jfk Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 JFK - Moc peknej kousek! Rekni mi co jsi s nima provadel, ze chodi v poradku Preju ti at jeste dlouho slouzi! Tak jsem si myslel, že jsem je úplně opravil a není to tak Ještě se předcházejí tak o 3 minuty denně. Hold by to chtělo dotáhnout opravu u hodináře.
jfk Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Tak už jsem se konečně dostal k vyfocení mých hodinek. Fotky nejsou nic moc, ale snad se to dá přežít. Samozřejmě mám nejraději ty Omegy, a to nejen kvůli ceně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Všechny to jsou moc pěkné hodinky. Na kolik tě vyšli ty Poljoty já mám spadeno na tyto viz obrázek níže. Děkuji jfk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. června 2007 uživatelem jfk
Návštěvník Snow Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Pro všechny, kteří mají problém s velikostí obrázků - v opeře i exploreru funguje funkce lupy: CTRL+kolečko myši. Jinak beru na vědomí, budu vkládat malé obrázky. A pro ty, kteří to věděli, ale stejně jim to vadilo, tak se to kolegovi yed69 snad příště povede, takže my děkujeme a budeme držet palce aby se to příště podařilo a nemuseli jsme zmenšovat Upraveno 13. června 2007 uživatelem Snow
Porotrico Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Všechny to jsou moc pěkné hodinky. Na kolik tě vyšli ty Poljoty já mám spadeno na tyto viz obrázek níže. Děkuji jfk Děkuji. Poljoty vyšly asi na 8000 Kč. Nejsou to nějak závratně drahé hodinky. Jsou spíše oblekové a poměrně dost lidí zaujmou. Tedy minimálně v mém okolí. Tvůj výběr vypadá taktéž moc krásně. Na kolik mají vyjít ty tvoje (cca.)? Upraveno 13. června 2007 uživatelem Porotrico
boo-beek Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Pro všechny, kteří mají problém s velikostí obrázků - v opeře i exploreru funguje funkce lupy: CTRL+kolečko myši. Jinak beru na vědomí, budu vkládat malé obrázky. No jo, ale nekteri prohlizime na NTB a pouzivame trackpoint / touchpad (ten sice ma zony pro scroll, ale je to dost otravny, takze jsem je vypnul )
jfk Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Děkuji. Poljoty vyšly asi na 8000 Kč. Nejsou to nějak závratně drahé hodinky. Jsou spíše oblekové a poměrně dost lidí zaujmou. Tedy minimálně v mém okolí. Tvůj výběr vypadá taktéž moc krásně. Na kolik mají vyjít ty tvoje (cca.)? Děkuji za informaci. Má to jeden člověk ve zlatnictví prodat a cenu mu kdo to tam dal neřekl. Já mu nabídnul 1500,-- Kč víc nejsem ochoten dát. Uvidíme až se majitel hodinek zastaví a bude cenu akceptovat
afrikab Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Všechny to jsou moc pěkné hodinky. Na kolik tě vyšli ty Poljoty já mám spadeno na tyto viz obrázek níže. Děkuji jfk Tak tyhle se mi opravdu libi. Navic ta azbuka v logu je stylova.
Porotrico Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Děkuji za informaci. Má to jeden člověk ve zlatnictví prodat a cenu mu kdo to tam dal neřekl. Já mu nabídnul 1500,-- Kč víc nejsem ochoten dát. Uvidíme až se majitel hodinek zastaví a bude cenu akceptovat To by byl fakt dobrý kup. Zvláště pokud budou vypadat zachovale. Přeji hodně štěstí.
Duke650 Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Steinhart Nav-B Uhr model 010306 se strojkem Unitas 6497, specifikace zde http://www.steinhart-watches.de/index.php?...mp;Sel_ID=18#13 ten řemínek s nýty dám za chvíli do rubriky Prodej :-) První dojem: super. Ani velikost 47 mm nevadí, nosí se příjemně. Modřené ručičky, krásně staromódně tikající strojek /proti ETA 2836-2 ve Fortis B-42 nápadně hlasitější a pomalejší/ za ty prachy super kauf Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 duke: jak máš silné zápěstí ? nevypadá to zas tak velké
Duke650 Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 (upraveno) duke: jak máš silné zápěstí ? nevypadá to zas tak velké 18,5-19 cm.. nromálně nosím Fortis B-42 Flieger na nerezovém tahu a z těchto na kůži mám příjemný pocit, sednou jako ulité Upraveno 16. června 2007 uživatelem Duke650
gas Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 já právě "budu potřebovat" pilotky, líbí se mě archimede ( i cenově ), tyhle jsou velmi zajímavé, jak modrá na ručkách, tak mimostředka, navíc s unitasem, pěkné, jen mám obavu ze 47mm, mám fakt podvyživenou ruku cca 17,5 cm, tak mám dost obavy
Baker Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Taky mi prijdou velke, ale pekne jsou. Gratulace !
afrikab Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Steinhart Nav-B Uhr model 010306 se strojkem Unitas 6497, specifikace zde http://www.steinhart-watches.de/index.php?...mp;Sel_ID=18#13 ten řemínek s nýty dám za chvíli do rubriky Prodej :-) První dojem: super. Ani velikost 47 mm nevadí, nosí se příjemně. Modřené ručičky, krásně staromódně tikající strojek /proti ETA 2836-2 ve Fortis B-42 nápadně hlasitější a pomalejší/ za ty prachy super kauf Proc maji na ciferniku T v krouzku a v popisu osvetleni pomoci Luminova? Znamena to T tritum nebo ne?
Mike. Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Proc maji na ciferniku T v krouzku a v popisu osvetleni pomoci Luminova? Znamena to T tritum nebo ne? Taky me to zajima...
Duke650 Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Taky me to zajima... Pokud vím, použití tritia výrobci signalizují například takovým nápisem - T - SWISS MADE - T - Steinhart používá Super Luminova (teď nevím zda C1 neb C2, někde jsem to četl), ale svítí to jak sviňa - dnes jsem je vybalil z krabice, kde ležely cca 6 dní, neměl jsem je na slunci, jen doma v obýváku, po hodině jsem šel do koupelny a nestačil jsem zírat, Fortis se (pokud jde o svítivost) může jít zahrabat. Jo jo, pan Steinhart na německém fóru prohlásil "kámo, můžeš je používat místo kapesní svítilny" - vidím, že přeháněl jen nepatrně :-) To Téčko v kroužku neřeším, beru to jako součást designu ciferníku
afrikab Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Pokud vím, použití tritia výrobci signalizují například takovým nápisem - T - SWISS MADE - T - Steinhart používá Super Luminova (teď nevím zda C1 neb C2, někde jsem to četl), ale svítí to jak sviňa - dnes jsem je vybalil z krabice, kde ležely cca 6 dní, neměl jsem je na slunci, jen doma v obýváku, po hodině jsem šel do koupelny a nestačil jsem zírat, Fortis se (pokud jde o svítivost) může jít zahrabat. Jo jo, pan Steinhart na německém fóru prohlásil "kámo, můžeš je používat místo kapesní svítilny" - vidím, že přeháněl jen nepatrně :-) To Téčko v kroužku neřeším, beru to jako součást designu ciferníku T v krouzku je skutecne znacka pro uziti tritia pro osvetleni. Nejvice se to pouzivalo u vojenskych respektive i pilotnich hodinek. Coz muze byt tento pripad, kde bylo toto T pouzito snad z nostalgie. I kdyz to u techto hodinek inspirovanych pilotnima hodinkama z druhe svetove valky nechapu. Tehdy nikdo takto tirium nepouzival. Je to divne. Mozna bych jim napsal. Podle toho co pises, by to tiritium byt moho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
damankapsky Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Duku, zavidim a po prazdninach jdu do nich.
chose Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Stačí je nechat pár dní v krabici, v noci potmě otevřít a je jasno, ne I když u nového kousku je to asi nadlidký úkol
afrikab Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 (upraveno) Málem bych se zapoměl pochlubit. Hodinky značky magenta. Koupeno za stovku na aukru, údajně se jedná o výrobek francouzské pobočky ruského výrobního závodu Slava Precision, Besancon z 90. let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. června 2007 uživatelem afrikab
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se