Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
konečně něco i pro ženu, sbírám plusové body na další nákupy :)

Tahla teorie je mi blízská a funguje. Každé dvoje až troje hodinky - dárek pro manželku. Už něco připravuju na vánoce.

:angel: :whistling:

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno
Každé dvoje až troje hodinky - dárek pro manželku. Už něco připravuju na vánoce.

předpokládám, že romantický, prodloužený víkend ve Švýcarsku :thumbsup_anim:

Odesláno

Abych se pochlubil, dokud je ještě mám.

Benrusy si asi nechám, hodinky co prežily válku ve Vietnamu ještě nemám;) Stocker & Yale prodám. Jsou na mě moc nové, sehnal jsem je nepoužité s originální krabičkou. Viz inzerát v sekci Prodám.

post-520-1182848036.jpg

post-520-1182848141.jpg

Odesláno
to dany a jakubisko:

ten typ byl na starší verzi stránek, ale myslím, že to bude ještě nějaká starší generace, zjistím a pošlu.Pouzdro je matné, luneta lesklá jako psí ...., zatím.

M.

takže zjištěno:

typ: H70515937 Black Dial

prodává je www.accuratewatch.net

V ceně kovový tah, NATO strap (látkový, podšitý kůží, správně by měl asi být nylon), krabička, papíry.

M.

Odesláno

Přemýšlel jsem, při jaké příležitosti je nadělím, ale počasí to vyřešilo samo, když si má milovaná předchozí Accept Quartz kdesi odložila před deštěm a už je nenašla. Ta modrá je opravdu krásná a zachovalost stoprocentní bere dech. Nejvíc mě obdarovaná překvapila konstatováním, že jí jsou natahovací bližší a vůbec je nadšená víc jak z klasického šperku. :thumbsup_anim: Takže už vyhlížím něco společenštějšího, ale udržet laťku bude těžké, dámských Primek je obecně nějak málo:( :crying_anim: Btw. aktuálně už jsou ty náramky pryč :smile_anim: post-1127-1182893335.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno
Tak jeste tedy jednou posilam par fotek novych "Moonwatch" - jsou na ruce prakticky porad. Obrazky jsou vetsi nez obvykle, takze se omlouvam za vetsi velikost :whistle:

Moc hezké fotky spidere, obzválště první dvě

Odesláno

vana a spol. : Pánové, nešlo by sem vkládat fotky v poněkud menším rozlišení ? Nevím jak ostatním, ale mě občas chvíli trvá než se to načte...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...