Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 je to sice už měsíc co je mám,ale vytáhl jsem je teprve včera ...... takže pár fotek na mé chlupaté ruce
Kupa54 Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Ten gilošovaný číselník je překrásný. Jaký je průměr a co je tam za kalibr ?
Baker Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Ten gilošovaný číselník je překrásný. Jaký je průměr a co je tam za kalibr ? http://www.armandnicolet.com/m02watch.asp?...complicazione=3
Kupa54 Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 http://www.armandnicolet.com/m02watch.asp?...complicazione=3 Díky za odkaz. Tato značka mě dosud zcela míjela.
Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 tady je par fotek z ebay : http://cgi.ebay.de/Armand-Nicolet-M02-BIG-...1638.m118....... ty hodinky se celkem špatně fotí a vypadají ve skutečnosti o hodně líp ......
Ondraj Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Ten ciferník u AN musí vypadat fakt moc dobře.
Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 2YPO Co máš za Zenithy? ... kapesní... na potěchu oka a slábnoucího sluchu
Ondraj Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Tak to jo, já tipoval na dříví z lesa
Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Tak to jo, já tipoval na dříví z lesa .... u Zenith se mi líbí pouze řada Elite a ty mají moc malý průměr ..... teď chodím pravidelně olizovat výlohu do Carollina a vejrám na Panerai, ale za 2 tisíce (kč) tam žádné nemají
Ondraj Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 No jo, to nejsou. Každopádně zatím neomrzely, spíš naopak. Jaké máš vyhlídnuté (objednané)?
Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 No jo, to nejsou. Každopádně zatím neomrzely, spíš naopak. Jaké máš vyhlídnuté (objednané)? ... nálady se rychle mění, takže ještě nemám jasno ani objednáno ...... adrenalin za sklem je také výborný
maxs Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 .... u Zenith se mi líbí pouze řada Elite a ty mají moc malý průměr ..... teď chodím pravidelně olizovat výlohu do Carollina a vejrám na Panerai, ale za 2 tisíce (kč) tam žádné nemají Grande Class Elite majú 44 mm.
rorda Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 (upraveno) A co tyhle?!? K tomu kovovýmu tahu se mi víc líbí tenhle ciferník ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. ledna 2008 uživatelem rorda
Kupa54 Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 ... nálady se rychle mění, takže ještě nemám jasno ani objednáno ...... adrenalin za sklem je také výborný Ten moment, než si člověk vybere a rozhodne se je nejkrásnější. Když už je povšem, nezbývá než jít k té výloze (třeba i virtuální) a hledat znovu. Kromě toho, moje nejhezčí hodinky jsou ty, co jsem si ještě nekoupil.
safi Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 (upraveno) BTW..Zenith má náherné propagační fotografie a zajímavý videa z promočních akcí. Podívejte se na sekci Goodies -> Movies -> The ZENITH STAR Night ? Monte-Carlo 2006 ..to musel být fakt hodně hustý nářez. Jinak jsem už zjistil, co se mi na propagaci této firmy líbí. Zenith tématicky hodně těží z prostředí ruské aristokracie. Pokud jste četli Vojna a mír, Ana Karenina a podobná klasická ruská díla odehrávající se v prostředí ruské aristokracie, budete si na stránkách Zenithu připadat jako doma. Mě osobně se velmi líbí následující fotografie: A protože se mnozí z Vás dožadovali mé fotografie, tak jich rovněž pár také připojuji (pevně doufám, že se Vám moje recenze čínských hodinek líbila ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. ledna 2008 uživatelem ¨safi
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 se mi víc líbí tenhle ciferník ... .... mně bezpochyby taky ..... ale to odečítání času stříbrné řučky a stříbrný (bílý) číselník - nic moc
bedan Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 Moc pěkné, blahopřeji. Škoda, že já už mám na delší dobu zakázáno chodit kolem hodinářství.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se