový přírůstek! A má i přerušované zvonění!!!
afrikab Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Abych se pochlubil, dokud je ještě mám. Benrusy si asi nechám, hodinky co prežily válku ve Vietnamu ještě nemám;) Stocker & Yale prodám. Jsou na mě moc nové, sehnal jsem je nepoužité s originální krabičkou. Viz inzerát v sekci Prodám.
centrumMartin Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Hamiltony s Hirsch Mariner. Odpověď na dřívější dotaz - safír. centrumMartin
Jakubisko Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 centrumMartin: krasa, parada, uzas... to pouzdro je stejne leskle, jako ta pseudo-luneta nebo se mi to jen zda? p.s. reminek k nim pasuje jak prdel na hrnec
danycz Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 to centrumMartin: Hodinky vypadaji paradne. Jaky je to typ? Nejak se mi je nepodarilo na ofic strankach najit. Asi su slepy Diky
centrumMartin Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 to dany a jakubisko: ten typ byl na starší verzi stránek, ale myslím, že to bude ještě nějaká starší generace, zjistím a pošlu.Pouzdro je matné, luneta lesklá jako psí ...., zatím. M.
centrumMartin Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 to dany a jakubisko: ten typ byl na starší verzi stránek, ale myslím, že to bude ještě nějaká starší generace, zjistím a pošlu.Pouzdro je matné, luneta lesklá jako psí ...., zatím. M. takže zjištěno: typ: H70515937 Black Dial prodává je www.accuratewatch.net V ceně kovový tah, NATO strap (látkový, podšitý kůží, správně by měl asi být nylon), krabička, papíry. M.
petr here Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Můj nový přírůstek: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7800
rentier Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Přemýšlel jsem, při jaké příležitosti je nadělím, ale počasí to vyřešilo samo, když si má milovaná předchozí Accept Quartz kdesi odložila před deštěm a už je nenašla. Ta modrá je opravdu krásná a zachovalost stoprocentní bere dech. Nejvíc mě obdarovaná překvapila konstatováním, že jí jsou natahovací bližší a vůbec je nadšená víc jak z klasického šperku. Takže už vyhlížím něco společenštějšího, ale udržet laťku bude těžké, dámských Primek je obecně nějak málo:( Btw. aktuálně už jsou ty náramky pryč
spiderer Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 rentier - pekny, jsem rad, ze udelaly radost!
spiderer Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 Tak jeste tedy jednou posilam par fotek novych "Moonwatch" - jsou na ruce prakticky porad. Obrazky jsou vetsi nez obvykle, takze se omlouvam za vetsi velikost
Návštěvník Snow Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 Tak jeste tedy jednou posilam par fotek novych "Moonwatch" - jsou na ruce prakticky porad. Obrazky jsou vetsi nez obvykle, takze se omlouvam za vetsi velikost Moc hezké fotky spidere, obzválště první dvě
Foundryman Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 (upraveno) RLT Watch - jednoručky. V reálu daleko hezčí než na fotce (kterou jsem si půjčil od YPO). Upraveno 27. června 2007 uživatelem Foundryman
Mike. Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 Moc hezké fotky spidere, obzválště první dvě Souhlasim.
Mike. Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 RLT Watch - jednoručky. V reálu daleko hezčí než na fotce (kterou jsem si půjčil od YPO). Jednorucky me nejak moc neberou.
vaurien Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 vana a spol. : Pánové, nešlo by sem vkládat fotky v poněkud menším rozlišení ? Nevím jak ostatním, ale mě občas chvíli trvá než se to načte...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se