Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  šarik napsal:
Tak mi došly od Kubsona tyto Archimede. I na mém 16,5 cm zápěstí při jejich průměru 42 mm to nevypadá nejhůř. Tento model doporučuji P.T. členstvu na staré kolena až budou slepí a na své ostatní miláčky nebudou už dobře vidět. Z tohoto důvodu jsem si je též pořídil. :thumbsup_anim:

Tvým argumentům čím dál víc rozumím. :eek: Tyto A jsou asi nejhezčí (pro mě).

Odesláno
  WatchFan1 napsal:
...tak konecne....!!...skoro po 11. mesiacoch od podania objednavky som sa dockal a vcera prisli...

Tak to je pastva pro oči! Blahopřeji!

P.S. Zajímalo by mě, jak složité bude je po zastavení nařídit. Já šílím, když musím nastavit datum a čas. A můj natahovač má jen 4 místa! Nebo to budou Tvoje jediné a definitivní hodinky?

Odesláno
  pupik napsal:
Vintage Hojery Autavia s novým řemínkem Hirsch Rally. ještě kdyby šlo nějak renovovat lunetu.

Lunetu asi nijak nevylepšíš, ale hodinky jsou to krásné navíc dobře zvolený řemen. BTW kupoval jsi je nebo je to dárek. Popř. na kolik vyšly.

Odesláno (upraveno)
  pupik napsal:
Vintage Hojery Autavia s novým řemínkem Hirsch Rally. ještě kdyby šlo nějak renovovat lunetu.

Zkus napsat primo vyrobci, maji z te doby spoustu dilu. Jeden zdejsi clen tam posilal zalostne vypadajici Heuery a kompletni renovace nebyla az tak cenove narocna (cekal jsem mnohem vic)

Edit: Jinak jsou fakt pekne !

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno
  Duko napsal:
Už týždeň som majiteľom týchto mojích prvých automatov.

Přesně tyto Hamiltony se mi moc líbí. :thumbsup_anim:

(jinak v této barevné kombinaci jsem je ještě myslím neviděl ;) )

Odesláno (upraveno)

aj ja sa pripajam ku gratulacii, zaujimave hamiltony :)

co skryva to okienko pod oznacenim Punta del este?

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno
  Jakubisko napsal:
Duko: urcite zvlastni, az netradicni... takze pekne! :)

prijde mi to, nebo se v posledni dobe tady na foru z Hamiltonu stava moc oblibena znacka?

Nezda sa ti to :)

Hamilton = docela dost muziky, za docela malo penazi.

Inak pekne hodinky, gratulacia. Mohol by si kratko pojednat o funkcii tych dvoch koruniek? Chapem to spravne, ze sa da otacat jak tou vonkajsou lunetou tak tymi napismi v nej?

Odesláno
  Viktor napsal:
Paráda. Zdá se mi, že by kromě lunety potřebovaly i nový skličko. Mohl bys zkusit poptat lunetu v diskusi nebo v obchodní sekci na stránkách věnovaných přednostně chronografům Heuer:

http://onthedash.com/

Minimálně by ti tam mohli poradit.

Ty hodinky by si zasloužily dotáhnout do super stavu.

Hoši dik za radu a pochvalu B) , k dotazům, Hujery by asi měly byt model 1163T Autavia, prakticky shodny s tzv. "Viceroy" modelem (kolem r.72), sklíčko Autavii bylo vyrobeno z materiálu budoucnosti z kunštofu" takže se jedná o plexisklíčko, Hujery jsem neplatil jsou z rodiny a poslouží možná jako dárek (až se s nimi řádně pomazlím), pokud se týká ceny tu tipuji podle toho co bylo tady v nabidce a nabidky ebaye 20-25tis..nevím.

Škoda, že nemohu vidět tu tepající nádheru uvnitř...

Přikládám dobový propagační tisk k Viceroy modelu a jdu si zapálit Retku, vlastně Vcerojku, jako ten pašák v sekáčským overalu na obrázku...

post-1354-1187966623.jpg

Odesláno

Škoda, že nemohu vidět tu tepající nádheru uvnitř...

Přikládám dobový propagační tisk k Viceroy modelu a jdu si zapálit Retku, vlastně Vcerojku, jako ten pašák v sekáčským overalu na obrázku...

nejak mi vypad obrazek

post-1354-1187966878.jpg

Odesláno

Matečná hodiny Elektočas a budíček SLAVIA 11 šutrů oboje lusuxní

Foceno mobilem sorry. BTW: Kdo by dokázal udělt renovaci těm Elektročasům? Chce to opravit ciferník a tak.

Už mám připraveny troje podružné hodiny jen musím spíchnout 48 V zdroj na natahování

post-1836-1187969841.jpg

post-1836-1187969867.jpg

Odesláno
  cali napsal:
Inak pekne hodinky, gratulacia. Mohol by si kratko pojednat o funkcii tych dvoch koruniek? Chapem to spravne, ze sa da otacat jak tou vonkajsou lunetou tak tymi napismi v nej?

Majitel to bude vědět určitě lépe, ale myslím, že korunka na pozici 2 je normální nastavovací korunka, na pozici 4 je na otáčení vnitřní lunety a korunka na pozici 9 je na nastavení města.? :angel:

Možná se pletu ... :whistling:

Odesláno
  Mike napsal:
Majitel to bude vědět určitě lépe, ale myslím, že korunka na pozici 2 je normální nastavovací korunka, na pozici 4 je na otáčení vnitřní lunety a korunka na pozici 9 je na nastavení města.? :angel:

Možná se pletu ... :whistling:

Áno, presne tak, korunkou na pozícii 2 sa nastavuje čas T1, čas T2 a dátum, korunkou na pozícii 4 sa nastavuje pootočenie vnútornej lunety (a tým vlastne T3) a korunkou na pozícii 9 sa nastavuje mesto príslušného časového pásma (T1, T2 alebo T3).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...