Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!

ego alter

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny lidi na chronomagu. Jsem tady prave nove zaregistrovany a hned bych chtel potvrdit, ze cetba tohoto fora je opravdu navykova. A hlavne ovlivnuje cloveka v jeho rozhodnutich. A tim se dostavam k jadru pudla. Vzdy se me hodinky libili a pritahovali me svou technickou rafinovanosti, ale to co se spustilo po nekolika navstevach Chronomagu je proste silene :]. Jsem prave na pracovni ceste v Jordansku a zde jsou hodinky obecne velice levne a tak jsem zkratka neodolal a koupil jsem si hned troje mechanicke Hamiltony. Zacalo to Khaki King se strojkem ETA 2834-2. Pak jsem spatril Khaki Aviation stylizovane jako vyskomer z letadla se stupnici na prepocitavani tlaku vzduchu a vysky s bezovym cifernikem se strojkem ETA 2895-2. No a skoncilo to Khaki Field Chrono Automatic, krasnymi chronogragrafy se strojkem 7750. Zkratka zn. Hamilton se me stava osudnou, protoze jsem se do ni opravdu zblaznil. A navic je to vse za min. jak polovicni ceny, ktere je mozne najit na internetu, nemluvim o kamennych obchodech. Je taky nekdo posedli Hamiltonem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to fakt,

toto diskuzni forum je velmi informativni i zabavnea je to vyjikajici protijed proti marketingovemu bullshitu vyrobcu. Mam dost kamaradu co by si rado koupilo poradne hodinky, ale dat jim adresu tohohle fora je jako nekomu dat prvni davku hasise. Je to dost navykove s neblahymi ucinky na uspory :D

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer,náhoda v podobě zděděné památky po příbuzném v podobě starých mechanických zlatých Poběd mne přivedla na Chronomag a hlásím svůj první mechanický přírůstek aneb plastové quartz Casio ahoj:-) Sice nic extra, nové Seiko 5 na běžné nošení,ale jsem s nimi zatím první den spokojen,měl jsem strach z kovového řemínku a zatím v pohodě a doufám,že až dostuduji VŠ,tak přijde na řadu i něco zajímavějšího na mou ruku. Nevěřil jsem jak bude krásné pozorovat přes průzor strojek. Hezký večer vám všem.

Odkaz ke komentáři

to typograf: ja je kupoval na ebay, prisli me asi na 2500Kc i s dopravou

co se presnosti tyce tak jsou podle me velice presne, obvykle max +/- 3s za den, zalezi jak moc je behem dne natahnes (nejvetsi ulet mi udelali asi -6s/den)

z dlouhodobeho hlediska jsou tak presne, ze sem za zhruba 3 mesice co je mam, nemusel prenastavovat cas

tlacitko je na zmenu dne v tydnu, korunka ma 2 polohy, prvni na datum a druha na cas

o strojku jsem se snazil najit nejake info a foto, ale nenasel jsem nic, podle me tam bude neco podobnyho na seiko, protoze orient a seiko jsou financne propojeny firmy (jestli tomu tak neni tak me nekdo opravte:)

sklicko vypada bez skrabancu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...