Karloss Odesláno 10. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2006 Krásné hodinky a dobrá koupě. Máme doma podobné, ale v dezolátním stavu :-( ptal jsem se jednou na výkup a bylo mi sděleno, že pokud jsou v dobrém stavu s porcelánovým číselníkem tak min. 1000 Kč. Za 1350,- je to kup týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Vkládám obrázky těch Zeno 47 mm http://xs106.xs.to/xs106/06365/7c_12.jpg http://xs106.xs.to/xs106/06365/fc_3.jpg Co to je za model ? Nějak je nemohu najít na ofic. stránkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
only Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Zdravim vsechny lidi na chronomagu. Jsem tady prave nove zaregistrovany a hned bych chtel potvrdit, ze cetba tohoto fora je opravdu navykova. A hlavne ovlivnuje cloveka v jeho rozhodnutich. A tim se dostavam k jadru pudla. Vzdy se me hodinky libili a pritahovali me svou technickou rafinovanosti, ale to co se spustilo po nekolika navstevach Chronomagu je proste silene :]. Jsem prave na pracovni ceste v Jordansku a zde jsou hodinky obecne velice levne a tak jsem zkratka neodolal a koupil jsem si hned troje mechanicke Hamiltony. Zacalo to Khaki King se strojkem ETA 2834-2. Pak jsem spatril Khaki Aviation stylizovane jako vyskomer z letadla se stupnici na prepocitavani tlaku vzduchu a vysky s bezovym cifernikem se strojkem ETA 2895-2. No a skoncilo to Khaki Field Chrono Automatic, krasnymi chronogragrafy se strojkem 7750. Zkratka zn. Hamilton se me stava osudnou, protoze jsem se do ni opravdu zblaznil. A navic je to vse za min. jak polovicni ceny, ktere je mozne najit na internetu, nemluvim o kamennych obchodech. Je taky nekdo posedli Hamiltonem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 2Ondraj Je to 8558, ale v tom provedení se stříbrným golišovaným ciferníkem tam opravdu není. Germán mi psal, že je to prý horká novinka. Strojek Unitas 6497/98. 2only - kdybych mohl, tak bych taky byl. Móc se mi líbí. /dobře je tam vycvič/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 to -only,vítej mezi magory! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 To only: Tak ty je kupuješ rovnou po třech? To je moc pěkný. Asi ti budu muset přenechat svoje jméno, jak zde poznamenal falkkon. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 He he to je rychlý postup nákazy, hned 3ks najednou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2006 Je to fakt, toto diskuzni forum je velmi informativni i zabavnea je to vyjikajici protijed proti marketingovemu bullshitu vyrobcu. Mam dost kamaradu co by si rado koupilo poradne hodinky, ale dat jim adresu tohohle fora je jako nekomu dat prvni davku hasise. Je to dost navykove s neblahymi ucinky na uspory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2006 to only: počkej až zavítáš do CH a stane se Ti osudnou zn. IWC ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2006 v sobotu mi prisli tyto orientky:) http://mujweb.cz/www/dogee/orient/02.jpg Moooc pekny! Na co je tam to tlacitko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2006 v sobotu mi prisli tyto orientky:) http://mujweb.cz/www/dogee/orient/02.jpg Moooc pekny! Na co je tam to tlacitko? Na nastavení dne v týdnu. Sklíčko je křemičité (na 99 %). Na kolik tě přišli? Uvažoval jsem o nich k moři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunny Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2006 teraz trosku podrypnem a poprosim niekoho, aby sem hodil foto hodiniek, ktore budu podla vacsiny skarede lebo citam vas uz dlho a vzdy je vsetko pekne dufam, ze ked ja sem hodim raz svoje Poljoty tak tiez budete chvalit, ale fakt by ma zaujimali skarede hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2006 To vlákno se škaredými hodinkami tady tuším je.A naposled vedly hodinky s Horstem z reklamy na všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2006 jo to vlakno je tady : http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=583 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales Odesláno 12. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2006 Dobrý večer,náhoda v podobě zděděné památky po příbuzném v podobě starých mechanických zlatých Poběd mne přivedla na Chronomag a hlásím svůj první mechanický přírůstek aneb plastové quartz Casio ahoj:-) Sice nic extra, nové Seiko 5 na běžné nošení,ale jsem s nimi zatím první den spokojen,měl jsem strach z kovového řemínku a zatím v pohodě a doufám,že až dostuduji VŠ,tak přijde na řadu i něco zajímavějšího na mou ruku. Nevěřil jsem jak bude krásné pozorovat přes průzor strojek. Hezký večer vám všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2006 Bakere: V obchodě mají cenovku 4400 Kč (minus možná nějaká sleva). Měřil jsi u nich odchylku chodu? Ta udávaná je dost veliká; co je tam za strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2006 Bakere: V obchodě mají cenovku 4400 Kč (minus možná nějaká sleva). Měřil si u nich odchylku chodu? Ta udávaná je dost veliká; co je tam za strojek? byla to buynow cena, v tu dobu kdy je chtel baker jinde nebyly.. i tak se mi zda ctvrtinova uspora celkem vklidu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2006 2Aleš Seika 5 májí jednu velkou chybu - jdou a jdou a nechtějí se pokazit, takže se velmi těžko nachází výmluva pro koupi nových hodinek. Ať z nich máš dlouho radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogee Odesláno 13. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2006 to typograf: ja je kupoval na ebay, prisli me asi na 2500Kc i s dopravou co se presnosti tyce tak jsou podle me velice presne, obvykle max +/- 3s za den, zalezi jak moc je behem dne natahnes (nejvetsi ulet mi udelali asi -6s/den) z dlouhodobeho hlediska jsou tak presne, ze sem za zhruba 3 mesice co je mam, nemusel prenastavovat cas tlacitko je na zmenu dne v tydnu, korunka ma 2 polohy, prvni na datum a druha na cas o strojku jsem se snazil najit nejake info a foto, ale nenasel jsem nic, podle me tam bude neco podobnyho na seiko, protoze orient a seiko jsou financne propojeny firmy (jestli tomu tak neni tak me nekdo opravte:) sklicko vypada bez skrabancu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se